Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sen pko tedavisi görüyomuydun bilmiyorumkismile
hadi hayırlısı inşhamilesindir canım ya test felan yapmadınmı
allahın izniyle canım inşallah bir gün hepimiz görücez çift çizgiyi o zaman 5 tane daha test alıp yapıcam valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok cnm ya daha var günüme
canım pko yu hastalık olarak görmüno dr lar ondan tedavi demiolar vücut üretiomuş bu kistleri 5 kadından 1 inde varmış pkoluyum bende ama çocuk için tedavi görüorum
.pko hastalık deil tedaviside yok dio drlar biliorum onu ama çocuk olmazsa çocuk tedavisine başlıolar işte o nasıl bi tedavi oluo napıolar ilk aşama ilaç sanırım
klomen verio 5 gün kullanıosun ben ilk ay günde 2 tane kullandım ilaca cvp vermedi yumurta gelişmedi kistoldu ama geçen ay 3 kullandım gelişti snr iğne verdi herşey çok iiidi ama biz beceremedik herhal kaydirigubbakcemile3 bugün yine klomen verdi bakalım ne olacak gerçi normal bi bayanın bile 1 ayda hamile kalabilme olasılığı %25 miş
aramıza hoş geldin canım rahim ağzında bendede yara var ama doktorum hamile kalmak için engel değil dedi hayret ettim yoksa senin yara çokmu ilerlemişti
teşekkür ederim canım,benim ki çok büyükmüş,akıntı oluyodu söyler söylemez bakmadan anladı durumu doktor,spermlerin geçişini engelliyormuş yara:çok üzgünüm
anladımm cnm inş. tedavi sonuç verirbiran önce benim 3ay oldu korunmayalı daha erken dimi tedavi için
eğer kist yoksa erken canım en az 1 sene bekleyin dio dr lar olmazsa tedavi ama sorun olmayan kişiler için sende pkolu olduğundan çok beklemenede gerek yok bence
o çift çizgiyi görmek için test yaptığımda bide çıkarsa al bendende okadar bende alıcam 2 3 tane daha
kızlar muhabbetler derin ben çıkıyorum öptüm sizi kocaman dün gece hç uyumadm bugece uyurum inş iyi geceelerrr