Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım arkadaşlarla her cumaya kadar 41 yasin okumaya karar verdik katılmak istersen
bide 4444 salatı tefriciye okucaz onun için liste hazırlamaya çalışıoz

simdi her hafta cumaya kadar mı 41 yasin yoksa sadece cumöa günü mü 41 yasin yani 41tane yasini serif mi okuyacaksınız?

süper olur derim benden bi isteğin var yapayım bende bide 41 yasin olunca ne oluyo bak onu ben bilmiyorum canım ya

ASLINI SORARSAN BENDE TAM BİLMİYORUM AMA EN AZINDAN rABBİM İSTEKLERİMİZİ KABUL ETSİN DİYE EN ÇAŞTADA BİZE BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERSİN DİYE
HİÇ BİŞİ YAPMAMAKTAN DAHA İYİ DEĞİL Mİ CANIM
EN AZINDAN Bİ GÜZEL PAYLAŞIM DAHA YAPMIŞ OLURUZ

simdi her hafta cumaya kadar mı 41 yasin yoksa sadece cumöa günü mü 41 yasin yani 41tane yasini serif mi okuyacaksınız?

bide mehtaptan haber var mı?

canım hafta içi hergün herkes kaç tane okuyabilirse okuduğunu söyleyecek cumada içinde sonra cuma duasını yapıcaz

KMEHTAPTAN HABER YOK HENÜZ YARIN TEST YAPIP DOKTORA KAN TESTıNE GıDıCEKTı ENSAON BENıM BUNDAN HABERıM VAR

canım hafta içi hergün herkes kaç tane okuyabilirse okuduğunu söyleyecek cumada içinde sonra cuma duasını yapıcaz

benide yazın bende okuyayım ozaman ama ben cumartesi tezlencem pazartesi baslarım inşl ama hafta içide ant gitcem öbür hafta baslarım ancak ama allah izin verirse muutlaka okurum yeterki rabbim hyrlı nesl nasip etsin

benide yazın bende okuyayım ozaman ama ben cumartesi tezlencem pazartesi baslarım inşl ama hafta içide ant gitcem öbür hafta baslarım ancak ama allah izin verirse muutlaka okurum yeterki rabbim hyrlı nesl nasip etsin

inşallah canım allah bizede okumak için güç ve imkan bağışlasın inşallah bakalım bende bugün yarın adet olucam belirtiler geldi ama olsun nezman okuyabilirsek okuyalım en azından az ama sürekli olur daha iyi olur

hayrlısı olsn hakkımızda aslında düşününce hani çocuğu cokta istemiyorum daha zamanı var giibi 22 yasındayım ama esim deli oluo bide ya olmazsa korkusu var yta bir an önce olsun hayırlısyla

Tamam canım anladım aslında senın bulduĞun gÜzeldı onu koyupmu yapsak acaba altınada lıste

Bu arada ayrı ayrı mı yapalım yan yanamı yapalım 41 yasını Şerıf yanınada 4444 olurmu

hayrlısı olsn hakkımızda aslında düşününce hani çocuğu cokta istemiyorum daha zamanı var giibi 22 yasındayım ama esim deli oluo bide ya olmazsa korkusu var yta bir an önce olsun hayırlısyla

olsun canım erteleme sorun yaşamdan olsun yaşında uygun aslında

tamam canım anladım aslında senin bulduğun güzeldi onu koyupmu yapsak acaba altınada liste

evette canım ekleyemiyorum resmi uğraşıyorumda

zaten dopktorda öle dedi rahmim çok küçükmüş hamile kalmak dediğil ama cocuğu tasımak cok zor olablirmiş hamilekalırsan kalkmadan ayatıcksın dedi simdi kalsan yasın genc olduğu için daha kolay olur dedi 25yasnda bile olsan simdiki gercirrreceğinden daha zor bi dönm gecirirsin dedi

eee bekleme o halde hemencik kal hamile canım dediği gibi doktorun hücrelerin yaş ilerledikçe kendini yenileyemez o yüzden belki öyle demiştir

SALATI TEFRİCİYE 4444

EVHAN--------------------------------

EFNAN--------------------------------

MASUM PİSİ06-------------------

LİTTLE ANGEL-------------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…