Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım internerte bir site var adettendir.com son adet tarihini yazıyorsun aralığını yazıyorsun istediğin zaman sana mail yolu ile haber veriyor yalnız üye olmaz gerek
ve 6 aylık beklenen adet tarihini ve yumurtlama günlerini gösteriyor bir deneyin bence

ani bi düşüşvarsa yumurtlama var demek cnm sonrasındada yükselir yükselen ateş 37 nin üstünde sabit kalırsa adet gününe kadar bilki hamişsin ben öyle snladım birazda hsmile olduğumu

ayyyy ne güselyaaa inş. biz de biran önce hamile kalırız sizleri gördükçe iyiyce hevesleniorum bide ateş ölçme tekniği dedeim bakıım teşkkür ederim sana da canım benimvereliniortak inş.sağlıklı sıhhatli doğar bebişiiinopuyorumnanaktan

ama ben enson mayısta adet gördüm bu ayki yumutlamamı biliomubilmiyorumkismile

mayacığım demin gönülle konuştuk bende aynı durumdayım ya şu yumurtlama zamanını gösteren çubuklar var onlardan deneyeceğim bende ama önce bi hayırlısıyla adet olayımda
canım bi sitede demin bi doktora sordum tam anlamadı galiba sorumu ama şöyle cevap verdi yani niye adet olmadığıma yumurta çatlamıyormuş döllenmiyormuş fakat rahim dışarıya atmıyormuş o yüzden kanama olmuyor demekki farlutal yumurtayı çatlatıyor ve döllenme olmayınca dışarıya atıyor bana mantıklı geldi
sen araştırıp başka forumlara baktınmı farlutal kullanırken hamile kalanların yazdıklarına

hıımmm kafam karıştı yaaa ben farlutali araştırmadım cnm bence sende kullan ilacı ondan sonra çubuklardan alıp bakalım yumurtalama dönemimize sen ilk kez kullancan heralda bu farlutalı ondan mı bu kadar araştırıyosun kuzumbilmiyorumkismile

tamam cnm teşkür ettim çoook,sen naptın adet tarihin nezmandı cnm

canım benim 13 temmuz beklemedeyim yarın belki test yaptırabilirim emin değilim canım yaa kararsız kaldım ne yapacağım bilemedim bu gün ilişkiden sonra 13 adetten sonra 19 gün acaba kan testinde çıkarmı senin fikrin nedir?

aynen öyle canım hayatımda ilk defa adet olayım diye böyle bir ilaç kullanacağım sırf merak ettimde baktım nette bu ilaç ne yapıyorda adet söktürüyor diye araştırırken bir sürü başka konularlar karşılaştım
bildiğin gibi ondan önce sürekli d.k. hapı kullanıyordum doğal olarakta bi sorunum olmuyordu
sen adet gününmü bekliyorsun yine gecikme oldumu şu an?

kızlar ben çıkıorum görüşürüz bugün giremem ama yarın gelirim öpüorum hepinizi cocoman

Selam herkese,temizlikten bahsedilmiş tam benim ilgi alanım temizlik hastasıyım ama hamilelik şüphesi olanlar sakın yapmasın çünkü ben adetimden önce koltukların yerini falan değiştim ve kasığıma müthiş bir ağrı saplandı belimde çok ağrıdı her zaman temizlik yaparım ama hiç böyle olmamıştı regli olunca her zamankinden uzun sürdü ve kanamam çok oldu sancımda fazla,eşim çok kızdı zaten neden yaptın ya hamileysen bu kadar işe bebek tutunmaz diye,haklı olabilir yani.

cnm bence daha erken birazcık daha bekle derim hem ozman kesin sonucu alırsın kafanda soru kalmaz belirti falan var mı bilmiyorumkismile

cnm ben de evlenmeden d,k hapı kullanıodum ama 6ayda bir ara veriodum ozamanda adet göremediğim için kullanıodum farlutalı oyüzden yabacı deilim bu ilaca:1no2:ben enson 17mayısta adet gördüm farlutalla ve haziranda görmedim işte hala da yok bişimafoldumben doktora gitcem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…