Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ne olsun canım iş güç uğraşıyorum evet erken olmuş sanırım dün yumurtlamaya başladım yani geç döllenme olacak sanırım ayyyyy ne bileyim işte öyle bişi sen neler yaptın

ben de aynı işte cnm evdeim bi deişiklik yok,hayırlısı olsun tatlım olur inş.en kısa zamnda

ben 3aydır cnm:kedi: öncesinda ysmin kullanıodum.evetnm ben de kist var işte adet görememekten kaynaklanan kist.sen dekist tok ama kan değerlerin normal mi

kızlaaar ben buı programı indiremiyorum indiren var mı

canım ingilizce olarak indiriyorsun sonra türkçeye çeviriyorsun sen indir ben sani yönlendireyim

bak canım şimdi advanced woman calanderin altında 4 tane yazı var
..... ....... ...... ....... böyle
ilk seçeneği tıkla sonra 4 tane şık belirecek şöyle
.......
...
...
...
...
bunun 2ci şıkkına bas
sonra orda dil seçeneği çıkıyo görürsün ordan türkçeyi seç

oldu tatlım çooook teşekkür ederima.s. uğraşıp duruodum ben de:bbo:

bak canım şimdi en son ki adet tarihini hangi ayda olduysan o güne tıkla tıklayınca seçenekler çıkacak seçeneklerden adet olanı işaretle sonrası kolay zaten

tamam cnm anladım galiba sat ı yazdım ona göre ayarlandı herşeykaydirigubbakcemile3

canım ben en son mayısta adet gördüm haziranda olmadım yine de bu yumurtlama yada gebeliğin en yüksek oldugu günler doğrumudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…