canım umreye yolculuk 8 ağustosta daha var ama işlemleri için kayseriye gidiyorum ama o ara hep sizinleyim evde olucam inşallah tabii umreye kayseriden gidicem onun içinde sanırım erken gidicem
oturuyorum canım ve yalnızlığa zar atıyorum :umursamaz: tatlım
slm kızlar sitedede hamilelik denemeleride de yeniyim..çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz tebrikler..aynı destekleri bekliyorum vereliniortak
samin cnm saol 2 dememede tuttu
kzlar selam efnancım nasılsın tatlım
iyiimm canım sen nerelerdesinnn
FOLBİOLl marka olan FOLİK ASİT i günde 1 kez olmak üzere 6 aydır içiordum. öncesinde başla demişlerdi bana. hiçbir zararı yok çocuk düşünmeyenler bile tırnakları saçları güçlensin diye içiorlar folik asiti. sadece bu ay folbiol değil de kutusunun üstünde bebek resmi olan folik asiti içmeye başladım. hamileliğin ilk 3 ayında da devam edilior bildiğim kadarıyla. çocuğun gelişimindeki payı büyük ihmal etme derim ne kadar erken başlanırsa kar zannediorum..
canım bende mide yanması daha doğrusu mide ile ilgili bi sıkıntı olmadı. ama gaz beni mahvetti. kendime bakarak söylersem benim için en büyük belirtiydi gaz.. dilerim tutmuştur canım seninde.
evhan listede 2. sayfaya geçmişiz 1. sayfa almadı mıki canımmm
iiyiyim cnm buralardaym sen yoktun öğlen gaz sorunun warmş galba gecen ay bnmde gaz we mide sorunum wardı bnde hamle oldumu düşünmüştüm ama adet oldum doktor belrtler arasında olabldini söledi ayrıca ilk hamleliğimdede dehşet gaz ve kabızlık sorunu yaşıodum inş bu ay tutar tatlımm
bende kayseri develidenim ama merkezde ailem ve kayınvalide.şimdi amasyadayım tayinim yeni çıktı istanbula..sınıf öğretmeniyim..bebiş denemesine başladım..işte bölee
hay ALLAH sana ne diyim güldürdün beni :roflol::roflol::roflol:
beni evhanla karıştırdın heralde onun problemi gaz
ama madem bana yazdın cevaplayayım benimde düşük yaptığım bebişimde gaz sıkıntım vardı tam çıktı diyodum tekrar içeri kaçıyodu ne dehşette tabii kaydirigubbakcemile3
merhabalar slmlar nasılsınız kızlrrrr
canım bildiğim kadarıyla istersen çocuk yapmadan 1 sene önce başlayabilirsin. folik asitin bünyeye bir zararı yok. hamilelik süresince ilk 3 ay kullanıldığını biliorum ama hamile olmadan önce rahmi hazırladığı söylenen folik asiti erken kullanmaya başlarsan zararı yok die biliorum.
bu arada doktoruma randevu 6 temmuz da alabildim. adam yokmuş. kongre mi ne varmış.8 gün beklicem ...
delikafadulden haha farkettiimm evhannnn sana yazcaktm tatlım napim nicklerinz benzioooosempatiksalakcinni
delikafadulden haha farkettiimm evhannnn sana yazcaktm tatlım napim nicklerinz benzioooosempatiksalakcinni
amanınn bende hisarcıklıyım sen hep bizim ordan geçiyosun desene kesin beni görmüşündür istanbulun neresindesin?
hahaha:roflol::roflol::roflol: ama olsun çok hoşsun hatlar karıştıı
canım bildiğim kadarıyla istersen çocuk yapmadan 1 sene önce başlayabilirsin. folik asitin bünyeye bir zararı yok. hamilelik süresince ilk 3 ay kullanıldığını biliorum ama hamile olmadan önce rahmi hazırladığı söylenen folik asiti erken kullanmaya başlarsan zararı yok die biliorum.
bu arada doktoruma randevu 6 temmuz da alabildim. adam yokmuş. kongre mi ne varmış.8 gün beklicem ...