Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım umreye yolculuk 8 ağustosta daha var ama işlemleri için kayseriye gidiyorum ama o ara hep sizinleyim evde olucam inşallah tabii umreye kayseriden gidicem onun içinde sanırım erken gidicem

efnanim kardeşim yeni katıldım aranıza ..umreni rabbim kabul etsin inş.kayseri yazmışsın memleket kayseri mi benim kayseri...bizede dua eder misin oralarda ..hayırlı evlatlar için inş[/QUOTE]

evet canım kayseriliyim sen nereinden sin?

oturuyorum canım ve yalnızlığa zar atıyorum :umursamaz: tatlım

kıyamam sana benim kocişte yorgun geldi yemekten sonra uyuyakaldı yalnızım sayılır

slm kızlar sitedede hamilelik denemeleride de yeniyim..çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz tebrikler..aynı destekleri bekliyorum vereliniortak

canım hoş geldin aramıza tanıt kendini listemize alalım senide

samin cnm saol 2 dememede tuttu

benim düşen babişimde 2. denemede tutmuştu ne güzell sanada halay çekelimmm:teytey::teytey::teytey:

FOLBıOLl marka olan FOLıK ASıT i günde 1 kez olmak üzere 6 aydır içiordum. öncesinde başla demişlerdi bana. hiçbir zararı yok çocuk düşünmeyenler bile tırnakları saçları güçlensin diye içiorlar folik asiti. sadece bu ay folbiol değil de kutusunun üstünde bebek resmi olan folik asiti içmeye başladım. hamileliğin ilk 3 ayında da devam edilior bildiğim kadarıyla. çocuğun gelişimindeki payı büyük ihmal etme derim ne kadar erken başlanırsa kar zannediorum..

iyiimm canım sen nerelerdesinnn

iiyiyim cnm buralardaym sen yoktun öğlen gaz sorunun warmş galba gecen ay bnmde gaz we mide sorunum wardı bnde hamle oldumu düşünmüştüm ama adet oldum doktor belrtler arasında olabldini söledi ayrıca ilk hamleliğimdede dehşet gaz ve kabızlık sorunu yaşıodum inş bu ay tutar tatlımm

canımm 6 ay çok gibi geldi bana benim doktor 3 ay dedi benim bugün 50 yi içtim hatta ben doktora dedimki 2 ay olunca olsa olmaz mı dedim hayır diyo illede 3 ay diyo

canım bende mide yanması daha doğrusu mide ile ilgili bi sıkıntı olmadı. ama gaz beni mahvetti. kendime bakarak söylersem benim için en büyük belirtiydi gaz.. dilerim tutmuştur canım seninde.

inşallah canım ya bakalım hayırlısıysa hamileyimdir inşallah hakkımda

evhan listede 2. sayfaya geçmişiz 1. sayfa almadı mıki canımmm

almadı canım ya ondan mecburen geçtim çok zor oldu ama hem dua listesi hem bu 2 tane liste bilmiyom ne yapcam sende yoksun zaten şimdi eeee ben 2 gün giremesem yandım canım ondanda sıkkın biraz yani sen gitcem dedin keyfim kaçtı bu ay hamileysem sen öğrenemeyecekmisin şimdi sana alışmıştım çok ya ayrıca bi yandan da seviniyorum senin adına canım ya

bende kayseri develidenim ama merkezde ailem ve kayınvalide.şimdi amasyadayım tayinim yeni çıktı istanbula..sınıf öğretmeniyim..bebiş denemesine başladım..işte bölee

hay ALLAH sana ne diyim güldürdün beni :roflol::roflol::roflol:
beni evhanla karıştırdın heralde onun problemi gaz
ama madem bana yazdın cevaplayayım benimde düşük yaptığım bebişimde gaz sıkıntım vardı tam çıktı diyodum tekrar içeri kaçıyodu ne dehşette tabii kaydirigubbakcemile3

bende kayseri develidenim ama merkezde ailem ve kayınvalide.şimdi amasyadayım tayinim yeni çıktı istanbula..sınıf öğretmeniyim..bebiş denemesine başladım..işte bölee

amanınn bende hisarcıklıyım sen hep bizim ordan geçiyosun desene kesin beni görmüşündür istanbulun neresindesin?

canım bildiğim kadarıyla istersen çocuk yapmadan 1 sene önce başlayabilirsin. folik asitin bünyeye bir zararı yok. hamilelik süresince ilk 3 ay kullanıldığını biliorum ama hamile olmadan önce rahmi hazırladığı söylenen folik asiti erken kullanmaya başlarsan zararı yok die biliorum.

bu arada doktoruma randevu 6 temmuz da alabildim. adam yokmuş. kongre mi ne varmış.8 gün beklicem ...

delikafadulden haha farkettiimm evhannnn sana yazcaktm tatlım napim nicklerinz benzioooosempatiksalakcinni

merhabalar slmlar nasılsınız kızlrrrr

hoşgeldin canımm

ii canım hem 8 gün sonra bebişinide görürsün yada keseyi bak ama nedicem o zamana kadar kan testini tekrarla değerin hergün 2 kat artması gerekiyomuş ona göre tedbir al

delikafadulden haha farkettiimm evhannnn sana yazcaktm tatlım napim nicklerinz benzioooosempatiksalakcinni

farkettim canım ya benimde ilk düşük olmadan önce hiç hatırlamıyorum belirti varmıydı siz deyince aklıma geldi ama sanırım yoktu birtek adetime 1 hafta kala göğüslerim çok büyümüştü okadar ama dedimya benim midem hiç yanmazdı o da ayrı muamma gazman gibi oldum zaten

hahaha:roflol::roflol::roflol: ama olsun çok hoşsun hatlar karıştıı

:dance:bugünlerde zatn kafam çok karşık ne dedimi bilmiorm biraz önce eşime anneme sölemem gereken bişeyi söledim hani annem warmş sanki karşmda oda bakıosempatiksalakcinni aşkım iimisn dio eğer hamileysem çok iii olcam dedm yoksa sıyırdımkaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim sende hamileymişsinnn ayyyy.allah bebişlerimizi elimize almayı nasip etsin inşallah:)
yüce rabbim almayanlarada bebiş versin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…