Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

abimle eşi yengem 2 aylık hamileyken umreye gittiler ..ama tabi kişiden kişiye değişir bu 12 saat otobüs yolculuğu yorcak beni ama napalım ..bebeğime bişi olmasında

vallaha canım en iyisi doktora bi görün danış sana en iyi o bilgi verir

bende bu yıl kpss ye hazırlandım dersaneye falan gittim .sözleşmeli çalışıyodum kadro için gircektim.ama gerek kalmadı şükür 2008 kpss puanımla atandım..başarılar canım sana..fizik mezunu musun

malesef fizik mezunuyum hemde dereceyle bitirdim erciyes fiziği ama işe yaramadı bana sadece getirisi eşimle tanışmak oldu bunada şükür belki benim farkında olmadığım güzelliklerde olmuştur ama iş açısından iii olmadı atanmak çok zor azmim kalmadı bi kere

inşallah canımm malum olmuşturda seninde hayırlı haberini alırız

evhann canımm nasılsın şimdii bebk mi var acaba dedim yazmadın okumadın heralde

yatıyorum canım ya bi ağlıyom bi duruyom kötüyüm canım ya betahcg yaptırdım 5-6 gün var bişey çıkmadı inşallah çıkmaz diye dua etmeye başladım şuan

yatıyorum canım ya bi ağlıyom bi duruyom kötüyüm canım ya betahcg yaptırdım 5-6 gün var bişey çıkmadı inşallah çıkmaz diye dua etmeye başladım şuan

canım yaaa kıyamam sana valla ama sen yinede ilaç falan alma bence olur hadi bilemezsin yat dinlen hep canım yaa eşinde yok gecelere kadar sen en iyisi bol bol uyu

canım zaten hastasın ilaç ve serum alıyorsun ve bunlar bu hormonu etkiliyor aklında bulunsun hemende karamsarlığa kapılma ağlama sanada yazık günah allahın izniyle olur canım bu kadar yıpratma kendini vereliniortak

ayy ben dün çalışmaya başladım şimdiden kendimi amile gibi hisseder oldum sanırım çok yorsunum 3 gündür uykusuzum karnımda acıktııı offf ne zor

Kızlar evhana ne oldu hasta mı hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…