Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Hanımlar ben çıkıyorum çok uykum var biraz dinlenicem inşaallah bir daha ki girmemde hamile haberleri alırım.

yaaa ben napıım ozman 43,günüm hala bişi yoksenağlamasen nezman başlıcaktın adet söktürücüye cnm

pazartesi doktordaydım bekle bir hafta daha dedi gelmezse haftaya farlutal alacağım
insanın feleği şaşıyor ya şimdi bidahaki yumurtlama günü falan ne zaman dahada önemlisi bidahaki adet tarihim nezaman hiiiiç hesaplayamayacağım offff kriz geçireceğim üstelik baktı rahimde falan hiç bir sorun yok herşey gayet normal

hayırlısı bakalım cnm bekle ne çıkacak CADIARZU

bencede çok tuhaf ama olmuş işte şimdi kızı kocaman olmuş

allah allah ne tuhaf şeyler var ya şaşırıyorum
gerçe ben biçok yabancı sitede okudum gecikme var gebelik yok adet söktürücü alıyorlar yine adet yok bi bakıyorlar hamileler çoğuda şey demiş bu adet söktürücü aynı zamanda yumurta çatlatıyormuş ve kullanırken çalışma yaparsan hamile kalınıyormuş
ay allahım banada böyle bir mucize nasip etse ne olur sanki

geçen ay bende kullandım adet söktürücü ama bişi olmadı eşimin teyzesinin kızıda kullandı ve kullandığında hamileymiş allaha şükür çok tatlı bi kızı var bişi yok nurhüda ecrinimizin

yok canım prospektüsünde gebelikle kullanmayın diyor ama bi zararı yokmuş içindeki bir hormon hatta hamile kalmayı sağlıyormuş öyle bişe
allah bağışlasın yeğeninizi

hoşgeldin canım burcu kayıp malesef
ay böyle yapıp bizim kaçaklar insanı meraktan çatlatıyor ya sinir oluyorum

kızlar slm haber wereim dedm akşam gremeyeblirim adet günüm yarın ama bu sabah test yaptm malasef yne negatif bekliyorum kırmızıları yarın artık

kızlar slm haber wereim dedm akşam gremeyeblirim adet günüm yarın ama bu sabah test yaptm malasef yne negatif bekliyorum kırmızıları yarın artık

hayırlısı olsun canım idrar testi bazen çoook geçte sonuç verebiliyor adet olursanda üzülme bak bende bebişde yok adette yok bu daha kötü bir durum

opuyorumnanaktanselam kızlar testı aldım c tamamen kırmızı t ıse cok cok hafıfı pembe gıbı dıkkatlı bakarsan goruyosun. onunda dıgerı gıbımı olması gerekıyor yaa. gercı ben ogleden sonra yaptım 2 tane aldım yarın sabah otekını denıcem.

kzıler benımde adetim yavaştan geliyo...bir daha ki ayda yumurtlama gunumde eşim yanımda olmayacak temmuzu kaçırıcaz yanı napalım ağustos kaldı umutlar:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…