Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar ben kaçar akşam giremicem inş.yarın geldiğimde hamile haberlerinizi alırım öpüorum siziopuyorumnanaktan

kızlar 3 gündür sadece kırmızı lekelenme geliyo çamaşırıma ped bile koymadım bir türlü gelmedi adetim acaba üstüne mi görüyorum? 5 gun önce test yapmıştım negatifti tekrar yapsam mı test?? çok kararsız kaldımbilmiyorum kismile

kızzlar tekrardan meraba,gece tuvaletinden bahsedilmiş galiba,e bende çok sık çıkarım gece tuvaletine budamı bir belirtiymiş yani

ecrincim sen şu kan testini yap bence cnm çok heyecanlısın çokta belirtin var innnnnşalllah hamiş çıkarsın tatlım,ozaman bende yaparım kan testini.hadi hayırlısı bakalım.

canım önceden kalmayıp son günlerde kalkıyorsan belirtiymiş canımcım ve tabii şeker hastası değilsen

sorun deil canım yarın yaptıracağım bende sabırsızlanıyorum innnnşallah hamileyimdir ve innnşalllah sizlerde

kızlar 3 gündür sadece kırmızı lekelenme geliyo çamaşırıma ped bile koymadım bir türlü gelmedi adetim acaba üstüne mi görüyorum? 5 gun önce test yapmıştım negatifti tekrar yapsam mı test?? çok kararsız kaldımbilmiyorum kismile

bence bi yap deri belki geç döllenmiştir ve üstüne görmüşündür ya merak ettim bak şimdi

slm saraçoğlu maydonoz yemeyin diyor hamile kalmak isteyenlere inciride erkekler için öneriyordu sperm kalitesi açısından

ya başım çok ağrıyor mecburen ağrı kesici içmek zorunda kaldım inşallah hamileysem bişey olmaz gerçi hamilelerde içebiliyor ondan kullanıyorum ama 2 tane içtim anca kesiyor beni bilmiyorumkismile

.......................................... ben geliyorum herkes çıkıyor yaaa

Son düzenleme:
ya başım çok ağrıyor mecburen ağrı kesici içmek zorunda kaldım inşallah hamileysem bişey olmaz gerçi hamilelerde içebiliyor ondan kullanıyorum ama 2 tane içtim anca kesiyor beni bilmiyorumkismile

selam sbr benimde tek derdim baş ağrısı bende mecburen çok oldumu içiyorum ,vermidon içiyorum ben okudum içini gebelikte bir sorun yaratmıyormuş bilmiyorumkismile

X