- 23 Haziran 2010
- 297
- 0
hoşgeldin canımm
ii canım hem 8 gün sonra bebişinide görürsün yada keseyi bak ama nedicem o zamana kadar kan testini tekrarla değerin hergün 2 kat artması gerekiyomuş ona göre tedbir al
evet hep oradan giderdik.eyüpteyim.sen nerdesin istanbulda? kaç yıldır oradasın?
hoş buluk canımm
neler yaptınzı bu aralarda:)
hoşgeldin canımm
ii canım hem 8 gün sonra bebişinide görürsün yada keseyi bak ama nedicem o zamana kadar kan testini tekrarla değerin hergün 2 kat artması gerekiyomuş ona göre tedbir al
bugünde 2 hamişimiz var canım bethesna ve asu20
:dance:bugünlerde zatn kafam çok karşık ne dedimi bilmiorm biraz önce eşime anneme sölemem gereken bişeyi söledim hani annem warmş sanki karşmda oda bakıosempatiksalakcinni aşkım iimisn dio eğer hamileysem çok iii olcam dedm yoksa sıyırdımkaydirigubbakcemile3
amnn eyüpte bana yakın bayrampaşadayız 4 aydır burdayım canım eşimin tayini için geldik
bizim ev kartal sitesinde bağ evimiz hisarcıkta hani sağ kolunun üstünde bi mor okul var fevzi çakmak ilköğretim okulu o sokaktayız senin ailen neredee oturuyo merkezde hangi mahalle
evhan liste neden iki sayfa sığmadı mı eğer sığmadıysa keşke gelmeyen birini silsen de tek sayfa olsa
ymr el canım hadi o zaman bizi karıştırman gayett normal annenle eşini karıştırmana kıyasla :roflol::roflol:
senin var mı belirtilerin
8 gün sonra görebilirim di mi? :) inş canım bakalım o kadar gün nasıl dayanıcam sağ salim bi terslik olmadan şu keseyi bi görsem :)
annemler mimsinde kayınvalide tuna cad.bizde malum tatillerde gidiyoruz..yeni atandım ben istanbula 2yıl sözleşmeli çalıştım.şimdi kadroya geçtim ..ayy memleketten biriyle görüşmek bile mutlu etti beni
benimde karnım deli gibi ağrıyor. baktım nette, normal dior karın ve kasık ağrıları için.
aysena kan testi yaptırdın mı bugünn