canım öyleymişte ama değer bebk tutmasada yüksek çıkarmış adet gününde düşermiş eğer bebk tutarsa ozman hala yüksek olarak devam edermiş
canım yaa çok çok üzüldüm ama alınmasada aynı sonuçları verecekti dimi belkide hayırlısı böyledir hem ALLAH BİLİR o az dediğim yumurta bizim ümidimiz olucak ben fenciyim azçok anlıyorum zaten döllenme için tek yumurta yetiyo önemli olan sperm sayısının çok olması
tsk hadi hayirlisi ben artik beklemiyorum adet tarihini cünkü benim öyle bir sansim yok artik indsalah allahim senin karninida saglikli bir bebekle doldurur
neden canım şuan olmaz belki ama hiç olmucak diye bişimi varkii
canım azda olsa çizgi yokmuydu aslında idrar testinin tam sonuç alınması için sabah idrarı en iyisi ama bizimkilerden akşam yapanda oluyu sen idrarını kaç saat tutmuştun testi yapmadan önce
canım valla çizgi falan yokdu hiç yaasenağlama tam bilmiorum ama 2saat falan olmuştur sanırım yine hayal kırıklığı yaaa uffffffsenağlama
canımmm üzülme sen nolurr dua et yeter RABBİM herşeyin en iyisini verir am seni neden 1 yıl bekletiyolar git bence başka doktora ilaç falan versinler hızlandırsınlar olur mu canımm ya 1 sene bekle olmazsa o zamn yaa ben o doktorlara çok kızıyorum bazen valla
kızlar benim çıkmamlazımartık hepinize ii geceler
neden canım şuan olmaz belki ama hiç olmucak diye bişimi varkii
canımmm üzülme sen nolurr dua et yeter RABBİM herşeyin en iyisini verir am seni neden 1 yıl bekletiyolar git bence başka doktora ilaç falan versinler hızlandırsınlar olur mu canımm ya 1 sene bekle olmazsa o zamn yaa ben o doktorlara çok kızıyorum bazen valla
dua etmekten başka bişi yapamırum canım bu ay gitcem inş.doktora bakalım ne dicekler benim çıkmam gerek herşein hayırlısı tekrar hayırlı yolculuklar sana
tamam belki haklisin ama benim sorunlarim cok canim tek yumurta az calisiyor ve kistimden süphe duydular tümör falan olabilrmi diye teste göderdiler ins bise cikmaz suan sagligim benim icin birinci sirad ha cocuk istemiyormuyum tabiki evet
sende canim sen ne yaptin baslamadin daha dimi ya kusura bakma hep ani seyleri soruyorsam kafam hic iyi degil hem karistiriyorum
inşallak hiç bişicik çıkmaz dua ederiz bizde bak ben bu ara umreye gidicem ramazanda sanada dua ederim orda tamam mı sen kafana takma ne sağlığını nede bebişi hepsi olucak hepsi düzelicek öyle düşün
evet canım çok garip bi arkadaşım var süperden mezun seninle birlikte onun adıda ebru ve hisarcıklı tanıyomusun
evhan yani tam degil ama sadece tüp bebek tabi yumurtaliklarima suan hormon tedavisi uyguluyorlar eger toparlarsa tedavi olmam gerekiyor sonra tüp
cok sagol canim insalah dedigin gibi olur biliyormusun ben almanyada yasiyorum ve annemin suan burada yanimda olmasini cok isterdim insan kendini bazen cok yanliz hissediyor esin olsada destek anne baska ya dualarin icinde simdiden allah razi olsun diyecegim tatlim
dua etmekten başka bişi yapamırum canım bu ay gitcem inş.doktora bakalım ne dicekler benim çıkmam gerek herşein hayırlısı tekrar hayırlı yolculuklar sana
cok sagol canim insalah dedigin gibi olur biliyormusun ben almanyada yasiyorum ve annemin suan burada yanimda olmasini cok isterdim insan kendini bazen cok yanliz hissediyor esin olsada destek anne baska ya dualarin icinde simdiden allah razi olsun diyecegim tatlim
sağol canım ii geceler
yok canım olr mu ne kusuru sanal ortam birbirimiz görsek bile unuturuz hem bana bişi sormadın ki ben hala korunuyorum ve eylülde başlıcaz sanırım ağustosta eşimden ayrıyım bide umre işi olunca erteleriz büyük ihtimalle
kizlar ben cikiyorum esim isten geldi efani cok öpt talim iyi geceler herkese by