Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

süper çok sevindim tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
günün geçmişmiydi senin? nezamandır uğraşıyordun bebiş için?

günüm 2 gün geçti..mayısta hapı bıraktım haziranda korunmadık...ay hemen oldu yaa doktor bana çocuğun olmayabilir demişti kızlarrr.....Rabbim isterse herşey oluyo.

kızlar belirtiler adet belirtileri..2 gündür pedle dolaşıyom oldu olacak gibi bel ve karın ağrısı..ilişkiden 10 gün sonra belirtiler başlamıştı ama ben psikolojik herhalde demiştim..göğüslerde şikinlik ağrı , kabızlık , gaz hemde çok , mide bulantısı üşütmüş gibi yemek borumda yanma oldu bide bende ..ayaklarda üşüme yaz günü evde çorap giyiyodum..uyku hali bunuda tatil tembelliği dedik ama ....Darısı size inşallahhhhhh

Ya kızlar benim moralim bozuk,haftasonu bahsedilen takvime göre yumurtlama günüm bugün ama bende hiç yumurta akı gibi akıntı yok reglim bittiğinden beri bakıyorum yok öyle bişey ve günaşırı ilişkiye giriyoruz reglim bittiğinden beri kasıklarımda ağrı ve dolgunluk var moralim iyice bozuldu ben yumurtlamıyorum heralde(((

eflalciğim bence takvime göre gitme ya bak kimisinde geç döllenme falan oluyor işi şansa bırakma kafayı yicez yakında hesap kitap yüzünden ben hayırlısıyla bi adet olayım daha uğraşmayacam akışına bırakacağım eskiler hesap kitap yapmadan boy boy çocuklar doğurmuş bizi psikolojik olarak çok etkiliyor sinir kalmıyor vallaha

çok sevindim ebrucuğum ya yüce allahım isterse nelere vesile oluyor biz seninle başka topikte konuşmuşuz az önce okudum seninki gerçekten mucize denilecek bişe git hemen kan testi yaptır kız değerlirine baksın doktor kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey:

Canım ben yumurta takibi yaptırdım bu ay doktora klomen + çatlama ignesi kullandım doktor yumurta oluştu dedi büyüklügüne baktı sürekli ama bendede hiç akıntı yoktu galiba herzaman olmuyor o akıntı.

ne çok belirti göstermiş sende,bende adetimi bekliyorum cumartesiyi ama bende hiç bi belirti yok yine olmadı galiba((

çok sevindim ebrucuğum ya yüce allahım isterse nelere vesile oluyor biz seninle başka topikte konuşmuşuz az önce okudum seninki gerçekten mucize denilecek bişe git hemen kan testi yaptır kız değerlirine baksın doktor kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey:[/QUOTE]

evet canım konuşmuştuk..öğleden sonra gitcem inş.doktorum kayseride ben amasyadayım şuanda ..burada çok iyi doktorlar yok haftaya kayseride doktoruma göstercem .hala inanamıyorum teste bakıp duruyom ..sizde yaşayın bu duyguyu inşallah
amin

Canım aslında takvime bakmamak için gün aşırı ilişki yöntemini uyguluyoruz ama bende hiç yumurta akı gibi akıntı olmuyor elimle kontrol ediyorum iğrenç ama bebeğim için yapıyorum,bugün doktora niyetlendim yine ameliyat günüymüş var bunda da bir hayır yarında gidemem ilişki sonrası gidilmiyor( Zaten doktora gidince hiç iyi şeyler duyacağımı sanmıyorum.

Canım ben yumurta takibi yaptırdım bu ay doktora klomen + çatlama ignesi kullandım doktor yumurta oluştu dedi büyüklügüne baktı sürekli ama bendede hiç akıntı yoktu galiba herzaman olmuyor o akıntı.

Canım inşaallah öyledir ya yoksa kafayı yiycem,kasıklarımda ki ağrıda canımı sıkıyor bir doktora gidebilseydim bu ay müsait olsaydık evine giderdim.

ne çok belirti göstermiş sende,bende adetimi bekliyorum cumartesiyi ama bende hiç bi belirti yok yine olmadı galiba((

canım ben adet olurkende hem bedenen hem psikolojik olarak çok şey yaşıyodum ama bu ay psikolojik sendrom yaşamadım gergin değildim aksine çok mutluydum..belli olmaz canım herkes farklı şeyler yaşıyo ..ablam hiç bi belirti yaşamadı hamile kalırken ..

günüm 2 gün geçti..mayısta hapı bıraktım haziranda korunmadık...ay hemen oldu yaa doktor bana çocuğun olmayabilir demişti kızlarrr.....Rabbim isterse herşey oluyo.

pko hastası çevremdeki birçok arkadaşım benden önce hamile kaldılar :=))) doktor olmaz demiştii hepsinee Ama Rabbim çok büyüüüüükkkkk ç0ookkk:=):dance::dance::dance::teytey::teytey::hooray:

evet canım konuşmuştuk..öğleden sonra gitcem inş.doktorum kayseride ben amasyadayım şuanda ..burada çok iyi doktorlar yok haftaya kayseride doktoruma göstercem .hala inanamıyorum teste bakıp duruyom ..sizde yaşayın bu duyguyu inşallah
amin[/QUOTE]

ebru Ali Akkoyunluyu tanıyormusun :))))) yada Gülbin hanımııa.s:dance::dance::dance:

canımmmm Ali akkoyunlu yada Gülbin yıldırımı tanıyormusunn ***???:=)

tuğba sen amasyalı mısın yoksa? ben 2 yıl burada çalıştım tayinim çıktı son 1 haftam burada...eşimin okulda işlerinin bitmesini bekliyoruz..

ya kızlar bendede aynısı vardı ayak üşümesi dolgunluk şişkinlik dün hepsi bitti sıcak basması va menepozlu gibi serophene kullandım bu ay ya ilaçtan ya pskolojik dedim ama 5 günüm var adete hamilemiyimdir ne dersiniz Ebru,cum darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…