Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

benimde 1 hafta kala batma oluyodu ama çok çok nadir ben ters bi hareket yaptım fln die oluyodur sanmıştım SAT 25 mayıs 20 haziranda öğrendim

ama bende ümit yok gibi çünkü yumurtlama zamanımda kayınım geldi çalışmalar yarım kaldı ve bende gündüz uykusu yoktu dün yarı uykulu gezdim tüm gün....

ama bende ümit yok gibi çünkü yumurtlama zamanımda kayınım geldi çalışmalar yarım kaldı ve bende gündüz uykusu yoktu dün yarı uykulu gezdim tüm gün....

cnm o zaman şöyle söyleyim sana biraz için rahatlasın biz bu ay eşimle adetten sonraki hafta içinde ilişkiye girdik diğer günlerde bişi olmadı çünkü 2 hafta eşimin 1 haftada benim toplantım vardı şehirdışında. hem ilk denememiz hemde bunca olumsuz durumun üstüne ben kesin olmamıştır dedim ama olmuş işte allahın işi yumurtlamama 2 gün vardı daha

ayy inşallah bende hamileyimdir canım yaa bizde adetten sonraki hafta birer gün ara ile ilişkide bulunduk en son 1 temmuzda beraber olduk ayy inşşş sende meleğini sağ sağlim kucağına alırsın canım

ayy inşallah bende hamileyimdir canım yaa bizde adetten sonraki hafta birer gün ara ile ilişkide bulunduk en son 1 temmuzda beraber olduk ayy inşşş sende meleğini sağ sağlim kucağına alırsın canım

amin cnmmm rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım...

günaydın kızlar cumartesi adet olmam gerekiyor bugün test yapsam çıkarmı testte hamilelik

günaydın kızlar cumartesi adet olmam gerekiyor bugün test yapsam çıkarmı testte hamilelik

çok erken canım daha 6 gün var çıkacağını sanmıyorum ama kan testi ile şansını deneye bilirsin yumurta rahime yerleştiyse çıka bilir ama bence en iyisi bekle sen

Selam hanımlar,sabah mutfağa bir girdim çıkamadım şurayı siliyim bunu yıkıyım derken kaldım bu saate sabahın sekizbuçuğundan beri,güya bu günlerde iş yapmıycaktım kendime dikkat edecektim daha dün dedim eşime sağolsun oda destekliyor 'ben diyorum sana bu kadar kendini hırpalama diye' ama ben dinlemiyorum adamı.

pko var bende ve doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım hemen olmaz diye düşünüyodum Allahım sen ne büyüksün ...Allah sizede nasip etsin kızlar hala şoktayım

pko var bende ve doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım hemen olmaz diye düşünüyodum Allahım sen ne büyüksün ...Allah sizede nasip etsin kızlar hala şoktayım

vallaha mucize derim ben hem pko hem hapı yeni kestin ve ilk denemede oldu çok müthiş ya hangi d.k. hapını kullanıyordun canım
ay bu topik çoğumuza gerçekten uğurlu geldi bir çoğu ilk denemede hemen hamile kaldı
artık kendi kendime bendemi bi anormallik var diye düşünüyor zira hala kırmızılarım gelmedi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…