slm şu erken gebelik testinden yaptım bugün maalesef negatif umutlarım suya düştü deneyen varmı aranızda fortes değil ama farklı marka
canım niye hemen karamsar oluyorsun kaç gün var daha adet tarihine?
bence o testlerin ötekilerden farkı yok sadece daha pahallı ben merakımdan parçaladım hep yaptıklarımı hepsinin içi aynı eminimki hepsi aynı fabrikada üretiliyordur
bu kadar takma gününü bekle inşallah vardır bebişin
10 uydu canım ya
senağlama
kızlar soruma cvp alamadım halaa tekrar sorayım bariiiii
dün süt içtiğimde fark ettim önceleri süt içtiğimde böyle bişey hissetmemiştim dün akşam içtiğimde ağzımın içinde tuhaf değişik bi tat hissettim ve şimdi kola içtiğimde de aynı tat vardı ağzımda neden olabilir acaba ?
ha evet bende diyordum bişe yazacaktım ama kime ney kaydirigubbakcemile3
pek bişe diyemeyeceğim çünki hiç hamilelik yaşamadım ama bi çok hamileden duydum ağız tadı değişiyor böyle demir gibi tat oluyormuş ağızda
gerçe bak ben neredeyse hamiş olduğuma emindim geçen ay kola içerken çamur kokusu gibi geliyordu ağzıma
ama okadar tepe taklak oldumki ne bebiş ne kırmızılar eyvahedigeldismile
gerçekten takmamak lazım belirti falan aramamak lazım
bu foruma girmeden önce ben hiç bilmezdim belirtiler bu kadar erken olur diye ben sanırdım hamileliğin 3.ayında falan olur hepsi ama değişiyormuş herkeste
slm şu erken gebelik testinden yaptım bugün maalesef negatif umutlarım suya düştü deneyen varmı aranızda fortes değil ama farklı marka
bende bir sitede okudum bazı belirtiler 4 . haftada başlıyormuş ama kişiden kişiye değişiyormuş belirtiler
canımcım sakin ol merak etme kaç günün var adetine senin canım