sende internette araştıra bilirsin canım
glukofen varmış aslında şeker hastaları için metabolizmayı yoluna koyuyormuş ama bebiş isteyen bir çok kadın kullanmış hamile kalmış kilo verdiriyormuş, adeti düzene sokuyor ve yumurtaların gelişimi ve kalitesini arttırıyormuş
pko olan kadınlara veriyor doktorlar ama bende şeker yok kist falanda yok rahimde normal hormonlarda sorun yok sadece adetim gelmedi bildiğin gibi acaba bu durumda kullansam olurmuki?
ah canım ya çekinme ne derdin varsa anlat niye gidiyoruz doktorlara ben vallaha gidince soru bombardmanına tutuyorum sonra bi bakıyorum muayeneden çıkmış sohbet haline gelmiş durum :)))
glukofen varmış aslında şeker hastaları için metabolizmayı yoluna koyuyormuş ama bebiş isteyen bir çok kadın kullanmış hamile kalmış kilo verdiriyormuş, adeti düzene sokuyor ve yumurtaların gelişimi ve kalitesini arttırıyormuş
pko olan kadınlara veriyor doktorlar ama bende şeker yok kist falanda yok rahimde normal hormonlarda sorun yok sadece adetim gelmedi bildiğin gibi acaba bu durumda kullansam olurmuki?
dediğim gibi bende kullandım istersen druma sorarım gittiğimde haftaya gidecem bende
Canım sormaya çalışıcam ama bana sorarsan ilaç kullanma ben gittiğimde inş. ilaçlık bir durumum yoktur ama olursada kullanmıycam eşim gerçi kullanmam için baskı kuracak ama olsun bitkilerden şaşmam bundan sonra.
sorarsan bize de haber ver cnm bi sakıncası yoksa kullanalım biz deyerimseniben
dediğim gibi bende kullandım istersen druma sorarım gittiğimde haftaya gidecem bende
sende pkolusun canım muhtemelen sana da verir dr gidersen
sabırsızlıkla bekliorum randevu günümü kistlerim ne alemde kan degerlerim nasıl merak ediyorumbilmiyorumkismile
sana bişi söleim dr a adetliyken git bence tedaviye adetliyken başlanıo ve tahlillerde adetliyken yapılıo canım
öyle de bi adet görebilsemsenağlama
adet günün ne zamandı canım bide nezaman yaptın testi
Ben de adetliyken gitmeyi seviyorum muayene olmamak içinkaydirigubbakcemile3
cnm adet söktürücüyle 17mayısda adet görmüştüm bu ay olmadı işte pazartesi akşam yaptım testi
alemsin canım ya bende nedense hiç çekinmem bu doktor konularında çok rahatım hemen o koltuğa oturur baktırırım iyice aman bi sorun olmasın diye
kızlar 37. gün hala kırmızılar yok kafayı yicem ya kendimi menopozlu gibi hissediyorum çıldıracağım bide komşu bana demesinmi belki gizli hamileliktir diye oda ney dedim kan aldırdım mümkün değil gülmekten yerlere yattım delikafadulden
alemsin canım ya bende nedense hiç çekinmem bu doktor konularında çok rahatım hemen o koltuğa oturur baktırırım iyice aman bi sorun olmasın diye
kızlar 37. gün hala kırmızılar yok kafayı yicem ya kendimi menopozlu gibi hissediyorum çıldıracağım bide komşu bana demesinmi belki gizli hamileliktir diye oda ney dedim kan aldırdım mümkün değil gülmekten yerlere yattım delikafadulden
sendemi adet olamıyorsun canım benim gibisin desene nekadar gergin oluyor insan bu durumlarda
peki doktora gittinmi ne diyor kist falanmı varmış sende
allah gülmeden ayırmasın canım seni ama benim komşumun 3 ay boyunca kan dahil olmak üzere hiç bir testte çıkmamış ultrosan da görünomuş sadece