Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bakın başka forumları gezerken ne buldum:
Sabah kahvaltısında çörekotu ve bal yemeyi alışkanlık haline getirdim ve gerçekten çok faydasını gördum.Bir arkadaşımda da sebepsiz infertilite vardı,çörekotu yemeye başladıktan sonra çocukları oldu,şimdi okula bile başladılar.Benim ihmalkarlığım,bunu uygulamaktan beni alıkoymuştu.Lutfen siz benim gibi geç uyanmayın ve her ne yaparsanız yapın kararlılıkla ve sabırla uygulayın.
Aktardan civanperçemi,ballıbaba ve altınotu alıp öğutturun.Eşit miktarda alabilirsiniz hepsinden.Hepsini karıştırın.Bundan kaynamış suya bir tatlı kaşığı koyarak 5 dakika demleyin,suzerek için.Ben sabahleyin çörekotu-bal yedim,Akşamleyinde bu çayı içtim,aç karnına içerseniz daha etkili olur.Bunu yaptıktan bir ay sonra ise hamileyim.Ben tek kelimeyle hem mucize hem de inanç diyorum.Darısı butun isteyenlerin başına.
örekotunu un gibi öğüttürüp kapalı bir kapta muhafaza ediyorsun.Her sabah kahvaltı sırasında minik bir ekmeğin üzerine bal sürüp(bir tatlı kaşığı) üzerine de bir çay kaşığı kadar çörekotunu döküp yiyorsun.Bu kadar.Ben bunu sürekli alışkanlık haline getirmiştim.Bence çok da faydasını gördüm.Kahvaltı masamda zeytin kadar,peynir kadar,hatta daha fazla yer edinmişti.
Civanperçemi,ballıba,altınotu üçlüsünü de aktarda un gibi öğüttürmüştüm.Homojen bir karışım oldu.Kaynamış bir su bardağı suya,bir tatlı kaşığı koyup,5 dk.bekletip süzüp içiyordum.Bunu da sabahları yaptım ama bazen akşamda canım çay içmek isterse bu bitki çayından yapıp içiyordum.İnanın bana,kullanmaya başladıktan bir ay sonra ben hamileydim.Ki ben sizin gibi yıllar geçse de kendiliğinden birkez adet görememiş bir insandım.Aynı menapoza girmiş gibi.Son 8 ayda şeker ve şekerli ürünler yemeyerek,hamurişi,kek,börek yemeyerek kendi kendine adet görmeye başladım.Bence herşey ve herşey sağlıklı beslenmeye gelip dayanıyor.
evet çörek otuyla seninde baya tecrüben var çekilmeden bi işe yaramıyormu?
Kızlar yumurta çatladıktan kaç gün sonra adet olunuyor?
nekadarda bir adet olduğuna bağlı kimisi 9. gün bazısı 16.günmüş bildiğim kadarıyla bu günlerin arasını dene bence
Kızlar yumurta çatladıktan kaç gün sonra adet olunuyor?
yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor
o yüzden doktorlar çocuk için bi sonraki adetten önce 14. günde ilişki diyor
teşekkür ederim canım cevap için ben haziran 10 adet adet başladı geçen ay 26 sında çatlama ignemi yatırdım 12 sindemi adet olmam gerekiyor?
kızlar bugun kasıklarım ağrıo akıntım dün vrdı bugun yok atesm cok yuksek deil peki sizce catlıomu yumurtalar bugun 13. gun ayy yrn ewimdeim bir gün daha fdayansızlar ltfkaydirigubbakcemile3
28 günde birmi adet oluyorsun
bence çatlama ihtimali yüksek en son nezaman ilişki oldu
bugünü kaçırma bence çalış[/Q
ahh cnm ahh kocamı bi bulsam ben antalyadayım o ankarda ben yrn sabah ewimde olacağım bakalım kısmet farkındaım cok guzel 2 gunumboşa gecti amaaaa sancıyı bugun hissettim yrn inşl catlamaya denk gelir
slm bayanlar nasılsınız ....
benim hesabıma göre 9. da yada 10. olman gerekiyor