Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm şu erken gebelik testinden yaptım bugün maalesef negatif umutlarım suya düştü deneyen varmı aranızda fortes değil ama farklı marka

canım niye hemen karamsar oluyorsun kaç gün var daha adet tarihine?
bence o testlerin ötekilerden farkı yok sadece daha pahallı ben merakımdan parçaladım hep yaptıklarımı hepsinin içi aynı eminimki hepsi aynı fabrikada üretiliyordur
bu kadar takma gününü bekle inşallah vardır bebişin

kızlaaar bişey soracaktım sizlere yardımcı olursanız sevinirim dün süt içtiğimde fark ettim önceleri süt içtiğimde böyle bişey hissetmemiştim dün akşam içtiğimde ağzımın içinde tuhaf değişik bi tat hissettim ve şimdi kola içtiğimde de aynı tat vardı ağzımda neden olabilir acaba ?

canım kaç gün var adetine bence çok erken yapmış olabilirsin

sabret canım bak az kalmış moralini bozma hemen biliyorsun idrarda hemen çıkmaz kii 10 gün geçmesi gerek üzme kendini hadi gül bakalım birazzz

canımcım sıkıntı yapma kendine banada kanda belli olur denmişti yaptırdım negatif geç döllenme olabilir canımcım dert etme biz adetlerimizi bekleyelim ama kırmızılar gelmeyecek meleklerimiz gelecek inşallahhhhh

10 uydu canım ya
senağlama

kızzz ağlama illa çıkarmı belli olurmu diye merak ediyorsan kan testi yaptıra bilirsin ama hemen pozitif çıkar diye bişe yok ceylinin dediği gibi geç döllenme falanda ola bilir bekle az kendini stresse sokma arkadaşım vereliniortak

kızlar soruma cvp alamadım halaa tekrar sorayım bariiiii
dün süt içtiğimde fark ettim önceleri süt içtiğimde böyle bişey hissetmemiştim dün akşam içtiğimde ağzımın içinde tuhaf değişik bi tat hissettim ve şimdi kola içtiğimde de aynı tat vardı ağzımda neden olabilir acaba ?

ha evet bende diyordum bişe yazacaktım ama kime ney kaydirigubbakcemile3
pek bişe diyemeyeceğim çünki hiç hamilelik yaşamadım ama bi çok hamileden duydum ağız tadı değişiyor böyle demir gibi tat oluyormuş ağızda
gerçe bak ben neredeyse hamiş olduğuma emindim geçen ay kola içerken çamur kokusu gibi geliyordu ağzıma
ama okadar tepe taklak oldumki ne bebiş ne kırmızılar eyvahedigeldismile
gerçekten takmamak lazım belirti falan aramamak lazım
bu foruma girmeden önce ben hiç bilmezdim belirtiler bu kadar erken olur diye ben sanırdım hamileliğin 3.ayında falan olur hepsi ama değişiyormuş herkeste

tşk ederim canım belirti aramak değildi sadece merak ettim canım zor sabrediyorum az kaldı benimde hepimiz için hayırlısı olur inşş :Saruboceq::Saruboceq:

bende bir sitede okudum bazı belirtiler 4 . haftada başlıyormuş ama kişiden kişiye değişiyormuş belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…