Ama mehtap ultrasona girmişti,ya neden çıkmıyormuş tahlillerde çok tuhaf yani.
yaaa ben napıım ozman 43,günüm hala bişi yoksenağlamasen nezman başlıcaktın adet söktürücüye cnm
kızalar bugün itibariyle ateşimi ölçmeye başladım hade hayırlısı bakalım ne olacak
pazartesi doktordaydım bekle bir hafta daha dedi gelmezse haftaya farlutal alacağım
insanın feleği şaşıyor ya şimdi bidahaki yumurtlama günü falan ne zaman dahada önemlisi bidahaki adet tarihim nezaman hiiiiç hesaplayamayacağım offff kriz geçireceğim üstelik baktı rahimde falan hiç bir sorun yok herşey gayet normal
bencede çok tuhaf ama olmuş işte şimdi kızı kocaman olmuş
allah allah ne tuhaf şeyler var ya şaşırıyorum
gerçe ben biçok yabancı sitede okudum gecikme var gebelik yok adet söktürücü alıyorlar yine adet yok bi bakıyorlar hamileler çoğuda şey demiş bu adet söktürücü aynı zamanda yumurta çatlatıyormuş ve kullanırken çalışma yaparsan hamile kalınıyormuş
ay allahım banada böyle bir mucize nasip etse ne olur sanki
kaç çıkıo şuan cnm nerden ölçüosun
geçen ay bende kullandım adet söktürücü ama bişi olmadı eşimin teyzesinin kızıda kullandı ve kullandığında hamileymiş allaha şükür çok tatlı bi kızı var bişi yok nurhüda ecrinimizin
yok canım prospektüsünde gebelikle kullanmayın diyor ama bi zararı yokmuş içindeki bir hormon hatta hamile kalmayı sağlıyormuş öyle bişe
allah bağışlasın yeğeninizi
kızlar slm haber wereim dedm akşam gremeyeblirim adet günüm yarın ama bu sabah test yaptm malasef yne negatifbekliyorum kırmızıları yarın artık