Selam kızlar ben geldim.
abimle eşi yengem 2 aylık hamileyken umreye gittiler ..ama tabi kişiden kişiye değişir bu 12 saat otobüs yolculuğu yorcak beni ama napalım ..bebeğime bişi olmasında
bende bu yıl kpss ye hazırlandım dersaneye falan gittim .sözleşmeli çalışıyodum kadro için gircektim.ama gerek kalmadı şükür 2008 kpss puanımla atandım..başarılar canım sana..fizik mezunu musun
Degiştirdim zaten doktorumu canım şimdiki doktoruma çok güveniyorum tabi ondan önce allahıma güveniyorum hayırlısıyla bizde birgün hamileyiz diye çıglık atıcaz.Eşim adak adamış bebegim olursa kurban kesicem diye. 2 gün önce rüyasında görmüş kurbanı rüyasında ona 2 tane kurban kesmen lazım demişler oda tamam keserim demiş inşallah güzel habere alamettir.Eşim çok temiz kalpli bi insandır ona malum mu oldu acaba diye geçti içimden.
evhann canımm nasılsın şimdii bebk mi var acaba dedim yazmadın okumadın heralde
Selam kızlar ben geldim.
ikiz mi olacak aceba ? hadi hayırlısı üç aylardayız yarında miraç kandili inş.olur canım
yatıyorum canım ya bi ağlıyom bi duruyom kötüyüm canım ya betahcg yaptırdım 5-6 gün var bişey çıkmadı inşallah çıkmaz diye dua etmeye başladım şuan
yatıyorum canım ya bi ağlıyom bi duruyom kötüyüm canım ya betahcg yaptırdım 5-6 gün var bişey çıkmadı inşallah çıkmaz diye dua etmeye başladım şuan
malesef fizik mezunuyum hemde dereceyle bitirdim erciyes fiziği ama işe yaramadı bana sadece getirisi eşimle tanışmak oldu bunada şükür belki benim farkında olmadığım güzelliklerde olmuştur ama iş açısından iii olmadı atanmak çok zor azmim kalmadı bi kere
walla fiziği bitirmek helede dereceyle hiçkolay iş değil.evet canım atama zor ama bakarsın başka kapılar açılıverir..inşallh
ikiz mi olacak aceba ? hadi hayırlısı üç aylardayız yarında miraç kandili inş.olur canım
İnşallah ama tek yumurtam vardı bu ay nasıl ikiz olucak?
malesef fizik mezunuyum hemde dereceyle bitirdim erciyes fiziği ama işe yaramadı bana sadece getirisi eşimle tanışmak oldu bunada şükür belki benim farkında olmadığım güzelliklerde olmuştur ama iş açısından iii olmadı atanmak çok zor azmim kalmadı bi kere
walla fiziği bitirmek helede dereceyle hiçkolay iş değil.evet canım atama zor ama bakarsın başka kapılar açılıverir..inşallh
düşük yapmadan önce biraz sterdim çalışmak ama şuan tek isteğim sağ sağlim bi bebğim olsun inaşllah ondan sonra iş düşünürüm
İnşallah ama tek yumurtam vardı bu ay nasıl ikiz olucak?
ikiz için tek yumurtada yeter 1.5 yıl fen ve teknoloji dersine girdim eğer tek yumurta iki sperm tarafından döllenirde tek yumurta ikizi oluşur yani cinsiyeti aynı birbirine tıpatıp benze bebekler
eğer iki yumurta iki sperm tarafından döllenirse çift yumurta ikizi olur yani birbirine kardeş kadar benzeyen ikizle olur
Kızlar evhana ne oldu hasta mı hala?
Kızlar evhana ne oldu hasta mı hala?