Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

eflalcığım baya karışık günler geçirmişsin belli buda seni strese sokmuş eşin ne işi yapıyorda giresun olayı çıkmışıt senin memleket neresi?
ben seni çok iyi anlıyorum canım bende almanyada doğdum yetiştim eşim gitmek istemeyince ben türkiyeye yerleştim neyseki zaten samsundaydık en azından yabancı yer değil ama arkadaş falan yok bitek anneannem vardı oda zaten 6 ayda bir giriş çıkış yapmak için gidiyordu almanyaya evliliğimin ilk 6 ayı çok yanlız kaldım eşim esnaf geç saatlerde gelirdi ben kimseyi tanımadığım için fazla çıkamazdım kaynanam ve görümcem hiç ilgilenmediler
allahtan sonra iş buldumda rahatladım iş arkadaşlarımda benim gibi almanyadan gelme çok iyi anlaşıyoruz şirkette bi aile gibiyiz yoksa yoksa hayatta duramazdım bunalıma girerdim

Eşim memur yer değiştiricektik başka memurla,sivaslıyız yaklaşmak istiyoruz eşime kalsa sivasa gitmek istiyor ama ben istemiyorum ailelerimiz orda ama çok sorun yaşarız oraya gidersek ben sadece yaklaşmak istiyorum istediğimz zaman rahatça gidebilmek için hem yakın hem uzak olalım,çalışmam söz konusu değil kursa gideyim diyorum onada izin yok eşim ve ailesi çok tutucu eşim kabul etse babası engel olur kursa gitmeme, 2,5 senelik evliyiz evlenince hemen buraya geldim 6 aydır sivastaydık eşim askerdeydiya buraya dönünce şehir değiştirecektik kendimi öyle hazırladım şimdide istemiyor,burda arkadaş edindim görüştüğümz kişiler var ama aileme yakın olmayı tercih ederim:KK43:(((

:QUOTE=mayaaaa;13992678]kızlar bu dua sayfamız nerde bilen varmı ben 50tefriciye okudumda[/QUOTE]

canım hemen ekliyorum ALLAH KABUL ETSİN CANIM :Saruboceq: DUA LİSTEMİZ 679 DA

evet mayaa bende pkoluyum şuan tedavi görmüyorum dr açıklayıcı bişey söylemedi sana nasıl bir tedavi uygulanıyor bu arada dua sayfamız 627 canım

evet mayaa bende pkoluyum şuan tedavi görmüyorum dr açıklayıcı bişey söylemedi sana nasıl bir tedavi uygulanıyor bu arada dua sayfamız 627 canım

canım ben de tedaviye başlamadım daha yasmin kullanıyodum 3aydır kullanmıorum bıraktım hamile kalmak için.ama bu kezde adet göremiyorum. doktor 1yıl kendi haline bırak olmazsa tedaviye başlarız dedi.bugün soğan kürüne başlıcam bakalım inş.faydası olur.senin nasıl adetlerin düzenlimi

slm kızzlar ben yine geldiiim işlerim heppsini bitirip geldim,kasıklarımda ağrıyo kaç gündür ama bugün birazdaha fazla ağrıyo çok ayakta kaldım ondan galiba.

Dertlerime dayanamayıp kaçtınız mı:KK43:

canım kusura bakma hemen yazamadım ama okudum merak etme baya bi ikilemde kalmışsın allah yardımcın olsun canım evlilikte böyle tuhaf işte ailen olmasa olmuyor iç içe olunca sorun oluyor bence arada bir çekiyorum çok ama herşeye rağmen yürüyor her evlilikte oluyor diyerek teselli ediyorum kendimi

canım ben de tedaviye başlamadım daha yasmin kullanıyodum 3aydır kullanmıorum bıraktım hamile kalmak için.ama bu kezde adet göremiyorum. doktor 1yıl kendi haline bırak olmazsa tedaviye başlarız dedi.bugün soğan kürüne başlıcam bakalım inş.faydası olur.senin nasıl adetlerin düzenlimi

canım bana da yasmin verdi ve 1 yıl kullanmamı söylemişti ama ben hiç kullanmadım biz 2 yıl ertelemiştik dr sorduğunda öyle dediğim için verdi sanırım eşimle konuşup karar değiştirdik sat 13 haziran ve sonrasında korunmayı bıraktık hamile kalmak istiyorum inş hamiş kalmışızdır canım adetlerim düzensizdi enson ilaçla oldu bu ay soğan kürünü bende okudum ve arkadaşımda tavsiye etti temmuz ayında meleğim bizimle olmazsa bende başlayacağım canım:)

canım bana da yasmin verdi ve 1 yıl kullanmamı söylemişti ama ben hiç kullanmadım biz 2 yıl ertelemiştik dr sorduğunda öyle dediğim için verdi sanırım eşimle konuşup karar değiştirdik sat 13 haziran ve sonrasında korunmayı bıraktık hamile kalmak istiyorum inş hamiş kalmışızdır canım adetlerim düzensizdi enson ilaçla oldu bu ay soğan kürünü bende okudum ve arkadaşımda tavsiye etti temmuz ayında meleğim bizimle olmazsa bende başlayacağım canım:)

canım ben evlenmeden yapmıştım soğan kürünü adet görmemi sağlamıştı.geçen ay yine yaptım ama düzenli yapamadım o yüzden faydasını göremedim adet olmadım belki hamileyimdiir die ümitlenip dün test yaptım ama sonuç negatif senağlama bu kez düzgün yapcam kürü imş.faydası olur,inş.temmuzda hamile oldğnu öğrenirsin.ama olmazsada soğan kürünü uygula sonuç alan çok forumda okduğma göre 1ay soğan kürü yapıp sonra da incir kürü yapıolarmış iyi sonuç veriomuş.denemek lazımbilmiyorumkismile

canım ben evlenmeden yapmıştım soğan kürünü adet görmemi sağlamıştı.geçen ay yine yaptım ama düzenli yapamadım o yüzden faydasını göremedim adet olmadım belki hamileyimdiir die ümitlenip dün test yaptım ama sonuç negatif senağlama bu kez düzgün yapcam kürü imş.faydası olur,inş.temmuzda hamile oldğnu öğrenirsin.ama olmazsada soğan kürünü uygula sonuç alan çok forumda okduğma göre 1ay soğan kürü yapıp sonra da incir kürü yapıolarmış iyi sonuç veriomuş.denemek lazımbilmiyorumkismile

inş sende en kısa zamanda hamile olursun canım tabii bende temmuzda hamiiş olduğumu öğrenirim inşşş.... ama olmazsam mutlaka deneyeceğim .....

mrb kızlar yemeklerimi yaptım geldim. salatı tefriciye bilmiorum ama hamilelerin duaları kabul olurmuş diyince her ezanda isteyen herkes için bebek diliyorum. isim isim söylemek gerekiomuki kızlar?

X