Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bunu duyduğuma sevindim bende şimdi kullanmayı kafaya koydum bakalım
hangi günlerde denedin sen canım benim adet şaştı ya şimdi hala tık yok nezamanları test edebilirim ziyan ederim diyorum kendi kendime

eczanede satılanlarıda varmış galiba ama ben internetten hesapattırdım son 3 a adet gördüğün tarihini yazıyosun o sana hangi tarihler arası yumurtlama günün söylüyo ben yaptımve tuttu

kaydirigubbakcemile5kızlar ymurtlama gununuzu gosteren bır tablo var bunu ındırın bana cok faydası oldu. dnemekten zarar gelmez degılmı?
Advanced Woman Calender aynen bu sekılde gogole yazın ve ındırın. turkce secenegıde var. kızcocuk erkekcocuk tarıhıde verıyor. yumurtlama gununu herseyı yazıyor.
bılmenız gereken tek sey son adet tarıhınız.

kızlar ya bana belirtilerinizi anlatırmısınız hamile olmadan önceki yani

benım hamıle kaldıgım yontemı soyleyım onceden berı adet tarıhlerımı telefonumun not kısmına ay ay yazardım evlenınce hele bebek dsunmeye basladıktan sonra yumurtlama gunumu kendımde hesaplıyordum ben mesela 26 gunde adet goruyorum yumurtlamam 12, gunde oluyor. 28 gunde adet goren ıse yumurtlama 14, gun olur.son adet tarıhınızden bır oncekı adetınızı toplayıp 14 cıkarın
bu sekılde hesaplayın bakalım kac gunluk oluyor. bırde atesımı olctum gercektende dogruymus yumurtlama gunumde atesım 38 dı. ateste artıyormus.

canım belırtıler herkeste farklıdır benımkınde sankı adet olucakmısım gıbı karnımda agrı bel agrısı mıdemde agrı ıdrarımda koku oldu.
ben daha yenı hamıleyım cnm. teshısı bugun test yapıp kendım koydum.
dr lara gore son adet tarıhınden ıtıbaren hesaplarsak 3 temmuzda 1 aylık hamiş olucam kıslarrrrr :lepi: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

kaydirigubbakcemile5kızlar ymurtlama gununuzu gosteren bır tablo var bunu ındırın bana cok faydası oldu. dnemekten zarar gelmez degılmı?
Advanced Woman Calender aynen bu sekılde gogole yazın ve ındırın. turkce secenegıde var. kızcocuk erkekcocuk tarıhıde verıyor. yumurtlama gununu herseyı yazıyor.
bılmenız gereken tek sey son adet tarıhınız.

Advanced Woman Calender bu cok guzelmiş kız tsk

canım belırtıler herkeste farklıdır benımkınde sankı adet olucakmısım gıbı karnımda agrı bel agrısı mıdemde agrı ıdrarımda koku oldu.
dr lara gore son adet tarıhınden ıtıbaren hesaplarsak 3 temmuzda 1 aylık hamiş olucam kıslarrrrr :lepi: :emir_bebek: :nazar: :nazar:
canım benim ya ne güzel ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYINASİP ETSİN

bayanssulusmileevhan senın gunun gectımı cnm ne durumdasın

CANIM BENİM ADETİME 1O GÜN VAR ONDAN SORDUM NE ZAMAN BAŞLADI BELİRTİLERİN DİYE

kızzlar benimde adetime daha var kasıklarım çoook ağrıyo,iştahımda azaldı,halsizlik çook var,göğüslerimdede bugün itibariyle dolgunluk var.

terlemede tabi,eğer ben hamişsem kızzlar ki öyle umuyorum,sınavdan sonraki sabahı yapıp eşimein kahvaltı masasına koyucam bebek patileriyle bereber,sizce nasıllll

ay ne güzel yaaa :Saruboceq: sana bişey sorucam eğer hamileysem internetten hesapladım 3 hafta 1 günlük hamileyim sence belirtiler başlar mı senin ne zaman başladı bilmiyorumkismile

kızlar aynı şeyi sizlerede soruyorum internetten hesapladığıma göre eğer hamileysem 3 hafta 1 günlük hamileyim sizce belirtiler başlar mı yani hissedebilirmiyim akşam üstüde bir uyku çöktü üzerime ki anlatamam 1,5 saat uyumuşum kızlar ya yorumlarınızı bekliyorum :bbo:

X