Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gitmeme gerek kalmadı sonuca netten baktım ve 0,20çıktı çok mu erken yaptırdım neyse geç döllenme var sanırım 13 temmuzdan sonra tekrar yaptırırım
kızlar gitmeme gerek kalmadı sonuca netten baktım ve 0,20çıktı çok mu erken yaptırdım neyse geç döllenme var sanırım 13 temmuzdan sonra tekrar yaptırırım
canım maydonoz iltihap söktürücü daha önce bu konu burda çok tartışıldı ve bi kaç arkadaş hiç onaylamadı yani hamileysen ve bilmeden yaparsan tehlikeliymiş canım ya
evet hamileyken yapılması doğru olurmu bilemem ben bekarken yapıyodu annem bana ve bi doktor anneme bunu söylemişti kendinede yapıyodu ve uyguladıktan sonra dr. gittiğimde temiz olduğumu söylemişti ama su haşlı olursa yumurtalıklar haşlanıyomuş o yüzden bence uygulanması pekte doğru değil bilinçli olmak gerek yani
canım çok erken yaptırmışsın zaten testi bence adetin geçmesini bekle
neyse senin için bi deney olmuş en azından inşallah hamişsindir adetinin gecikmesini bekle öyle tekrarla vereliniortak
benim ilgimi çekti ben yeni evliyken sık sık enfeksiyon oluyordum zaten şimdide rahim ağzımda önemli olmayan bi yara var zaten baksanıza adetliyken yapılması öneriliyor yani kesin hamilelikten şüphe olmadığın bi zaman tabi rahimi çoook uzun süre etkilermi yani sonradanda hamile kalınca bilemem gerçe sanmıyorum bi deneyeceğim
kaydirigubbakcemile3 tabi önce bi hayırlısıyla şu kırmızılar gele bilse bende çatlamak üzereyim kaydirigubbakcemile2
Selam hanımlar ne haber?
Selam hanımlar ne haber?