selammm canım nasılsın gittin geldinn
az kaldı zaten ben biraz daha sabredeyim en iyisi bu arada rüyamda bebek görmüştüm ama nasıl gördüğümü unuttum( hani derler yaa hamile bayan rüyasında görürmüş derler yaa varmıdır böyle bişey
evet canım bend rüyamda bebk görmüştüm ama inşaatta ölü bebek görmüştüm ve düşük yaptım ama tabii alakalı mı bilemem çünkü zaten bebk için çalışma yapılıyor ve ister istemez etkisinde kalınıp bebek görülebiliyor düşük yaptıktan sonra da çoook bebk gördüm rüyamda ama korunuyodum ama inşallah senin bebin olduğu için görmüşündür rüyayı
canım saol iyiyim canım sen nasılsın çalışıyorum yaa muhasebecimiz gelmişti o yüzden
yanındayız canımm duacınız inşallah iyi olucan ama üzülme oldumu üzüldükçe artar hastalığın
Yok canım yanımda kİmse ya yalnızım
saol canım benim akşam üstü anneme gidicem kalmaya bi kaç gün girebilirsem arada bir girerim nete orda ok kocamdan ayrılmak çok zor onu çok seviyorum mecbur olmadıkça hiç ayrı kalamıyorum ondan daha da moralim bozuk
anladım canımm eee bizde ev kuşu olunca tabii bende uyukluyorum yol yorgunu olarak ama birazda uykuya giderim
saol canım benim akşam üstü anneme gidicem kalmaya bi kaç gün girebilirsem arada bir girerim nete orda ok kocamdan ayrılmak çok zor onu çok seviyorum mecbur olmadıkça hiç ayrı kalamıyorum ondan daha da moralim bozuk
Canım annem bana 10 dk lık mesafede dolmuŞa bİncem zaten eŞİmden ayrılamadıĞım İÇİn 2gÜndÜr gİtmek İstememİŞtİm ama bugÜn gİdİcem mecburen canım ya
hamilelik bekleyenler arasına benide koyarmıısnızz ? gelmiyorr bir türlü