selam sbr benimde tek derdim baş ağrısı bende mecburen çok oldumu içiyorum ,vermidon içiyorum ben okudum içini gebelikte bir sorun yaratmıyormuş bilmiyorumkismile
canım senin nasıl gidiyor hamilelik hemile olduğunu öğrenmeden öncede başın ağrıyormuydu ben şüpeleniyorumda hamile olabilirmiyim acaba diye
canım dedğim gibi sadece ara ara baş ağrım var okadar pazartesi tekrar gidicem doktora bakalım kalbi atcakmı bebeğimin,daha önceleri olmuyordu,çok ağrırsa bitane vermidon içiyorum sadece
anladım canım saol cvp yazdığın için inşallah bebişinin sağlıklı haberini alırsın bizede haber verirsin canım
senin adetin geciktimi canım test yaptınmı durumun nedir
8 gün var daha canım ama gazım var midem ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrım var belim ağrıyor bakalım çokta kafama takmak istemiyorum bunları sonunda hüsrana uğramaktan korkuyorum
inşallah hamilesindir canım çok düşünme bencede çok düşününüce psikolojikte olabiliyo bunlar,
evet canım psikolojik mi acaba diyorum ama bu aralar o kadar yoğunum ki hiç kendimi dinlicek vaktim yok yarında tatile çıkıyorum inşallah tatil dönüşü güzel haberlerle dönerim :CüvCüv::CüvCüv:
ben internettenkullandım ve tuttu tavsiye ederimovulasyon testi kullanan varmı aranızda?
ben internettenkullandım ve tuttu tavsiye ederim