kızlar ben geçmiş sayfalara takıldım gelmediğim zaman yazdıklarınız oooo sayfalar uzamışda uzamış
mehtapcım bu arada sen ne yaptın adet oldun mu dr gidicektin sanırım bişeyden haberim yok çok şey kaçırdım yakalamaya çalışıyorum
mehtapcım sen neişle mesgulsn
anladım canım hayırlısı olsun sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım
canım ben doğma büyüme almanyadaydım eşim orayı istemeyince ben türkiyeye yerleşmeye karar verdim 3,5 yıldır buradayım asıl mesleğim avukat yardımcılığı malesef burada böyle bir meslek yok
2,5 yıldır çağrı merkezinde çalışıyorum almanyaya ürün pazarlıyoruz
çok zevkli ortam süper ev ortamı gibi arkadaşlığımızda çok güzel şirkette
ilk başlarda alman telekomun internet paketlerini pazarlıyorduk
şu sırlar elektrik satıyoruz almanyada özel şirketler var elektrik dağıtımı yapan daha uygun fiyata oluyor
olsun canım hayırlısı olsun dr a sorarsın olmazsa onlar söylüyormuş yumurtlama gününü ultrasonla belli oluyormuş bugün öğrendim bende
çok guzel cnm ya bende daha önce bi şirketin çağrı merkeindeydim 10 bayandık tek ewli bendm en küçükte bendim bizim ortamda guzeldi çalışmayı cok seviyorum ya
ay evet yeni evliyken 6 ay evdeydim kimseyide tanımıyordum çevre yoktu kafayı yicektim iş bulamasaydım zor dura bilirdim buralarda vallaha
sen mühendislikmi okudun? çalışıyormusun şu an
ewt cnm gıda okudum ama tek dersten bi hocam süründürüo beslenme danısmanlığı yapıyorum ben kilo kontrol konusunda amaaa bu işim öle sabah git akşam gel deil belli zamanlarda hastam olursa gidiyorum bide eğitimler sabit gelirimde yok yine öle calışma durumuma göre ücret alıyorum onun için bende böle cağrı merkezi gibi iş arıyorum en son türk telekomdan cağırdışlar görüşmeye ama ben ant. olduğum için gidememkafamçokkarıştı
hayırlısı olsun canım bizimde şirkette şimdi türk telekoma başlanılacak ama malesef sen samsunda değilsin olsaydın hemen gel derdim vallaha akannehir
ama beslenme danışmanlığıda süper ya tamda benim ilgi alanım çünkü eşim şeker hastası ne yazıkki çok yemek seçiyor şaşırıyorum vallaha ne yapacağımı