Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Hııııımmmmm doĞru dıyon bı gerı ge sayfaya bak bakayım ben 4444 salatı tefrıcıye dıye deĞıŞtırdım yarında dÜzenlerız olmadı olurmu

Canım ben yatıyorum bızımkının Çok uykusu geldı benı beklıyo yarım saattır bıde malum bugÜn baŞladı ya yumurtlaama gÜnÜm ÇalıŞmalara baŞlıcaz ÖptÜm Çok ıyı geceler hatta aŞk dolu geceler dılıyorum

images
besmele64qs1go3.gif
images

41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN

SİTEYE YENİ GELENLER VE HAMİLEKALMAYI BEKLEYENLER YENİ HAYATIMIZA BERABER BAŞLAYALIM TOPİĞİNDEN

EVHAN---------------------------------------------1 :nazar:
EFNANİM---------------------------------------------5 :nazar:
MELİSAX-------------------------------------------2 :nazar:
LİTTLE ANGEL-----------------------------------5 :nazar:

MASUM_PİSİ06---------------------------------? :nazar:
REYYANNN-----------------------------------------? :nazar:
SBR----------------------------------------------------1 :nazar:
HUMEYRAA----------------------------------------1 :nazar:
:nazar:TOPLAM-------------------------------------------15 :nazar:

Son düzenleme:
canım ben yatıyorum bizimkinin çok uykusu geldi beni bekliyo yarım saattir bide malum bugün başladı ya yumurtlaama günüm çalışmalara başlıcaz öptüm çok iyi geceler hatta aşk dolu geceler diliyorum

hayırlı işler canım bende çıkıcam şimdi benimde ilaç saatim geldi çünkü

Masum pısıı evhann ıyı geceler

evhan sen ıstersen az Öncekı yeŞıl ıŞıl ıŞıl resımden bı lıste yap

evhan canım senin için yaptım valla inşallah beğenirsin her iki listeyide buradan takip et canım benden bukadar
eklemek istediğin varsa yada çıkartmak istediğin devam et aynı diğer liste gibi alıntı yap ve editten devam et

images
besmele64qs1go3.gif
images

41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN

EVHAN---------------------------------------------?:nazar:
EFNAN---------------------------------------------?:nazar:
MELİSAX-------------------------------------------?:nazar:
LİTTLE ANGEL-------------------------------------?:nazar:

MASUM_PİSİ06---------------------------------?:nazar:
günayydınnn kızlarr naber,ben bunu çook beğendimmmyerimseniben

diyorum ki yine evhan devam etsin salat ı tefriciyeyide o yazsın bu listenin yanına devam etsin aynı anda hepsini görelim

haa bu ara başka topikten bahsetmiştimya okuduğumuzu orayada ekleyelim diye kızlarla konuştum okeylediler hatta çok iyi olur dediler orada okunan 500 yasin vardı ya hani şimdi orada toplamda bayaa olmuş yarıyı geçmiş

neyse herkese hayırlı cumalar
ben kocişi işe gönderdim şimdi tekrar uyuyup gelicem

ALLAH BU HAYIRLI CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETıNE ıSTEKLERıMıZı HAYIRLA ANLIMIZA KADER DıYE YAZSIN

günaydın kızlar ben hasta olmadım bugün ama heran olacakmışım gibi belim çok ağrıyo kesin olacam bu ayda yok bebiş :KK43:

X