Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım ben yapmıştım ama negetif sonuç çok erken yaptırm sanırım netten baktım sonuca hastaneye gitmedim yaniii

ben bi araştırayım ateşimi bi takipe alayım gerçe artık hesap kitap yapmayacağım belirti falanda aramayacağım karar verdim insan kafayı yiyor başka bişe düşünmüyor kendimi işime bile veremiyorum gayet sakin kalıp düzenli bi şekilde ilişki başka bişeye dikkat etmeyeceğim
ama ateşimi ölçeceğim yinede ama tabiki ateşime göre çalışma yapmayacağım

Selam hanımlar acilen dışarı çıkmam gerekti,mehtapcım cevap yazdım.Kızlar ben sabah soru sormuştum ilişki sonrası kasıklarımda ağrı ve şişkinlik oluyor ertesi güne kadar sürüyor,pazartesi inş. doktora gidicemde benim gitmek istediğim doktro hastaneden gidiyormuş mecburen eski doktoruma gidicem.

kızlra slm ateş olayı için bişey sölücem ben takip yapıpta yumurtlamamı hesaplamadm ama duyduğuma göre hamileysen adet gününde ateş yüksek kalıo dediler bana adet olcKSan ateş o gün düşüo dediler ayın 1i adet günümdü sabah ölçtüm herzamanki gbi 36.7 çıktı adet olmucam heralde dedm arkasından adet oldum akşamına tekrar ölçtüm yne aynıydı yani pek güvenmiyorum ateş olayına bağlamayın bence yumurtlamayı fln yumurtlamada ateş bastığı doğru ama dereceye bağlı kalmayın bence doktor kontrolü en iyisi adetim bitince bende doktor kontrolunde yumurta takibimi yaptrıcam

ben geldim yine kızlar çıkıyorum ama sonra merak ediyorum belki hamiş haberi alırım diye tekrar geri giriyorum neyse işlerim bitti allahtan şimdi kuaföre gidene kadar burdayım

kızlra slm ateş olayı için bişey sölücem ben takip yapıpta yumurtlamamı hesaplamadm ama duyduğuma göre hamileysen adet gününde ateş yüksek kalıo dediler bana adet olcKSan ateş o gün düşüo dediler ayın 1i adet günümdü sabah ölçtüm herzamanki gbi 36.7 çıktı adet olmucam heralde dedm arkasından adet oldum akşamına tekrar ölçtüm yne aynıydı yani pek güvenmiyorum ateş olayına bağlamayın bence yumurtlamayı fln yumurtlamada ateş bastığı doğru ama dereceye bağlı kalmayın bence doktor kontrolü en iyisi adetim bitince bende doktor kontrolunde yumurta takibimi yaptrıcam

canım adet olduysan evhana söylersin bir dahaki adet tarini yazsın listeye

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beeeeeeeeeeeeeeeeenn geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

X