Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet canım bend rüyamda bebk görmüştüm ama inşaatta ölü bebek görmüştüm ve düşük yaptım ama tabii alakalı mı bilemem çünkü zaten bebk için çalışma yapılıyor ve ister istemez etkisinde kalınıp bebek görülebiliyor düşük yaptıktan sonra da çoook bebk gördüm rüyamda ama korunuyodum ama inşallah senin bebin olduğu için görmüşündür rüyayı

inş canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yanındayız canımm duacınız inşallah iyi olucan ama üzülme oldumu üzüldükçe artar hastalığın

saol canım benim akşam üstü anneme gidicem kalmaya bi kaç gün girebilirsem arada bir girerim nete orda ok kocamdan ayrılmak çok zor onu çok seviyorum mecbur olmadıkça hiç ayrı kalamıyorum ondan daha da moralim bozuk

neyse bakalımm kızlar ben azcık yuyuyup geliyorum ok mi çok yorgunum siz devam edin kaldığımız yerdebn devam ederiz

Yok canım yanımda kİmse ya yalnızım

Ah canım Allah yardımcın olsun tez vakitde iyileş inşaallah,yalnızlığı iyi bilirim bizimde kimsemiz yok burda hasta olduğum zamanlar yalnızlığıma ağlardım bende,bir an önce iyi olursun umarım.

ALLAH ayrılık vermesin harbiden sevgilden ayrılık başka bişi hiç bir ayrılığa benzemez ama sen yeter kii iiyi ol eşin zaten çalışıyo geç geliyo öyle düşün teselli et kendini

anladım canımm eee bizde ev kuşu olunca tabii bende uyukluyorum yol yorgunu olarak ama birazda uykuya giderim

valla ben durmadan çalışıyorum yaz kış sezonluk yanii kışın halk oyunları eğitmenliği yapıyorum yazın eşimin çalıştığı şirkette sekreterlik ne güzel tatil yapıyorsun vallaaaaaaaa

Canım annen nerdeki hasta hasta nasıl gideceksin?

Ceylin bende rüyamda çok bebek görürüm hamilelikle pek alakası yok bence öyle olsaydı benim bir sürü bebeğim olurdu:)) Ama inş. senin rüyan bebeğinin habercisidir.

Canım annem bana 10 dk lık mesafede dolmuŞa bıncem zaten eŞımden ayrılamadıĞım ıÇın 2gÜndÜr gıtmek ıstememıŞtım ama bugÜn gıdıcem mecburen canım ya

inş canım kısmet artık herşeyin hayırlısı olsun ama bu kadar belirti inş psikolojik değildir diye dua ediyorum bayan hocama sordum belirtiler olur dedi inş vardır diyo inşş

Canım annem bana 10 dk lık mesafede dolmuŞa bİncem zaten eŞİmden ayrılamadıĞım İÇİn 2gÜndÜr gİtmek İstememİŞtİm ama bugÜn gİdİcem mecburen canım ya

Canım kimsem yok demiştin bende gurbetde yalnızsın sandım ne güzel annen yanındaymış.

Kızlar bende biraz dinleneyim, sloganımıda söyliyim 'temizlik yaptım dinlenmek hakkım' !! :)))
Malum akşama başka çalışmamız var yumurtlama günlerimi es geçmemeye çalışıyorum hatta hiç es geçmiyorum:)) Önceden olsa bu kadar temizliğin üstüne parmağımı kıpırdatmazdım ee kuzum için değer, kociş duymasın:)))

beklenen adet günüm 24 temmuz bugünlerdede yumurtlama günüm 3 senedir uğraşıyorum yeni tedavi görüyorum 2 aydır :Saruboceq:

slm kızalr şimdi bişi sorucam HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER diye bir liste var o 2. bebek için uğraşanalr mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…