kızlar hep birlikte evhana FATİHA OKUYALIM hemen iyileşsin
tek yumurta ikizi olur.hayırlısı tabi canım rüyayı anlatınca aklıma ilk böle bişi geldi..adetin ne zaman ?
çok ihtiyacım var kızlar duanıza okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden .ALLAH KABUL ETSİN CANIM inan ağlattın beni dua okuyalım hemen iyileşsin dediğinde
bayaa oldu sana sormuşlardıı çok tatlısın bebişinde senin gibi olur inşallah
sevin kız valla keyfini yaşa kesin hamişsin o zman gözün aydın demek geldi içimden gözün aydınnn
Allaaaaahhhhhhh çok sevindim vallaaaaaaaaaa gözün ve gözümüz aydın çok sevindim adınaaaa canımmm yaaa hadi bakalım sayenizde ümidimiz artıyooo inşallah darısı tüm isteyenlerin başına canımm ilk denemede tuttu dimi yanlış hatırlamıyosam sende belirtiler yaşadın mı?
arkadaşlar meraba bende yeni katıldım aranıza.çok heyecanlıyım))bizde eşimle korunmayı yeni bıraktık.doktora gittim.güzelce muayene etti beni. şimdilik hiç bi sorun görünmüyo dedi.günde 3 tane folic plus verdi. ilk defa bu ay hesap kitap bakıcaz bakalım )inşallah ağustosta veririm size müjdeyi )ama bi sorunum var.zor bi işim var.haftada 2-3 gün arabada ordan oraya ddolanıp duruyorum:-(((düşer falan diye de çok korkuyorum:-(((ama işim yani.yapıcak bişey yok.inş.erken belirti verir de bende biran önce arabalardan kurtulurum ))
arkadaşlar meraba bende yeni katıldım aranıza.çok heyecanlıyım))bizde eşimle korunmayı yeni bıraktık.doktora gittim.güzelce muayene etti beni. şimdilik hiç bi sorun görünmüyo dedi.günde 3 tane folic plus verdi. ilk defa bu ay hesap kitap bakıcaz bakalım )inşallah ağustosta veririm size müjdeyi )ama bi sorunum var.zor bi işim var.haftada 2-3 gün arabada ordan oraya ddolanıp duruyorum:-(((düşer falan diye de çok korkuyorum:-(((ama işim yani.yapıcak bişey yok.inş.erken belirti verir de bende biran önce arabalardan kurtulurum ))
Neden kimse cevap vermiyor(((
ne sormuştun canım ben görmedim galiba????
çok ihtiyacım var kızlar duanıza okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden .ALLAH KABUL ETSİN CANIM inan ağlattın beni dua okuyalım hemen iyileşsin dediğinde
canım çok tşk ederim ayy inşallah dediğin gibi hamileyimdir testi ne zaman yapsam kesin sonucu alırım canım yaa
merhaba hanımlar
Yok canım yanımda kİmse ya yalnızım