- 14 Haziran 2010
- 2.810
- 1
efanim slm canim nasilsin
anlatiklarimi okudunmu sen nasilsinnasil gidiyor
canım hoşgeldin nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efanim slm canim nasilsin
anlatiklarimi okudunmu sen nasilsinnasil gidiyor
canım benim kıyamam sana senin yanına birini yardımcı olarak seçelim ne dersin sen yokken gelen birisi en çok uğrayanlardan sbr olabilir mesela yada melisax ben 1 hafta sonra gelicem inşallah beraber alıcaz sonucu canım benim kıyamam sana sen merak etme
canım ya çok iyi olur gerçekten yoksa tek başıma zor olacak gerçekten
canım benim sen merak etme sbr ye diyelim ok mı se yokken ilgilensin ama ben sadec 1 hafta yokum ondan sonra zaten yanındayım bide ağustosta zaten sen ozamana merak etme hamilelik iznine çıkarsın
kızlar kaçtm ben muck
canım hoşgeldin nasılsın
gune canım naptın ameliyat diyodun en son bi gelişme var mı?
kacma dur nereye tam bulmusken
canım benim sen merak etme sbr ye diyelim ok mı se yokken ilgilensin ama ben sadec 1 hafta yokum ondan sonra zaten yanındayım bide ağustosta zaten sen ozamana merak etme hamilelik iznine çıkarsın
tamam canım söyleyelim bencede canım
slmm canim hosbulduk nasilsin
ayrica sicakligin icin tesekürler cok tatlisin
ne demek canım burda hepimiz öyleyiz o senin sıcaklığın bu arada iyiyim canım napayım temmuzun 12 sini bekliyorum bende bakalım hamilemiyim bu ay diye
mayaaa canım ben hani yarın gidiyorum ya memlekete listemizde evhana sen yardımcı olabilirmisin mesela yani birisi gelirse onu eklemek adet olanın tarihini değiştirmek dua okuyan olursa onları eklemek gibi
kizlar ates konusunu biliyorum ben uyguladim derece var rahim agzindan vicudun atesini ölcüyorsun eger yuksekse yumurtlama gunun birlikte olduktan sonra devam ederse ates yuksekligi hamilesindir 37 felan olmasi lazim yani
evet amelyatimi oldum iki yumurtaligimda kistleri aldilar biri cikolata baya zor gecti benim icin 10 gun falan oluyor surekli yati yorum teste gönderdiler ins bir sey cikmaz ve artik kendiliginden cocuk sahimbi olmam cok zormu cünkü bir yumurtaligim hic calismiyor digeride cok az mis
seni bırakıpta gidermiyim hiççç canımm ama ben ymr el gidiyomuş ya ona güle güle demek için yaptım öyle
olabilir tabiki canım buraya girdikçe yardımcı olurum aklın burda kalmasın bişi sorcam ben şimdi test yaptım negatif çıktı ezcacı sabah yap demişti dayanamadım sabah yapsam fark edermiydi
bu arada kizlar efanimda benim ilk akdaslarimdan efanimda cok destek olmustu sagolsun
tamam canım söyleyelim bencede canım
ne demek canım burda hepimiz öyleyiz o senin sıcaklığın bu arada iyiyim canım napayım temmuzun 12 sini bekliyorum bende bakalım hamilemiyim bu ay diye
tsk hadi hayirlisi ben artik beklemiyorum adet tarihini cünkü benim öyle bir sansim yok artik indsalah allahim senin karninida saglikli bir bebekle doldurur
canım azda olsa çizgi yokmuydu aslında idrar testinin tam sonuç alınması için sabah idrarı en iyisi ama bizimkilerden akşam yapanda oluyu sen idrarını kaç saat tutmuştun testi yapmadan önce
canım valla çizgi falan yokdu hiç yaasenağlama tam bilmiorum ama 2saat falan olmuştur sanırım yine hayal kırıklığı yaaa uffffffsenağlama
ya ben daha iyi ögrenemedimde bu siteyi o yuzden sen kaciyorsun anldim ya cok sevindim cylinaz hamilegine darisi sizlerin ve benim basima 1 aylik falandir o zaman hmm