kıyasalamasamvar hayatım yaa belim çok kötü ama adetime 3 gün kaldı ondan olablr gerçi 2 gün şiddetli ağrıdı bida ağrımadı ama ateşm 36.6 fln ondan brz cnm sıkkın ayrıca gaz sorunu bendede warr bide akıntım çok adet olcam ama öyle his var içimde
benim normalde adetlerim çok sancılı geçerdi. kıvranırdım adet olmadan iki gün önce başlardı belirtileri. şimdide karnım ağrıyınca adet mi olacağım die halen tırsıyorum. allah vere de bi terslik olmasa...
canım öncelkle tebrik ederm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn senden rica etsem ateşini ölçermisinn bi:kedi:
canım teşekkürler :) ölçtüm canım şimdi 36.9
almadı canım ya ondan mecburen geçtim çok zor oldu ama hem dua listesi hem bu 2 tane liste bilmiyom ne yapcam sende yoksun zaten şimdi eeee ben 2 gün giremesem yandım canım ondanda sıkkın biraz yani sen gitcem dedin keyfim kaçtı bu ay hamileysem sen öğrenemeyecekmisin şimdi sana alışmıştım çok ya ayrıca bi yandan da seviniyorum senin adına canım ya
hayır canım yaptırmadım adet günm geçmesinmi yaptırmam için?daha 30 unda adet olcam ya ondan diyorum.
anladım canımm hemşerimm aslan gayserilim ben yarın kayseriye gidiyorum umre işlemleri için
canım sen hangi lise mezunusun??
canım benim kıyamam sana senin yanına birini yardımcı olarak seçelim ne dersin sen yokken gelen birisi en çok uğrayanlardan sbr olabilir mesela yada melisax ben 1 hafta sonra gelicem inşallah beraber alıcaz sonucu canım benim kıyamam sana sen merak etme
canım beklemene gerek yok aslında şimdide değerin normal çıkar zaten
ölemi olmazsa yarın bir gideyim sağlık ocağına .test yaptırayım hemen.bu aradakarnım acıktı bisküvi felan geçiştiriyorum....:)
canım teşekkürler :) ölçtüm canım şimdi 36.9
hmm saol hytm bnm 36.7 flnkırmızılar gelecek heralde neyseee
bende 85 litim yanii 25 bende 2003 mezunuyum melikgazi lisesinden süper bölümünden mezunoldum bak şimdi sıra arkadaşım çıkarmışsın ama mümkün değil sanırım çünkü benim sınıftakileri neredeyse hep biliyorum nerdeler ne okudular
ateşler kıyasla birbirine yakın kızar
ama kızlar iyi okuyun dün okudum araştırdım nette ateş konusu şöyleymiş
yumurtlamada artarmış adette düşermiş eğer düşmesse hamilelik varmış beniimde adetim geldiği sabah ölçmüştüm 35.3 çıkmıştı yani ateş ölçümündede adet gününü beklemeliyiz eğer düşmezse o zaman umutlanmalıymışız
slm herkese
efanim slm canim nasilsin
anlatiklarimi okudunmu sen nasilsinnasil gidiyor
canım benim kıyamam sana senin yanına birini yardımcı olarak seçelim ne dersin sen yokken gelen birisi en çok uğrayanlardan sbr olabilir mesela yada melisax ben 1 hafta sonra gelicem inşallah beraber alıcaz sonucu canım benim kıyamam sana sen merak etme
canım ya çok iyi olur gerçekten yoksa tek başıma zor olacak gerçekten