canım bildiğim kadarıyla uçak kadınların rahim bölgesine basınç yapıyor ve hamileliğin başlangıcında tehlikeli olabilir ama yanılıyorda ola bilirim bi nette araştır yada bi doktora sor istersen
canım size umut olmak için buradayım 5 yıldır pko tedavisi görüyorum doktorlar çocuğunun olma ihtimali çok düşük dedi ve ben çok bunalimlar yaşadım sevdiğim adamdan vazgeçmeyi bile düşündüm..ama ilk ay yani haziranda hamile kaldım..lütfen ümidini kesme kardeş dua et bool bool başka elimizden bişi gelmiyo
kızlar vben çıkıyorum ok akşamamisafir var ben jazırlık yapayı işleri yolına koyar dönerim öpüyorum hepinizi
kayseride özel erciyeste aşilama tedavisi gördü kardeşim çetin arıktı doktoru ve ilk ay hamile kaldı piko vardı tavsiye ederim
Canım sendemi ilaç kullandın hangi ilacı kullandın?Kasık agrısı bendede var ama gaz yok adete 3 gün kalmış ama hala bi belirti yok hamilelikle ilgiliklava:
Doktorlar herşeyi çok biliyo gibi konuşuyolar ama bazıları hiç bişey bilmiyolar insanın moralini bozmaktan başka.Ben kaç senedir bekliyorum bişey bilmeyen bi doktor yüzündenklava:Allah senin yüzüne gülmüş inşallah bizede hayırlı haberler almayı nasip eder.
kızlar ben vazgeçtim misafirden gene geldim eşimi aradım bugün çağırmayalım dedim ok dedi artık başka zaman çağırayım yorgunum zatenn
aslan canım m senin ne?
canım benim 5 yaşında kızım var 4 sene sprail kullandım 6 ay önce çıkarttırdım hiç korunmadığım halde hamiş yok doktor inceledi testler falan bi sorunda yok serophene diye 5 gün kullanılan ilaç verdi matofinde kullandım aynı anda şekerim var sendemi kolomifen sitrat gurubu kullandın[/QU
klomen+çatlama ignesi kullandım ben.
bende yengeç..hareketli bi insana benziyosun atom karınca gibi
atom dedinde aklıma geldi fizikte az incelemedik atomun yapısını ordan bulaşmış olabilir
çok doğru söylüyosun kardeşim..ya olmaz demek Allaha isyandır aslında ..sanki veremez o der gibi(tövbe tövbe) doktorunu değiştirebiliyosan değiştir canım olumsuz enerji insanı çok etkiliyo ..bu stresle bile olmayabilir..ama hepinize dua ediyorum ..en kısa zamnda iyi haberlerini yazarsın bize inşallah
Degiştirdim zaten doktorumu canım şimdiki doktoruma çok güveniyorum tabi ondan önce allahıma güveniyorum hayırlısıyla bizde birgün hamileyiz diye çıglık atıcaz.Eşim adak adamış bebegim olursa kurban kesicem diye. 2 gün önce rüyasında görmüş kurbanı rüyasında ona 2 tane kurban kesmen lazım demişler oda tamam keserim demiş inşallah güzel habere alamettir.Eşim çok temiz kalpli bi insandır ona malum mu oldu acaba diye geçti içimden.