teşekkür ederim asucum tabiki Allah hayırlısını versin 2 ay bebek yok iki aydan sonra dedi doktor bebek için bakalım artık Allah yeni hamileleri korusun :Saruboceq::Saruboceq:
slm kan testi pozitif çıkıp reglmi oldun doktorlar böyle sebeplerden kan testini önermiyor çok geçmiş olsun en azından hamile kalabildiğin bir gerçek yine kalırsın
evet öyle oldu kan testinin zararımı oldu yoksa doktor hamilelik gerçekleşmiş 3 4 haftalıkmış ama adet kanaması şeklinde atılıyor dedi yani tekrar olursam erken kan testi yaptırmayayımmı ama ben döllenmenin başlarında röntgene girdim hamileliğimi bilmeden ayrıca antibiyotik kullanma zorunluluğum oldu belki ondandır dedim
geçmiş olsun canım senin adına çok üzüldüm :sinifsinif:
Canım kan testinin sonucu neydi peki ?
bende 6 haftalık hamileyim ama korkuyorum acaba tutunabildi mi vs diye. geçen hafta gittik doktora. keseyi gördük rahmin içinde çok şükür dış gebelik yokmuş ama şuan merak içindeyim. doktor 15 temmuzda gel kalp atışına bakalım canlandı mı diye söyledi ama şuan cidden çok tedirginim neden böyle hissettiğimi bilemiorum. kızlar eğer bebek canlanmazsa belirti veriyo mu?
testin sonucu 25,29 değerdeydi
bir sürü yazı yazdım sizeee ama kimse yazdıklarımı görmüyor galibaa her neysee.İyi vakit geçirmeniz dileğiyle ..
bende 6 haftalık hamileyim ama korkuyorum acaba tutunabildi mi vs diye. geçen hafta gittik doktora. keseyi gördük rahmin içinde çok şükür dış gebelik yokmuş ama şuan merak içindeyim. doktor 15 temmuzda gel kalp atışına bakalım canlandı mı diye söyledi ama şuan cidden çok tedirginim neden böyle hissettiğimi bilemiorum. kızlar eğer bebek canlanmazsa belirti veriyo mu?
canım adet gecikmesi olmadan sende belirti falan varmıydı ? inşallah bebişin tutunur canım :Saruboceq:
yeni gördüm yazını canım mesaideyim şu an hem çalışıyor hem yazıyorum kusura bakma lütfen
canımm hiçç korkma kese göründüyse bir problem yoktur hatta kalp atışını ilkinde duymayabilir benim arkadaşlarımın çoğunda oluyor.Bebeğin kalp atışlarını duyamıyorum diyor doktor ardından minicik tık tık sesi geliyorr :))içini ferah tut sennn ....Hiç bişey yoktur Allahın izniyle...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tatlım şöyle söyleyim adetten önceki en büyük şikayetim gaz problemiydi ve halen devam ediyor onun haricinde hafif bi göğüs şişliği vardi yanlara doğru başkada bişi olmadı. ben adetten 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı kan testi de 140 çıktı 4 haftalıkmış yani. 2 gündür de feci bulantım var
tatlııı annee olucak o bulantılar.Bebişini sağ salim sağlıklı bir şekildede kucağına alacaksın inşallahhh
tatlım şöyle söyleyim adetten önceki en büyük şikayetim gaz problemiydi ve halen devam ediyor onun haricinde hafif bi göğüs şişliği vardi yanlara doğru başkada bişi olmadı. ben adetten 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı kan testi de 140 çıktı 4 haftalıkmış yani. 2 gündür de feci bulantım var
canım hiç önemli değilll :) 3 4 tane yazdım es geçildi üzüldüm birden :)görülmediğini düşünemedim:)
canım benimde beklenen adetim 13 temmuz ama bende de gaz sorunu var belim ağrıyor ve kasıklarımda batmalar oluyor o yüzden sordum çok saol