Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

allahım kimseyi anne olma duygusundan mahrum bırakmasın , off zaman geçmiyor hastahane yanımda saat 11:30 olsa da içeride neler oluyor bir görsem allahtan umut kesilmez bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelecektir ben inanıyorum

cnm hakkında hayırlısı inş,dr dönünce bizede yaz olurmu dr ne dedi,bebişin ne durumda,hadi hayırlısı bakalım.

canım bence yap eğer benim gibi yaptığında olumsuz sonucu görünce yıkılmayacaksan tabi ki inşaalah hamilesindir bu topik dualarla gidiyor hamilelerimiz bollaşacak inanıyorum.

alıştım artık olumsuz sonuç almaya artık hayırlısı diyorum ne yapalım elbet birgün bizde çift çizgi görürüz allah herkese hayırlısını nasip etsin

varsa hemen çıkıyo cnm sabah yapmanın hiç bir anlamı yok al ve hemen yap testi bizede haber ver

Tamam canım inşaallah hayırlısı olsun,zaten değilsem doktora gidicem eşim git baktır bir diyor bende kist vardı hem onun kontrolü için hem idrar yaparken yanma oluyor ara ara onları söyle bebk düşündüğümüzü söyle diyor daha önce gitmiştim farklı bir doktora gidicem ins. hem folik asitde yazdırırım kansızlık ne durumda onada baktırırım bende de amma arıza varmışkaydirigubbakcemile3

sat göre 6 hafta 5 günlük ama dr 3 gün geriden geliyo bence dedi yani 6h+2 günlük

tekrar hayırlı olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz eşimde beni ümitlendiriyor bebiş var diye sana özel olmazsa bişey soracağım ilk ayında yani beklenen adetten önce neler hissettin en belirgin olarak döllenme olduktan sonrasında daha öncede yazmıştım bende de bir takım belirtiler var ve gebelik diye ümitleniyorum da :))

Tamam canım inşaallah hayırlısı olsun,zaten değilsem doktora gidicem eşim git baktır bir diyor bende kist vardı hem onun kontrolü için hem idrar yaparken yanma oluyor ara ara onları söyle bebk düşündüğümüzü söyle diyor daha önce gitmiştim farklı bir doktora gidicem ins. hem folik asitde yazdırırım kansızlık ne durumda onada baktırırım bende de amma arıza varmışkaydirigubbakcemile3

bendede idrarımı yaparken yanma vardı üşüttüm sandım meğer hamileymişim inş seninde vardır cnm

Canım adetim dün bitti üstüne görme ihtimali olabilir diye düşünüyorum eşimde ısrarla hamilesin deyip beni umutlandırıyor.

peki adetin normalmi gelmişti dahamı az sanki üstüne görme olunca normal adet gibi olmuyor daha az sürüyor kanama öyle okumuştum ben bi sayfada ama bencede yap ozaman bi test kafanda en azından soru işareti kalmaz canım

teşekkürler bayanlar, inş. hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz, önceden siteye üye olmadan aman diyip geçiyordum bilgilerinizden yararlanıyordum ama anladım ki bebek isteği insanın içine düşünce nasılda heyecanlanmalar başlıyor sabır yokoluyor bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim...

tekrar hayırlı olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz eşimde beni ümitlendiriyor bebiş var diye sana özel olmazsa bişey soracağım ilk ayında yani beklenen adetten önce neler hissettin en belirgin olarak döllenme olduktan sonrasında daha öncede yazmıştım bende de bir takım belirtiler var ve gebelik diye ümitleniyorum da :))

ben zaten üstüne gördüm 5 gün kanamam oldu , daha öncesinde ise işten akşamları eve gelince hemen yatıyordum,herşeyi yapmaya üşeniyordum iştahım açıldı sabahları deli gibi yiyordum ve göğsümdeki süt bezeleri şişmeye başlamıştı

umarım hamilesindir ve herkes birbirine ugur getirir burada :nazar:

peki adetin normalmi gelmişti dahamı az sanki üstüne görme olunca normal adet gibi olmuyor daha az sürüyor kanama öyle okumuştum ben bi sayfada ama bencede yap ozaman bi test kafanda en azından soru işareti kalmaz canım

Tam tersi çok fazla oldum bu ay.

aynen öyle oluyor ben,m bir pedi doldurmadan sadece tuvalate gittiğimde geldi 5 gün kadar sürdü sonra kahverengi lekeye dönüştü ama kişiden kişye değişebilir de

bendede idrarımı yaparken yanma vardı üşüttüm sandım meğer hamileymişim inş seninde vardır cnm

Yanma hissi aylardır var bende ara ara oluyor sürekli değil test yapılmıştı ama bişey çıkmadı bende araştırdığımda kistde yapıyormuş yanma fakat bana kültür tahlili yapılmadı bazılarınınki kültürde çıkıyormuş.

ben zaten üstüne gördüm 5 gün kanamam oldu , daha öncesinde ise işten akşamları eve gelince hemen yatıyordum,herşeyi yapmaya üşeniyordum iştahım açıldı sabahları deli gibi yiyordum ve göğsümdeki süt bezeleri şişmeye başlamıştı

umarım hamilesindir ve herkes birbirine ugur getirir burada :nazar:

Canım kanamam her zamanki gibimi oldu? Sendeki belirtiler bende de var şimdi bile uyumak istiyorum ve iştahım çok açıldı ay hayırlısıyla inşaallah hamileyimdir.Birde acayip olacak ama netdede baktım dün idrarında her zamankinden farklı olarak koku var mı?

Kızlar kalkmam lazım hazırlanıcam testide alırım inşaallah yaparsam sonucu yazarım görüşürüz.

eflalciğim bence internette bi araştır bakalım üstüne görmeyi
testini yap sonuca göre bi doktora görünürsün canım inşallah vardır bebişin hayırlısı olsun

X