Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

arkadaşlar meraba bende yeni katıldım aranıza.çok heyecanlıyım))bizde eşimle korunmayı yeni bıraktık.doktora gittim.güzelce muayene etti beni. şimdilik hiç bi sorun görünmüyo dedi.günde 3 tane folic plus verdi. ilk defa bu ay hesap kitap bakıcaz bakalım)inşallah ağustosta veririm size müjdeyi)ama bi sorunum var.zor bi işim var.haftada 2-3 gün arabada ordan oraya ddolanıp duruyorum:-(((düşer falan diye de çok korkuyorum:-(((ama işim yani.yapıcak bişey yok.inş.erken belirti verir de bende biran önce arabalardan kurtulurum))

kızlar hep birlikte evhana FATİHA OKUYALIM hemen iyileşsin

çok ihtiyacım var kızlar duanıza okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden .ALLAH KABUL ETSİN CANIM inan ağlattın beni dua okuyalım hemen iyileşsin dediğinde

canım çok tşk ederim ayy inşallah dediğin gibi hamileyimdir testi ne zaman yapsam kesin sonucu alırım canım yaa

Allah ne muradınız varsa versın allah tutuĞunuzu altın etsın allah tÜm dualarınızı kabul etsın kızlar Çok saolun

aramıza hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın korkma bence herkeste aynısı olmuyor bi doktoruna danışırsın yine yada yumurtlama zamanından sonra daha dikkatli olursun

hoşgeldin canım..hiç korkma ben ilk günlerimde 12 saat lik yol gidip geldim ..ama tutundu bebişim..hadi inşallah iyi haberlerini alırız

Neden kimse cevap vermiyor(((

Hoşgeldin canım.Allah korur merak etme.Ne insanlar var geçen hastaneye gittigimde tanıştım bi tanesiyle köyde oturuyolar tarlada çalışıyolarmış hamileligi boyunca tarlada çalışmış ama Allah korumuş işte bebegini bişey olmamış.

Kızlar teşekkür ederim cevabınıza,Evhan bende okudum canım bir an önce iyileşirsin umarım,yanında kalacak kimse yok mu?

hoş geldin canımmm aramıza senide ekleyelşm listeye beklenene ama gelmesini istemediğimiz adet tarihini yazda eklesin bizim cici kızlar

çok ihtiyacım var kızlar duanıza okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden .ALLAH KABUL ETSİN CANIM inan ağlattın beni dua okuyalım hemen iyileşsin dediğinde

canım sana valla kıyamıyorum hemen iiileş oldumu ALLAH KABUL ETSİN İNŞ.eksiklerimizle sana şifa olsun inşallah

canım çok tşk ederim ayy inşallah dediğin gibi hamileyimdir testi ne zaman yapsam kesin sonucu alırım canım yaa

canımmbizim burda yapan kızlara göre adete 3 gğn kala bayaa silikte olsa çıkıyo ama tavsiyem adet günün 1 gün geçsin yap ama eğer duramam diyosan öncede yapabilirsin ama unutma dediğim gibi çok çok silikte çıksa pozitif demek çünkü negatif olduğunda hiç renk bile oluşmuyo bembeyaz kalıyo

az kaldı zaten ben biraz daha sabredeyim en iyisi bu arada rüyamda bebek görmüştüm ama nasıl gördüğümü unuttum ( hani derler yaa hamile bayan rüyasında görürmüş derler yaa varmıdır böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…