opuyorumnanaktanselam kızlar testı aldım c tamamen kırmızı t ıse cok cok hafıfı pembe gıbı dıkkatlı bakarsan goruyosun. onunda dıgerı gıbımı olması gerekıyor yaa. gercı ben ogleden sonra yaptım 2 tane aldım yarın sabah otekını denıcem.
benı merak eden arkadaslarımdan ozur dılerım eczaneye dıye cıktım ama arkadasa ugradım testıde orda yapamadım. eve gelınce yapabıldım bu yuzden gec yazdım sızlerede
o çubuklarda deneyim sahibi olduğuiçin söylüyorum.canım eğer bişeyler olmasaydı o ikinci çizgi asla çıkmıyor.şimdiden hayırlı olsunalkisalkisalkisnazcım varla yok gıbı bısey emın olamadım sabah ıkıncısınıde yapıp oyle doktora gıtmeyı dusunuyrum saol canım.
kızzlar nerdesiniz yawww kimse yok galibaa,gittinizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiakannehir
merahaba arkadaşlar..
Size bi sorum olucak.. Dün adetimin 10 günüydü ve hamilelik şansı olduğu için ilişkiye girdik.. ilişkiden sonra karnıma dayanılmaz bi sancı girdi.. Bütün gece sürdü hala tam geçmedi.. Öğlen de kanama geldi.. doktora gittim. kist veya yara yokmuş.. Ama tam yumurtlama anına denk gelmiş sanırım.. yumurlama ağrısıdır dedi.. Ama doktordan sonra da sapsarı bi akıntı gelmeye başladı ve demin yine kan gelmiş.. Bu kanama neden olabilir sizce? Böyle birşey başına gelen var mı acaba?
(Adetimin 5. gününden sonra bikaç gün elma yağı kullandım)
geçmiş olsun canım ama hiç başıma böle bişi gelmedi duymadımda başkasından inş bişi yoktur önemli bişi olsa dr sölerdi herhalde
sağol canım inş. yoktur.. Ağrı neyse geçer de , kanama beni korkuttu.. Ben de güya yumurlama zamanım ilişkiden sonra yatarım diyordum ama dayanıp da yatamadım.. doktor da 2-3 gün ilişkiye girmeyin dedi.. O zamana da yumurlama biter heralde.. Buay şansımızı kaybettik sanırım..Allahualem... Herşeyin hayırlısı.. Bu arada bebek isteyen ,bekleyen herkese Rabbim hayılısıyla nasipm etsin inşallah..
nazo kac yıllık evlısın ben 3,5 yıl oldu evlenelı. 3-4 aydan berıde denıyoruz. canım sıkma canını kocan gelınce denemeye baslarsınız.