Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

şeker hastalığı günümüzn vebası ya kilo problemi var mı zayıf mı?

yok kız ne kilosu baya zayıf daha 33 yaşında uzun zamandır diabetliymişte anlayamamış hiç en son gözü katarakt oldu oradan anladı göz doktoru
evlenirken dahada zayıftı doktor direk insülin verdi ondan biraz kilo aldı yinede zayıf grubunda kilolu değill hiç
bol bol sebze pişiriyorum beğenmiyor karnım doymuyor diyor ne yapacağımı şaşırıyorum bazen
ne yazıkki bira alışkanlığıda var okadar söylüyorum içme etme zaten kesin bundan hasta oldun sülalende kimsede yok diyorum tamam diyor dayanıyor bir kaç hafta sonra yine içmeye başlıyor şarhoş olmuyorumki kime zararım var diyor zevkim bu benim karışma içtiğim bir iki kutu deyip çıkıyor işin içinden sinir oluyorum ozamanda

bi topik gördüm eğlenceli gözüküo kayınvalidesini cok sevenler :)

eminim herkes çekiştiriyordur kaynanasını benim dedemin hep bi sözü vardır kaynanın en iyisi bile sevilmez
benimkide yarın gelecek daha evi bile temizlemedim sıcaktan bunlıyor insan
senede 2-3 kere ancak gelir sanki yabancının evi eşimde kızdı siz gelmezseniz bizde gelmiyoruz diye neymiş çok kötü davranıyormuşuz
yaptığımızda şu: kayınvalidem aşırı kapalıı geliyor kan ter içinde küçücük misafir wcye giriyor alaturka orada yıkanıp abdest almaya uğraşıyor en son kızdım anne gir duşa zaten hastasın bacakların şiş ağrıyor kaldıramıyorsun rahat rahat büyük wcye git yıkan geniş yer alafranga wc korkma yeni temizledim pis değil dedim
bi alemler hiç uyuşmuyoruz hiiiiç çok geri düşünceliler görümcemin 3 çocuğu eşi eve para bırakmaz doğru düzgün yiyecekleri giyecekleri yok kız çalışmak istiyor annesi kız kısmı çalışmaz evinde otur diyor
ama bana gelince çalışıp kocanın dükkanına destek çık diyor akannehir

iyiyim cnm giremedim 2gündür never neyok görüşmeyeli

bildiğin gibi canım özelde yazdığım gibi bekliyorum herhalde kendiliğimden adet olmayacam kesin farlutal kullanmak zorunda kalacam belli
sana ikinci attığım msjda okudunmu buradada yayınladım gerçe

neyse kızlar size doyum olmuyor geç olmadan ben ev temizliğine girişeyim çoookta sıcak pc açık ara ara bakıp takip ediyorum yinede

bildiğin gibi canım özelde yazdığım gibi bekliyorum herhalde kendiliğimden adet olmayacam kesin farlutal kullanmak zorunda kalacam belli
sana ikinci attığım msjda okudunmu buradada yayınladım gerçe

2,mesajı görmedim ben cnm görünmüoakannehir sende bendensin ozamn canım biz kendiliğinden adet olamıcaz mı yaaabilmiyorumkismile başlamadan önce test yap ama mutlaka

ceyliin sen napıosun cnm kan sonucun negatif çıkmışsanırımhayırlısı olsun sıkma canını erken yapmıştın zaten

eminim herkes çekiştiriyordur kaynanasını benim dedemin hep bi sözü vardır kaynanın en iyisi bile sevilmez
benimkide yarın gelecek daha evi bile temizlemedim sıcaktan bunlıyor insan
senede 2-3 kere ancak gelir sanki yabancının evi eşimde kızdı siz gelmezseniz bizde gelmiyoruz diye neymiş çok kötü davranıyormuşuz
yaptığımızda şu: kayınvalidem aşırı kapalıı geliyor kan ter içinde küçücük misafir wcye giriyor alaturka orada yıkanıp abdest almaya uğraşıyor en son kızdım anne gir duşa zaten hastasın bacakların şiş ağrıyor kaldıramıyorsun rahat rahat büyük wcye git yıkan geniş yer alafranga wc korkma yeni temizledim pis değil dedim
bi alemler hiç uyuşmuyoruz hiiiiç çok geri düşünceliler görümcemin 3 çocuğu eşi eve para bırakmaz doğru düzgün yiyecekleri giyecekleri yok kız çalışmak istiyor annesi kız kısmı çalışmaz evinde otur diyor
ama bana gelince çalışıp kocanın dükkanına destek çık diyor akannehir

hepsi aynı cnm benmde adım antalyaylı gelin ankarada görmemişler pek kapalılar ben acığım die problem ediyorlar kocam memnun ama allahtan bizde cok yakın deiliz ayda yılda bir görüşrüüz peki şeker rahatsızlığının bebek için sorunu olacakmıymıs onu sordunuz mu?

