Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ben netten baktım o ilaca ama insülin seker falan dio?şekeri olan hastalar için mi acaba?

evet şeker hastalarına veriyorlar kilo versinler diye yani bende şunları okudum kilo verdiriyor (gerçe öyle kilo verecek kadar kilolu biri değilim normalim) adeti düzene sokuyormuş ve yumurtaların büyük ve sağlıklı/kaliteli olmasını etkiliyormuş
bunlarda ilgimi çekti acayip derecede kullanıp çok hamile kalan olmuş

maalesef o doktorlardan türkiyede bol.bende çok sabırsızım o yüzden bekletiyo sıpalar bizi acaba?dr.a dedim sabrımkalmadı artık die.aceleyede getirmeyim dio.adam daha ne kadar bekliyim ya millet ikinciyi aldı kucağına dışarı çıkacak yüzüm kalmadı.dün daha mahalleden 4 hamiş haberi aldım yaww

cnm benim allahım dualarını kabul edip sana çifter çifter hayırlı evlatlar nasip etsin inş,lütfen üzülme onun yerine rabbimden bol dularda bulun,allahım yar ve yardımcın olsun....

evet şeker hastalarına veriyorlar kilo versinler diye yani bende şunları okudum kilo verdiriyor (gerçe öyle kilo verecek kadar kilolu biri değilim normalim) adeti düzene sokuyormuş ve yumurtaların büyük ve sağlıklı/kaliteli olmasını etkiliyormuş
bunlarda ilgimi çekti acayip derecede kullanıp çok hamile kalan olmuş
hadi ya?ben bu ara çok kilo aldım.daha doğrusu ameliyattan sonra.54 ten 72 kiloya çıktım.ben hemen alıyorum.12 tl yazıyodu.yan etkisi yoktur herhalde.drç tavsiyesi dışında kullanan var mı canım?sen araştırmışın galiba

Hanımlar ben çıkıyorum sonra yine girerim.

Kızlar özel kaçıcak ama ilişkiden sonra kasıklarda ağrısı olan var mı özellikle ertesi gün?

canım bende kasıklarda ağrı olmuyor ama bazen yorgun düşünce bacaklarımda halsizlik oluyor normaldir bence belki üşütmüş falanda olabilirsin nasıl olsa doktora gideceksin sorarsın kafana takma

cnm benim allahım dualarını kabul edip sana çifter çifter hayırlı evlatlar nasip etsin inş,lütfen üzülme onun yerine rabbimden bol dularda bulun,allahım yar ve yardımcın olsun....
ya isyan değil ama diorum ki. benim dualarım kabul olmuyor galiba.ocakta tek başıma bitirdim 4444 duasını güvenemedim kimseye.okudum der okumaz die ama yok hala yok.ne yapsam bilemiyorum artık

arkadaşlar benim sorum olacaktı benimde beklenen adet tarihim 13 temmuz.11 gündür bebiş için çalışmalar yapıyoruz ve gebelik belirtilerinde okuduğum kadarıyla gögüste şişkinlik ve ddamarları daha belirgin olurmuş dün kendimi incelediğimde damarlarım belirgin olarak gördüm ayrıca belim ağrıyo sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor ve ayaklarımın altı yanıyor ve terliyor bunlar gebelik belirtisi mi acaba? ( not korunmasız ilk ayımız )

hadi ya?ben bu ara çok kilo aldım.daha doğrusu ameliyattan sonra.54 ten 72 kiloya çıktım.ben hemen alıyorum.12 tl yazıyodu.yan etkisi yoktur herhalde.drç tavsiyesi dışında kullanan var mı canım?sen araştırmışın galiba

yan etkisi şöyle varmış canım gerçe eczacı anlatır sana mide bulantısı baş dönmesi veya ishal yapa bilirmiş ama bünye alışıyormuş sonra fakat kesinlikle çok faydası oluyormuş bende şaşırdım okuyunca hep şeker için bilirdim bu hapları
bende şimdi alsammı almasammı diye düşünüyorum doktora sormadan bişe olurmu diye

kızlar benim sorumu atladınız sanırım nette glukofen ile ilgili çok olumlu şeyler okudum kullanan oldumu hiç aranızda
asucuğum bak bizi ikimiz aynı durumdayız seninde ilgini çeke bilir bu glukofen

canım bende şöle biliyorum .pko hastalarında gebelik öncesi kullanılıyo.onlarda şekere yakalanma riski çok yüksek .doktorum böle demişti ama iyi bi araştırmak lazım

X