cnm bence daha erken birazcık daha bekle derim hem ozman kesin sonucu alırsın kafanda soru kalmaz belirti falan var mı bilmiyorumkismile
canım hafif midem bulanıyor gögüsüm sızlıyor ve damarları belirgin ayaklarımın altı yanıyor belim çok ağrıyor sağ kasığıma batmalar oluyor benim adetimden önce böyle belirtilerim olmaz sadece bi iki gün önce hafif kan ile ben geliyorum der o kadar yanii o yüzden yaptırmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
ayyyyyy bebişimiz gelio ozman derimzemuszemus yani normalde böle bişi olmadığna göre inş.hamilesindir.:Saruboceq: nekadar zamndır bekliosun bebişi cnm
cnm ben de evlenmeden d,k hapı kullanıodum ama 6ayda bir ara veriodum ozamanda adet göremediğim için kullanıodum farlutalı oyüzden yabacı deilim bu ilaca:1no2:ben enson 17mayısta adet gördüm farlutalla ve haziranda görmedim işte hala da yok bişimafoldumben doktora gitcem bakalım ne dicek
adet oldum:çok üzgünüm: benm listedeki yerimi 1 ağustosa alın kızlar istersenz birdahaki aya kısmet vardır herşeyde bi hayır öpüyorm sizi
ooo sen bendende önce adet olmuşsun ben 25 mayısta olmuştum en son kesin sendede hiç bi sorun yoksa yani kist falan yoksa büyük bir ihtimal yine farlutal verecektir yada başka bir adet söktürücü sen nezaman doktora gideceksin? Gidince bence iyice bi araştır soruştur doktorun iyiyse vakit ayıra biliyorsa tabiki benim kistim vardı en son gittiğimde cnm ama bakalım noldu soğan kullancamya gidene kadar belki azalır yada kaybolur inş.:Saruboceq: 16sında gitcem daha erkene alamadım randevu
ayyy inşallah canım yaa bebiş için haziran ayında pko lu olduğumu öğrendikten sonra karar verdik daha yeni yaniii canım ayy inş normal yoldan hamiş kalmışımdır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hımmm sen yeni öğrendin yani bilmiyorumkismileadetlerin düzenlimiydi hiç bi pko belirtisi yok muydu sen de cnm
daha önce de oluyordu düzensizlik doktorum kist var ama önemli deil adetinle beraber patlıyor dert etme demişti farklı ilde olduğum başka doktor hormon tahlillerine ve usg ye bakarak pko lu olduğumu söyledi ama beni çok korkuttu ilerde çocuğun olmaz falan diye o yüzden bizde bebiş çalışmalarına başladık yani ilk korunmasız ayımız kısmet artık inş bebiş vardır ....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
listede bende varım hamileliği bekleyenler arasındayım.Herkese merhaba tatlı anne adaylarıbilmiyorumkismile.Küre başladım bir yandanda ovülasyon testi aldım bakalım ne olucak.
mrb tgba ne kürüne başladınbilmiyorumkismile
merhaba mayacım incir kürüne başladım.Pko hastası olanlar hiç korkmasın soğan kürünü denesin o kadar çok sonuç alan varki soğan küründe 3 ay içinde birçok tüp bebek tedavisi görüpte hamile kalanlar var.17 yıllık evli gebe kalamayan bir bayan soğan kürüne başladıktan 2 ay sonra hamile kalıyor bu bir mucizealkisalkisalkis.İncir suyuda böyle birşey günde 3 öğün aç karınla içiyorum.
merhaba mayacım incir kürüne başladım.Pko hastası olanlar hiç korkmasın soğan kürünü denesin o kadar çok sonuç alan varki soğan küründe 3 ay içinde birçok tüp bebek tedavisi görüpte hamile kalanlar var.17 yıllık evli gebe kalamayan bir bayan soğan kürüne başladıktan 2 ay sonra hamile kalıyor bu bir mucizealkisalkisalkis.İncir suyuda böyle birşey günde 3 öğün aç karınla içiyorum.
rabbim isteyen herkesi meleğine kavuştursun seni ve benide canım inş hamileyimdir ve seninde hamiş haberlerini alırım canım
listede bende varım hamileliği bekleyenler arasındayım.Herkese merhaba tatlı anne adaylarıbilmiyorumkismile.Küre başladım bir yandanda ovülasyon testi aldım bakalım ne olucak.