Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

dediğim gibi bende kullandım istersen druma sorarım gittiğimde haftaya gidecem bende

Canım sormaya çalışıcam ama bana sorarsan ilaç kullanma ben gittiğimde inş. ilaçlık bir durumum yoktur ama olursada kullanmıycam eşim gerçi kullanmam için baskı kuracak ama olsun bitkilerden şaşmam bundan sonra.

canım benim bitkiler şifalı o ayrı bi durum hepimiz kabul edioruz bunu ama şuda bi gerçek ilaçlarda bitkilerden yapılıo dr verirse kulanmamazlık etme bence ilaçlarını

Glukofen kullananların böbrek ve karaciğerlerini sık sık kontrol ettirmesi gerekiyormuş iflas edebilirmiş Allah korusun.

Ben de adetliyken gitmeyi seviyorum muayene olmamak içinkaydirigubbakcemile3

Ben de adetliyken gitmeyi seviyorum muayene olmamak içinkaydirigubbakcemile3

alemsin canım ya bende nedense hiç çekinmem bu doktor konularında çok rahatım hemen o koltuğa oturur baktırırım iyice aman bi sorun olmasın diye
kızlar 37. gün hala kırmızılar yok kafayı yicem ya kendimi menopozlu gibi hissediyorum çıldıracağım bide komşu bana demesinmi belki gizli hamileliktir diye oda ney dedim kan aldırdım mümkün değil gülmekten yerlere yattım delikafadulden

cnm adet söktürücüyle 17mayısda adet görmüştüm bu ay olmadı işte pazartesi akşam yaptım testi

sendemi adet olamıyorsun canım benim gibisin desene nekadar gergin oluyor insan bu durumlarda
peki doktora gittinmi ne diyor kist falanmı varmış sende

yaaa ben napıım ozman 43,günüm hala bişi yoksenağlamasen nezman başlıcaktın adet söktürücüye cnm

allah gülmeden ayırmasın canım seni ama benim komşumun 3 ay boyunca kan dahil olmak üzere hiç bir testte çıkmamış ultrosan da görünomuş sadece

Gizli hamilelikmi nerende gizleniyormuş canımkaydirigubbakcemile3 Stresden seninki canım düşünüyorsunya neden olmuyorum diye,bir keresinde bebek istemediğimiz bir dönemde ben şüphelendim hamilelikten ay nasıl strese girdim reglim gecikti eşime test aldırdım testi yaptım negatif çıktı tabi aradan zaman geçmedi ben regli oldum,kendimi ne kadar kasmışsam artık düşün.

sendemi adet olamıyorsun canım benim gibisin desene nekadar gergin oluyor insan bu durumlarda
peki doktora gittinmi ne diyor kist falanmı varmış sende

evet yaaa adte görememek çok zor bi durum ona moralim bozuluyoya zaten:2:canım bende kist vardı en son görünüdügümde lh yüksekti işte bu ayın 16sında tekrar gitcem bakalım ne dicekCADIARZU

allah gülmeden ayırmasın canım seni ama benim komşumun 3 ay boyunca kan dahil olmak üzere hiç bir testte çıkmamış ultrosan da görünomuş sadece

Ama mehtap ultrasona girmişti,ya neden çıkmıyormuş tahlillerde çok tuhaf yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…