- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
eflalcığım baya karışık günler geçirmişsin belli buda seni strese sokmuş eşin ne işi yapıyorda giresun olayı çıkmışıt senin memleket neresi?
ben seni çok iyi anlıyorum canım bende almanyada doğdum yetiştim eşim gitmek istemeyince ben türkiyeye yerleştim neyseki zaten samsundaydık en azından yabancı yer değil ama arkadaş falan yok bitek anneannem vardı oda zaten 6 ayda bir giriş çıkış yapmak için gidiyordu almanyaya evliliğimin ilk 6 ayı çok yanlız kaldım eşim esnaf geç saatlerde gelirdi ben kimseyi tanımadığım için fazla çıkamazdım kaynanam ve görümcem hiç ilgilenmediler
allahtan sonra iş buldumda rahatladım iş arkadaşlarımda benim gibi almanyadan gelme çok iyi anlaşıyoruz şirkette bi aile gibiyiz yoksa yoksa hayatta duramazdım bunalıma girerdim
Eşim memur yer değiştiricektik başka memurla,sivaslıyız yaklaşmak istiyoruz eşime kalsa sivasa gitmek istiyor ama ben istemiyorum ailelerimiz orda ama çok sorun yaşarız oraya gidersek ben sadece yaklaşmak istiyorum istediğimz zaman rahatça gidebilmek için hem yakın hem uzak olalım,çalışmam söz konusu değil kursa gideyim diyorum onada izin yok eşim ve ailesi çok tutucu eşim kabul etse babası engel olur kursa gitmeme, 2,5 senelik evliyiz evlenince hemen buraya geldim 6 aydır sivastaydık eşim askerdeydiya buraya dönünce şehir değiştirecektik kendimi öyle hazırladım şimdide istemiyor,burda arkadaş edindim görüştüğümz kişiler var ama aileme yakın olmayı tercih ederim(((