- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
canım arkadaşlarla her cumaya kadar 41 yasin okumaya karar verdik katılmak istersen
bide 4444 salatı tefriciye okucaz onun için liste hazırlamaya çalışıoz
süper olur derim benden bi isteğin var yapayım bende bide 41 yasin olunca ne oluyo bak onu ben bilmiyorum canım ya
simdi her hafta cumaya kadar mı 41 yasin yoksa sadece cumöa günü mü 41 yasin yani 41tane yasini serif mi okuyacaksınız?
bide mehtaptan haber var mı?
canım hafta içi hergün herkes kaç tane okuyabilirse okuduğunu söyleyecek cumada içinde sonra cuma duasını yapıcaz
benide yazın bende okuyayım ozaman ama ben cumartesi tezlencem pazartesi baslarım inşl ama hafta içide ant gitcem öbür hafta baslarım ancak ama allah izin verirse muutlaka okurum yeterki rabbim hyrlı nesl nasip etsin
hayrlısı olsn hakkımızda aslında düşününce hani çocuğu cokta istemiyorum daha zamanı var giibi 22 yasındayım ama esim deli oluo bide ya olmazsa korkusu var yta bir an önce olsun hayırlısyla
tamam canım anladım aslında senin bulduğun güzeldi onu koyupmu yapsak acaba altınada liste
bu arada ayrı ayrı mı yapalım yan yanamı yapalım 41 yasini şerif yanınada 4444 olurmu
41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN
EVHAN---------------------------------------------?
EFNAN---------------------------------------------?
MELİSAX-------------------------------------------?
LİTTLE ANGEL-------------------------------------?
MASUM_PİSİ06---------------------------------?
CANIM RESİM ÇOK MU BÜYÜK OLDU NE BANA ÖYLE GELDİ
zaten dopktorda öle dedi rahmim çok küçükmüş hamile kalmak dediğil ama cocuğu tasımak cok zor olablirmiş hamilekalırsan kalkmadan ayatıcksın dedi simdi kalsan yasın genc olduğu için daha kolay olur dedi 25yasnda bile olsan simdiki gercirrreceğinden daha zor bi dönm gecirirsin dedi
çalışıoruz cnm bizde hayırlıısyla su cumaretsi gecsinnormalde 10gun ara dedi doktr ama dnlemicem