2,mesajı görmedim ben cnm görünmüoakannehir sende bendensin ozamn canım biz kendiliğinden adet olamıcaz mı yaaabilmiyorumkismile başlamadan önce test yap ama mutlaka

evet hafta arası test yapıp peşinden farlutala başlayacağım
dur ben sana o ikinci msj da yazdığım şeyi bulayım daha bugün eklemiştim

hepsi aynı cnm benmde adım antalyaylı gelin ankarada görmemişler pek kapalılar ben acığım die problem ediyorlar kocam memnun ama allahtan bizde cok yakın deiliz ayda yılda bir görüşrüüz peki şeker rahatsızlığının bebek için sorunu olacakmıymıs onu sordunuz mu?

evet almanyada bi diabet doktoru vardı ilaç verdikleri egsersiz yaptırdıkları ve toplantıları olan küçük bir muayenehane vardı hafta 2 kere gider temizlik yapardım orada harçlığımı çıkartayım diye aradım danıştım eğer kadında şeker olursa bebeğe daha karındayken geçe bilirmiş ama eğer baba adayı şeker hastası ise bebek için bi sorun olmazmış tabi ileride genetik bir hastalık olduğundan diabet olma riski taşıyor o ayrı bir konu
gerçe benim eşimde hep genetik olan fakat yedi kat sülalesinde olmayan hastalıklar var şeker, sedef, renk körlüğü bazen kendi bile şakaya alıyor galiba ben bunların çocuğu değilim diyor :))

mayaaaacığım bak sabah eklemiştim arkadaşlar okudu senin için tekrar ekliyorum
kızlar bakın başka forumları gezerken ne buldum:

Sabah kahvaltısında çörekotu ve bal yemeyi alışkanlık haline getirdim ve gerçekten çok faydasını gördum.Bir arkadaşımda da sebepsiz infertilite vardı,çörekotu yemeye başladıktan sonra çocukları oldu,şimdi okula bile başladılar.Benim ihmalkarlığım,bunu uygulamaktan beni alıkoymuştu.Lutfen siz benim gibi geç uyanmayın ve her ne yaparsanız yapın kararlılıkla ve sabırla uygulayın.

Aktardan civanperçemi,ballıbaba ve altınotu alıp öğutturun.Eşit miktarda alabilirsiniz hepsinden.Hepsini karıştırın.Bundan kaynamış suya bir tatlı kaşığı koyarak 5 dakika demleyin,suzerek için.Ben sabahleyin çörekotu-bal yedim,Akşamleyinde bu çayı içtim,aç karnına içerseniz daha etkili olur.Bunu yaptıktan bir ay sonra ise hamileyim.Ben tek kelimeyle hem mucize hem de inanç diyorum.Darısı butun isteyenlerin başına.

örekotunu un gibi öğüttürüp kapalı bir kapta muhafaza ediyorsun.Her sabah kahvaltı sırasında minik bir ekmeğin üzerine bal sürüp(bir tatlı kaşığı) üzerine de bir çay kaşığı kadar çörekotunu döküp yiyorsun.Bu kadar.Ben bunu sürekli alışkanlık haline getirmiştim.Bence çok da faydasını gördüm.Kahvaltı masamda zeytin kadar,peynir kadar,hatta daha fazla yer edinmişti.
Civanperçemi,ballıba,altınotu üçlüsünü de aktarda un gibi öğüttürmüştüm.Homojen bir karışım oldu.Kaynamış bir su bardağı suya,bir tatlı kaşığı koyup,5 dk.bekletip süzüp içiyordum.Bunu da sabahları yaptım ama bazen akşamda canım çay içmek isterse bu bitki çayından yapıp içiyordum.İnanın bana,kullanmaya başladıktan bir ay sonra ben hamileydim.Ki ben sizin gibi yıllar geçse de kendiliğinden birkez adet görememiş bir insandım.Aynı menapoza girmiş gibi.Son 8 ayda şeker ve şekerli ürünler yemeyerek,hamurişi,kek,börek yemeyerek kendi kendine adet görmeye başladım.Bence herşey ve herşey sağlıklı beslenmeye gelip dayanıyor

çok garip yaa aslında birçok çözüm var moral bozmaya gerek yok bunları okudukça daha iyi anlıorum ümit kesilmio.inş biz de en kısa zamanda hamile kalırız:Saruboceq: teşekkür ettim cnm

inşallah canım en kısa zamanda eminim bizimde vicudumuz düzene girer
ben unuttum sen ne zamandır bebiş için uğraşıyordun ve önce neyle korunuyordun
sende kist falan oluyormu peki adet göremeyince hani normalinde yumurta oluyor çatlamıyor ozamanda kiste dönüşüyor kist adet olmayı engelliyor başka hormonel sorun olmayınca ben anlamıyorum niye adet olunmuyor

ceyliin sen napıosun cnm kan sonucun negatif çıkmışsanırımhayırlısı olsun sıkma canını erken yapmıştın zaten

ne olsun canım iş güç uğraşıyorum evet erken olmuş sanırım dün yumurtlamaya başladım yani geç döllenme olacak sanırım ayyyyy ne bileyim işte öyle bişi sen neler yaptın

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

X