Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet ya vallaha efnan gitti sessizlik geldi çokmu yoğun acaba insan araba bi girer bakar özledik vallaha

kızlar ben geçmiş sayfalara takıldım gelmediğim zaman yazdıklarınız oooo sayfalar uzamışda uzamış

mehtapcım bu arada sen ne yaptın adet oldun mu dr gidicektin sanırım bişeyden haberim yok çok şey kaçırdım yakalamaya çalışıyorum

kızlar ben geçmiş sayfalara takıldım gelmediğim zaman yazdıklarınız oooo sayfalar uzamışda uzamış

mehtapcım bu arada sen ne yaptın adet oldun mu dr gidicektin sanırım bişeyden haberim yok çok şey kaçırdım yakalamaya çalışıyorum

canım geçen hafta cuma kan testi negatifti pazartesi kendi doktoruma gittim ultrasonda baktı hiç bişe yok yani bebiş göremedi kist falanda yok yumurtalıklar çok güzel herşey normal dedi
sadece bir hafta daha bekle adet olmazsan farlutal kullan dedi bide folik asit verdi
bi çok kandına oluyormuş d.k. hapını kesince adet bi süre gelemeye biliyormuş
keşke kışın kesseydim hapı ama insan düşünemiyor bazen işte
bide doktordayken hiç aklıma gelmedi nette araştırdıkça takıldım şimdi bende yumurtamı oluşmadı yada oluştu çatlamadıdamı adet olmadım gerçe çatlamayınca kist yapıyor bende kist yok
bide farlutal nasıl adeti söktürüyor onuda bilmiyorum bitanecik eski bi topikte biri yazmış adet söktürücü yumurtayı çatlatıyormuş yani onu kullanırkende hamile kalan oluyormuş
neyse bikaç gün bekleyip tekrar kendim test yapıp farlutalı kullacağım

ama bişe diyeyimmi daha hesap kitap falan yapmadan çalışma yapacam gayet normal 2-3 günde bi ilişki eskiden sanki hesap kitapmı varmış yumurtalama zamanımı biliyormuş kadınlar sıra sıra peşpeşe çocuklar doğurmuşlar
sadece ateşimi takibe alacam oda istatistik olsun diye yani ateşime göre çalışma yapmayacam 40. gün hala kırmızılar yoksempatiksalakcinni

mehtapcım sen neişle mesgulsn

canım ben doğma büyüme almanyadaydım eşim orayı istemeyince ben türkiyeye yerleşmeye karar verdim 3,5 yıldır buradayım asıl mesleğim avukat yardımcılığı malesef burada böyle bir meslek yok
2,5 yıldır çağrı merkezinde çalışıyorum almanyaya ürün pazarlıyoruz
çok zevkli ortam süper ev ortamı gibi arkadaşlığımızda çok güzel şirkette

ilk başlarda alman telekomun internet paketlerini pazarlıyorduk
şu sırlar elektrik satıyoruz almanyada özel şirketler var elektrik dağıtımı yapan daha uygun fiyata oluyor

anladım canım hayırlısı olsun sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım

ya evet bi sorun yok ama ortada kalmakta insanın canını çok sıkıyor hani diyordum bu ay olmazsa bidahaki yada sonraki ay ama şimdi bidahaki regl tarihimi bile bilmiyorum çok komik bi duruma düştüm

olsun canım hayırlısı olsun dr a sorarsın olmazsa onlar söylüyormuş yumurtlama gününü ultrasonla belli oluyormuş bugün öğrendim bende

canım ben doğma büyüme almanyadaydım eşim orayı istemeyince ben türkiyeye yerleşmeye karar verdim 3,5 yıldır buradayım asıl mesleğim avukat yardımcılığı malesef burada böyle bir meslek yok
2,5 yıldır çağrı merkezinde çalışıyorum almanyaya ürün pazarlıyoruz
çok zevkli ortam süper ev ortamı gibi arkadaşlığımızda çok güzel şirkette

ilk başlarda alman telekomun internet paketlerini pazarlıyorduk
şu sırlar elektrik satıyoruz almanyada özel şirketler var elektrik dağıtımı yapan daha uygun fiyata oluyor

çok guzel cnm ya bende daha önce bi şirketin çağrı merkeindeydim 10 bayandık tek ewli bendm en küçükte bendim bizim ortamda guzeldi çalışmayı cok seviyorum ya

olsun canım hayırlısı olsun dr a sorarsın olmazsa onlar söylüyormuş yumurtlama gününü ultrasonla belli oluyormuş bugün öğrendim bende

ewwt cnm ultrasyona bakıpda söylüyorlar bidekan tahlili alıp ordanda sölüolar benm bi arkadsım tam 14gun kan verdi hergun

çok guzel cnm ya bende daha önce bi şirketin çağrı merkeindeydim 10 bayandık tek ewli bendm en küçükte bendim bizim ortamda guzeldi çalışmayı cok seviyorum ya

ay evet yeni evliyken 6 ay evdeydim kimseyide tanımıyordum çevre yoktu kafayı yicektim iş bulamasaydım zor dura bilirdim buralarda vallaha
sen mühendislikmi okudun? çalışıyormusun şu an

ay evet yeni evliyken 6 ay evdeydim kimseyide tanımıyordum çevre yoktu kafayı yicektim iş bulamasaydım zor dura bilirdim buralarda vallaha
sen mühendislikmi okudun? çalışıyormusun şu an

ewt cnm gıda okudum ama tek dersten bi hocam süründürüo beslenme danısmanlığı yapıyorum ben kilo kontrol konusunda amaaa bu işim öle sabah git akşam gel deil belli zamanlarda hastam olursa gidiyorum bide eğitimler sabit gelirimde yok yine öle calışma durumuma göre ücret alıyorum onun için bende böle cağrı merkezi gibi iş arıyorum en son türk telekomdan cağırdışlar görüşmeye ama ben ant. olduğum için gidememkafamçokkarıştı

ewt cnm gıda okudum ama tek dersten bi hocam süründürüo beslenme danısmanlığı yapıyorum ben kilo kontrol konusunda amaaa bu işim öle sabah git akşam gel deil belli zamanlarda hastam olursa gidiyorum bide eğitimler sabit gelirimde yok yine öle calışma durumuma göre ücret alıyorum onun için bende böle cağrı merkezi gibi iş arıyorum en son türk telekomdan cağırdışlar görüşmeye ama ben ant. olduğum için gidememkafamçokkarıştı

hayırlısı olsun canım bizimde şirkette şimdi türk telekoma başlanılacak ama malesef sen samsunda değilsin olsaydın hemen gel derdim vallaha akannehir

ama beslenme danışmanlığıda süper ya tamda benim ilgi alanım çünkü eşim şeker hastası ne yazıkki çok yemek seçiyor şaşırıyorum vallaha ne yapacağımı

hayırlısı olsun canım bizimde şirkette şimdi türk telekoma başlanılacak ama malesef sen samsunda değilsin olsaydın hemen gel derdim vallaha akannehir

ama beslenme danışmanlığıda süper ya tamda benim ilgi alanım çünkü eşim şeker hastası ne yazıkki çok yemek seçiyor şaşırıyorum vallaha ne yapacağımı

şeker hastalığı günümüzn vebası ya kilo problemi var mı zayıf mı?

X