Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ama son 5 -6 gündür kalıyorum çok su içtiğimden olsa gerek diyordum su içmediğim zamanda kalktım ama ilk ay olur muuuu?

canım şeker hastası falan değilim adetime de 12 gün var o zaman ben hamilemiyim yaşasınnnn kaydirigubbakcemile2

hıımmm bende dün oraya bakmıştım ama kararsız kalmıştım eczaneden mi alsam die hangi marka aldın cnm coretest vardı ona bakmıştım ben[/QUOTE]

mayacım bana biraz pahalı geldi 2 çizgi çıkcak sonuçta ondada çıkıyor ondada coretest kampanyada yapmış.2hızlı gebelik testi var 26tl ama içindeki test 10 adet olması lazım gerek duymadım bende :)

canım emin misin bu aralar bende kalkıyorum o zaman ben hamiş miyim şimdiiii ayyyyyy
:))))))))))))))))))

Ceylincim inşallah öylesindir çokta sevinirim ama kaptırma kendini yinede sonu çok acı oluyor defalarca yaşadım bunu düşündüğüm için hep adetim geç geldi.oyüzden takma kafana

ohh yarında izinliyim gider testimi yaptırır sonucu sizinle paylaşırım çok saol yoncamlaben

canım seninle armızda bigin var benimde ayın 20 sinde başladı çalışmamız yani 11 gün oldu baklım senin çıkarsa bende pazartesi yaptırıcam test

mayacım bana biraz pahalı geldi 2 çizgi çıkcak sonuçta ondada çıkıyor ondada coretest kampanyada yapmış.2hızlı gebelik testi var 26tl ama içindeki test 10 adet olması lazım gerek duymadım bende :)[/QUOTE]
yani sen şimdi coretest mi sipariş verdin cnm anlamadım ben:bbo:

canım belirtiler var ama ben gebelik olup olmadığın dan emin değilim yani gögüsüm sızlıyor damarları belli arkadaş gece tuvalete kalmak dedi o var belim ağrıyor sağ yumurtalığım batıyor ayaklarımın altı yanıyor sağ bacaağımda çekilme var öyle yani sende var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…