Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ama ben böyle yapmıyorum :))

dün başladım sabah öğlen ve akşam aç karınla incirin beyaz pudrasını yıkayıp doğruyorum 1 bardak içiyorum günde 3 öğün.Şimdi ovülasyon testi ısmarladım onunla yumurtlama günümü bulucam inşallah.Doktora gitmekten bıktım tamamen kabus ayda 4 kere kan tahlili yapıyorlar boşu boşuna bir tonda para en iyisi böyle .Sizler için bu bitkiyi kullanıpta yorum yazan insanların yorumlarını birazdan paylaşıcam...kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

saol cnm ovulasyon testini bende araştırmıştım düneyvahedigeldismile eczaneden mi alcan netten mi siparş verdin cnm bilmiyorumkismile

İBRAHİM ADNAN SARAÇOĞLUNA YAPILAN UMUT DOLU YORUMLAR GÖNLÜMÜZÜ FERAH TUTUCAZ HEP BİRLİKTE İNŞALLAH :=)

1-L.K. - 04.03.2010 13:39
BEN PKOS HASTASIYDIM.HOCAM SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SOĞAN KÜRÜNÜ İLK DENEMEDEN HEMEN SONRA HAMİLE KALDIM..SAYGILARIMLA.

2-merhaba ben pcos hastasıydım soğan kürü 15 gün kullandın daha sonra incir kürü 21gün +7gün ara+21 gün şeklinde kürü kullandım 1 ay sonra gittim gebeyim. şu an 7 aylık hamileyim. hocam sizden yardım istiyorum dr. gittim tansiyonum çıkmış dikkat etmem gerektiğini söledi. bana yardım edermisiniz ne yapmam gerektiği konusunda saygılar.

3-hocam Allah sizden razı olsun.1,5 yıllık evliyiz ama tüm uğraşılarımıza rağmaen çocuğumuz olmuyordu. Verdiğiniz soğan kürünü uygulamaya başladığımın 10. gününde hamile olduğum haberini aldım. Şu an 5 aylık haileyim. Allah gönlünüze göre versin...

4-selamün aleyküm hocam sizin gönderdiginiz bitkiler sayesinde 2 buçuk yıl sonra hamile kaldım şuan 6aylık bir oglum var size minnettarım bize bu duyguyu yaşattıgınız için Allah sizden razı olsun

5çikolata kist denilen kistlerden yumurtalığımda 2 tane vardı.ameliyat denmişti.doktorum ameliyatı uzatmak için geçici menapoza sokmuştu.5-6 aydır süren tedavi sonrasında hem kistler duruyordu hemde menapozdan çıkamıyordum.soğan kürünüz sayesinde menapozdan da çıktım akabinde gittiğim rutin kontrolümde doktorum kistlerin olmadığını söyledi.doktorum da çok şaşırdı..çok mutluyum mucize gibi bir durum..teşekkür ederim.

6-sayın hocam Allah sizden razı olsun. önce Allah'ımın izniyle sonra sizin kürleriniz ve sevdiklerin duaları sayesinde şu anda hamileyimmmmmm. sizin soğan kürünüzü aynen uyguladım, akıntım kesildi. biraz ara verdikten sonra incir kürünüzü uyguladım. Tabi eşim de bu arada sizin keçiboynuzu kürünüzü uyguladı. Ve sonuç işte hamileyim. 9 aydır bekliyorduk. Allah sizden razı olsun

7-Benim de sperm sayımın düşük olması nedeniyle çocuğumuz olmuyordu. Doktarlar birtek tüp bebek yöntemiyle çocuğumuz olabilieceğini söylüyordu. Keçiboynuzu kürünüzü uyguladım ve eşim şu an 5 aylık hamile. Bence bu bir mucize. Allah sizden razı olsu

bu hamile haberleri süper yaaa ben de soğan dan sonra hemen incire başlayım ozamanzemuszemus

[Testi gitti gidiyordan aldım 18tane artı 2 adet gebelik testi kargo dahil 21 tl.tavsiye ederim[/QUOTE]

hıımmm bende dün oraya bakmıştım ama kararsız kalmıştım eczaneden mi alsam die hangi marka aldın cnm coretest vardı ona bakmıştım ben

arkadaşlar ben bir şey daha sormak istiyorum hamilelikte bacaklarda çekilme oluyor mu ? acaba sağ bacağımda çekilmeler varda!!!!!

Hamdolsun iyiyim,bir değişiklik yok kürüme devam ediyorum bu ay hamile kalırım inşaallah hayırlısıyla. Az önce komşum burdaydı ikinciye hamile, ablam ikinciye hamile ohh hamileler bol bol.

kuzucuk sen hamilesin heralde baya bi deişiklik var sende test yap yoksa bende ölcem meraktaneyvahedigeldismile

ben o zaman yarın test yaparım mutlaka hbr veririm bende meraktan öldüğüm için belirtileri sorayım dedim canım yaaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

X