Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

mehtapcım ben anlamadım bu saç meselesini ara ara gelip gittim ya fransız kaldım banada anlatsanıza

ne demek şekerim arkadaşımız dün düğüne gidecekti saçlarını nasıl yaptırcağına karar verememiş internette pek hoşuna giden bişe yoktu bende alman sayfalarına girip baktım 4 tane resim ekledim geçmiş sayfalarda var onlardan 3. beğenmişti anlatayım kuaförüme diyordu bende anlatana kadar tam ekran yap cepte resim çek göster demiştim
çok güzel olmuş beğenmiş

Burdayım canım arkadaŞım nıye kÜs olalım lısteyı dÜzenlıyodum bıde bı yandan kahvaltı yapıyorum anca yetıŞıyorum kızlar ya

evhannnn hiç sesin çıkmıyo cnm noldu gerçekten keyfinmi yok bak kaçtır isminle yazı yolluyorum hiç ses yok yani hakkaten küstünmü noldu cnm.

afiyet olsunn canım bende sizi özledim sizden ses çıkmayınca korktum yaaaa:sinifsinif:

anladım kızlar basketbol falan oynamıyorum tşk ederim

bencede dikkat et canım geçenlerde yine yabancı sitelerde gezinirken okudum bi çok kadın adeti gecikmesede hamile oluyormuş ama bebek tutunamıyormuş adetle bir düşüyormuş çok hassas yani
bide benim arkadaşım hamileyken 2.ayında beraberdik oturuyorduk bi yukarıya uzandı vitrinden bişe alıp bakmaya akşam sancıdan duramamış dr. bebek düştü demiş bitek uzanma ile düşünsenize
herkeste olacak diye bişe yok tabi kimi insanda okadar düşürmeye uğraşır bebek istemediği için ama bebiş inatla tutunur

evhannnn hiç sesin çıkmıyo cnm noldu gerçekten keyfinmi yok bak kaçtır isminle yazı yolluyorum hiç ses yok yani hakkaten küstünmü noldu cnm.

yok canım ya listeyi düzenledim bi yandan kahvaltı yapıyom bide sizi izliyorum dün gece beni çok yalnız bıraktınız ama ya

kmehtapcım senin kırmızılar dan nebar varmı gelen,inş gelmezde bebişini yollamıştır sana:)))

aman deli olacağım vallaha kırmızılar yok hala bebiş olma ihtimali olsa sevinip ümitlenecemde testler negatif ultrasonda bişe yok küçücük bi nokta olsaydın o bile yok rahim tertemiz artık ne yapim bi kaç gün bekleyip farlutalı kullanacağım ama kullanmadan yine ne olur olmaz diye test yapacağım gerçe negatif çıkacak biliyorum ateşimi ölçmeye başladım sabah akşam hep aynı seviyede koltuk altından 36 dil altından 36.4
yakında menopozlu sayacam kendimi vallaha kaydirigubbakcemile3

bencede dikkat et canım geçenlerde yine yabancı sitelerde gezinirken okudum bi çok kadın adeti gecikmesede hamile oluyormuş ama bebek tutunamıyormuş adetle bir düşüyormuş çok hassas yani
bide benim arkadaşım hamileyken 2.ayında beraberdik oturuyorduk bi yukarıya uzandı vitrinden bişe alıp bakmaya akşam sancıdan duramamış dr. bebek düştü demiş bitek uzanma ile düşünsenize
herkeste olacak diye bişe yok tabi kimi insanda okadar düşürmeye uğraşır bebek istemediği için ama bebiş inatla tutunur

tamamm canım benim anladım o zaman normal spora devam basketbol yok

evet evhancım bende açtığımda kimseyi göremedim geri çıktım napiym,bazen hepbirlikte oluyoruz,bazende 1 kişi bile olmuyo seni açık görseydim bırakırmıydım cicimm,bak kaçtır denk gelemiyoruz seninle..

kızzlar benim yine çıkmam lazım şu temizliğimi bitirmem lazım eşimde erken gelicek bugün,belki çocukları çıkartırız dışarı...

evet evhancım bende açtığımda kimseyi göremedim geri çıktım napiym,bazen hepbirlikte oluyoruz,bazende 1 kişi bile olmuyo seni açık görseydim bırakırmıydım cicimm,bak kaçtır denk gelemiyoruz seninle..

evet ya bende bi giirdim bi çıktım kimse yoktu bazen böyle oluyo işte

X