kızlar cuma günü tatile çıkıyorum görümcemler kayınvalidemler falan orda test te yapamam zaten döndüğümde hala olmazsam adet bişeyler olabilir o zaman yapıcam artık (aslında şimdi bile yaparım da bişey çıkmaz şimdiden o yüzden kendimi tutuyorum) kaydirigubbakcemile3
ay anlaamadımkiii test aldm ama yapmadm tabki yrndan snra adet günüm yarn yapsammı yoksa beklesemmi diyorum ay ama ii değilm :bbo:
dönene kadar sabredebilcekmisin cnmkaydirigubbakcemile3 nezmandı adet günün yaklaştımı
ben adet günümden 2 gün önce yaptım idrar testini ve çift çizgiyi gördüm. yarın yap derim ama sabredebilirim diorsan bilemem.kaydirigubbakcemile5
bilmiyorum canım çatlamazsam orda meraktan sabretmeyi düşünüyorum amabenim 9 temmuz canım
bilmiyorum canım çatlamazsam orda meraktan sabretmeyi düşünüyorum amabenim 9 temmuz canım
sabaha kdr sabredebilirim die düşünüyorum sabahyapayım ben en iyisi ztn çişimde yoksempatiksalakcinni
selam kızlar bend e geldimkaydirigubbakcemile3 sabah kahverengi lekelenmem olmuştu bir daha da gelmedi ilaç kullanıcam napıcağımı şaşırdım sempatiksalakcinni[/QUOTE
bence hemen test yap canımıcm
sabah yaptım negatifti bilmiyorumkismile adet günüm de 2 temmuz. erken geliyo sanırım bu ay. geç döllenme falan olamaz dimi?? daha saçımı boyatıcam kardeşimin düğünü var korkuyorum bir an önce gelse de rahatlasam beklemek çok sıkıcı
canım ateşini ölçtün mü hiç eyvahedigeldismile
hıımmm daha varmış cnm ama inş.hamilesindir nezman döncen tatildenbilmiyorumkismile
daha 10 gün var canım ya haklısın bencede sabret
10 temmuz da dönücem canım o zmana kadar da adet olmazsam 12 sine 13üne kadar beklemeyi düşünüyorum bilmiyorumkismile
evet canım kan testi falan da yaptırmicam erkenden bıktım çünkü aylardır negatif sonuç görmekten
aynen ya 2 senedir yapıorum ben ama hep negatif :çok üzgünüm:
akşamları 37 çıkıyor canım. sabahları 36.8 lerde. senin ne civarda ölçüor musun?
aynen ya 2 senedir yapıorum ben ama hep negatif :çok üzgünüm: