Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Selam hanımlar kimseler yok,dün bahsettiğiniz proğramı bende yükledim çok gzüel bir proğrammış,benim yumurtlama günümde yarınmış zaten gün aşırı ilişki kuruyorduk yarında yapıcaktık öğrenmem iyi oldu.

slm kıslarr bu gün haftasonu olunca fazla kişi girmiyor ben giriyorum siz yoksunuz siz varken ben yokumm yakalayamadım sizleri
dediğiniz programı bende kurdum gerçekten doğru çalışıyor... tşk ederimm paylaşım için

KIZLARRRRRRRRRRRRR BU NE SESSıZLıK YA KESıN KIZ ÇOCUKLARIMIZ OLCAK BAKSANIZA SESSıZLıĞE zemuszemus

yok ya kesin bişey oldu beni yalnız bıraktınız artık hepinize küstüm işte:kızgın:

kızlar selamlar geçen hafta hamileyim demiştim ya bebişimi geçen hafta kaybettim çok hısa sürdü sevincimizsenağlama

Benim adet gunum artik d.kontrol hapi kullanmayi kestigim icin 15 gun kadar kaydi. Bugun oldum.

Listeye beni 5 agustos olarak ekleyebilir misiniz?

cnm geçmiş olsun üzüldüm allah ne verirse hayırlısını versin inş tekrar mutlu haberlerini alırız dikkat et kendine

teşekkür ederim asucum tabiki Allah hayırlısını versin 2 ay bebek yok iki aydan sonra dedi doktor bebek için bakalım artık Allah yeni hamileleri korusun :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar selamlar geçen hafta hamileyim demiştim ya bebişimi geçen hafta kaybettim çok hısa sürdü sevincimizsenağlama

slm kan testi pozitif çıkıp reglmi oldun doktorlar böyle sebeplerden kan testini önermiyor çok geçmiş olsun en azından hamile kalabildiğin bir gerçek yine kalırsın

X