günaydın kızlar((
Merhaba kızlar bende sizlerdenim yeniyim sitede ve bebiş istiyorum inş.benimde adımı eklermisiniz.ohaoldumsmileolumunekankayizsmile[/QU
aramıza yeni katılan arkadaş hoşgeldin cnm,ne zamandır bebeiş istiyosun..
canım kan testi yaptırdımda geç döllenme var sanırım zaten dün akşam yumurta akına benzer akıntı geldi çalışmalara devam edeceğiz ama kayınım geliyor bu gün canım sen ne yaptın
ozlem 64 cnm senden haberler nasıl sat ne zamandı varmı belirtilerin filan....
sanada günaydın cnm da hayırdır üzgünmüzün?[/QU
ay üzgünmüyüm bilmiyorum bi umutlanıyorum bi hüzünleniyorum karmakarışık bi durumdayım .....
hayırlısı olsun canım inş,,seninle aramızda 2 gün var cnm,bende günümü bekliycem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş cnm,sende ne gibi belirtiler var
günaydın kızlar nasılsınız aranıza katılmıştım fakat tainimiz cıktı ev ara tası falan derken daha giremedim topiğe bende agustos bası gibi korunmayı bırakacagım inş.[/QUOTgünaydın cnm,eve hatırladım,naptınız taşınıp yerleşebildinmi cnm bu arada nereye taşındın,hadi hayırlısı olsun cnm şimdikten
Merhaba kızlar bende sizlerdenim yeniyim sitede ve bebiş istiyorum inş.benimde adımı eklermisiniz.ohaoldumsmileolumunekankayizsmile[/QU
aramıza yeni katılan arkadaş hoşgeldin cnm,ne zamandır bebeiş istiyosun..
İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize bende 4 senedir bekliyorum..evlendigimizden 1 sene sonra bebek olmayınca gittik doktora bişeyiniz yok olur sizin dedi bizde bekledik 1,5 sene geçti üstünden hala yok ,başka doktora gittik evlendikten 2,5 sene sonra hsg de sag kanal kapalı çıktı inanamadık başka bi doktora daha gittik oda hsg çekti orda da kapalı kanal.Laporoskopi amaliyat oldum amaliyattada kapalı olmadıgı normalden uzun oldugu anlaşıldı bide endometrik odaklar varmış rahmin arka tarafında 1. dereceden.Bu ay klomen kullandım yumurtam 18mm olunca çatlama ignemi yaptırdım şuan temmuz 10 unu bekliyorum.Bu ay olmassa öbür ay aşılama yapılcak.
günaydın kızlar nasılsınız aranıza katılmıştım fakat tainimiz cıktı ev ara tası falan derken daha giremedim topiğe bende agustos bası gibi korunmayı bırakacagım inş.
kızzlar ben çook acıktım kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüş bitirince belki ozamanada bizim kızlar kalkmış olur,kmehtapppppp,evhannnnnn,eflalim,gnl,sbr ,şüpheciiii,nerde ayol bu kızlar,nese döncem ben size byeeeeee
ozlemcim senin sat bizden de önce şurda 1haftan kalmış cnm sabırla sanki hamileymiş gibi kendini koru inş hamilesindir cnm allahım gönlünüze göre versin inş bol dua et ve başka şeylerle meşkul ol ozaman beklediğin gün çabuk gelir cnm...
İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize bende 4 senedir bekliyorum..evlendigimizden 1 sene sonra bebek olmayınca gittik doktora bişeyiniz yok olur sizin dedi bizde bekledik 1,5 sene geçti üstünden hala yok ,başka doktora gittik evlendikten 2,5 sene sonra hsg de sag kanal kapalı çıktı inanamadık başka bi doktora daha gittik oda hsg çekti orda da kapalı kanal.Laporoskopi amaliyat oldum amaliyattada kapalı olmadıgı normalden uzun oldugu anlaşıldı bide endometrik odaklar varmış rahmin arka tarafında 1. dereceden.Bu ay klomen kullandım yumurtam 18mm olunca çatlama ignemi yaptırdım şuan temmuz 10 unu bekliyorum.Bu ay olmassa öbür ay aşılama yapılcak.
canımcım moralını yüksek tut en önemlisi bu bende 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamile kaldım 11 haftalıktı bebegım mayısta kalbi durdu su an korunuyoruz bir ay sonra bırakıcaz korunmayı olur inş.ben cok inanıyorum olacagına sende inan canım