Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar sorumu görmediniz sanırımmmm.......:uhm:

kızlar sorumu görmediniz sanırımmmm.......:uhm:

canım benim bence adetine göre hesapla ne zaman dölleneceğini kestirmek çok zor tam gününü bilsen ne zaman döllendiğini olabilir 15 gün snr çıkıomuş ozaman yengeme aşılama yapıldı dr 15 gün snr test yaparız belli olur demiş

kızlar ben çıkıyorum akşamda gelemem artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın kocaman öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

canım o zaman yarın yaptırsam çıkarmı kiii içimde bir his var bu kez oldu hamilesin diyor emin olmak istiyorum geçen kayınvalideme oğlun mezun oldu dedim yanındakilere oğlu olacakmış diyor acaba allah mı söyletti çalışmalrımızdan hbr yok tabiki eğer bebiş yoksa ümitlendirmek istemiyorum amma eğer varsa müjdelik isteyeceğim söylemezse ne alacağını bende söylemeyeceğim eşimde benim ailemden isteyuecek :)))))

canım çıkarmı bilmiorum ama içini rahatlatmak için yapçıkarsa çok üzel ama çıkmazsada yok olmadı die düşünme olupta çıkmayadabilir yap bakalım şansına artık

kızlar farlutal kullanan oldumu hiç aranızda ne yapıyorda adet söktürüyor bu ilaç? nette araştırmaya uğraşıyorum ama bişe bulamıyorum sanki bi sitede okumuştum kullanırken yumurtlama gerçekleşiyormuş ve o sırada hamile kalan baya kadın varmış ama nerede okuduğumu bulamıyorum daha (

kızlar bişi sorcam ben adet göremiyorumya yumurtlama günümü hesaplayamıyorum:umursamaz: o yüzden nasıl anlıcam yumurtlama zamanımı şu ovulasyon testlerinden mi alsanacababilmiyorumkismile

maya kullanmıştı sanırım ona sor

kızlar bişi sorcam ben adet göremiyorumya yumurtlama günümü hesaplayamıyorum:umursamaz: o yüzden nasıl anlıcam yumurtlama zamanımı şu ovulasyon testlerinden mi alsanacababilmiyorumkismile

canım ateş ölçme tekniğini kullandınmı daha önce ben bu ay ona başlaım

canım ben adet göremediğimde dr hep farlutal verio ama detaylı bilmiorum ve onu kullanırken hamile kalınabildigini ilk senden duymuştum bende:1shok:

canım ateş ölçme tekniğini kullandınmı daha önce ben bu ay ona başlaım

yok tatlım hiç denemedim onu bizdeki ateşölçer dijital diil pek güvenemiorum kafamçokkarıştı senin ne durumda ateşin kaççıkıo ve nasıl anlaşlıo onla yumurtlama günü

yok tatlım hiç denemedim onu bizdeki ateşölçer dijital diil pek güvenemiorum kafamçokkarıştı senin ne durumda ateşin kaççıkıo ve nasıl anlaşlıo onla yumurtlama günü

bende yeni aldım canım 4,5 tl pahalı bişi deil al bence her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüorum 36,3 civarında şimdilik adetim bugün bitti yükselmesi lazım biraz şimdi yumurtlama gününde yine düşüomuş ozman çalışmalara başlaacakmışsın snrsında ateş tkr yükseliomuş ve hamileysen düşmüomuş ama deilsen adetine yakın düşüomuş yine

yani düzenli ölçcem nezman düşerse yumurtlama zamanı doğru anladım mıohaoldumsmile

ani bi düşüşvarsa yumurtlama var demek cnm sonrasındada yükselir yükselen ateş 37 nin üstünde sabit kalırsa adet gününe kadar bilki hamişsin ben öyle snladım birazda hsmile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…