ani bi düşüşvarsa yumurtlama var demek cnm sonrasındada yükselir yükselen ateş 37 nin üstünde sabit kalırsa adet gününe kadar bilki hamişsin ben öyle snladım birazda hsmile olduğumu
çok teşşekür ettim canııım ağızdan mı ölçüosun peki
canım internerte bir site var adettendir.com son adet tarihini yazıyorsun aralığını yazıyorsun istediğin zaman sana mail yolu ile haber veriyor yalnız üye olmaz gerek
ve 6 aylık beklenen adet tarihini ve yumurtlama günlerini gösteriyor bir deneyin bence
efet canım ağızdan ölçüorum
mehtapcııım araştırmadasın cnm galibakaydirigubbakcemile
ama ben enson mayısta adet gördüm bu ayki yumutlamamı biliomubilmiyorumkismile
mayacığım demin gönülle konuştuk bende aynı durumdayım ya şu yumurtlama zamanını gösteren çubuklar var onlardan deneyeceğim bende ama önce bi hayırlısıyla adet olayımda
canım bi sitede demin bi doktora sordum tam anlamadı galiba sorumu ama şöyle cevap verdi yani niye adet olmadığıma yumurta çatlamıyormuş döllenmiyormuş fakat rahim dışarıya atmıyormuş o yüzden kanama olmuyor demekki farlutal yumurtayı çatlatıyor ve döllenme olmayınca dışarıya atıyor bana mantıklı geldi
sen araştırıp başka forumlara baktınmı farlutal kullanırken hamile kalanların yazdıklarına
canım mayıs olarak girersin 6 aylık gösteriyor merak etme bir göz at derimm
tamam cnm teşkür ettim çoook,sen naptın adet tarihin nezmandı cnm
slm arkadaşlar internettede var bu hesaplayıcılardan doğrumu acaba?
hıımmm kafam karıştı yaaa ben farlutali araştırmadım cnm bence sende kullan ilacı ondan sonra çubuklardan alıp bakalım yumurtalama dönemimize sen ilk kez kullancan heralda bu farlutalı ondan mı bu kadar araştırıyosun kuzumbilmiyorumkismile
arkadaşım doğru olup olmadığını by ay göreceğim bende adettendir.com daki yumurtlama günlerime göre yaptım ve sonuca bakacağız canım
canım benim 13 temmuz beklemedeyim yarın belki test yaptırabilirim emin değilim canım yaa kararsız kaldım ne yapacağım bilemedim bu gün ilişkiden sonra 13 adetten sonra 19 gün acaba kan testinde çıkarmı senin fikrin nedir?
aynen öyle canım hayatımda ilk defa adet olayım diye böyle bir ilaç kullanacağım sırf merak ettimde baktım nette bu ilaç ne yapıyorda adet söktürüyor diye araştırırken bir sürü başka konularlar karşılaştım
bildiğin gibi ondan önce sürekli d.k. hapı kullanıyordum doğal olarakta bi sorunum olmuyordu
sen adet gününmü bekliyorsun yine gecikme oldumu şu an?