Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ii geceler kıslar.bn şubatta tek başıma okumuştum bu 4444 duasını ama malum bekliorum hala.hangi duada karar kılarsanız bende okurum haberiniz olsun

Ok canım ıstersen Şımdıden bı yapalım lıste kızlarda gÖrÜr benıde ekleyın derler nasılsa

bencede canım ya biara topluca konuşup bi gün belirleyelim yoksa dediğin gibi gerçekten erteleniyo

evet tatlım yapalım hatta cuma günleri yapalım cuma kuranı okunmuş olsun,benim fikrim tabi sizde nasıl derseniz ben hertürlü varım sonuçta allahın kitabını okicaz ve hayır işi yapıcaz...hayır denirmi hiç..kızımla oğluşumda okur teyzeleri.olumunekankayizsmile

kıslar bu arada bn dayanamıcam yarın gidip kan testi yaptırıcam.karın ağrılarım var.ama kırmızıyı görmeden umut kesilmio yinede...

ii geceler kıslar.bn şubatta tek başıma okumuştum bu 4444 duasını ama malum bekliorum hala.hangi duada karar kılarsanız bende okurum haberiniz olsun

amannın valla geliyo kızlar bakınn
hoş geldin canımmm
bana kalırsa önce yasinden başlayıalım herses günde nekadar okuyabilir se okadar yazsın yanii ben bugün atıyoru 4 okudum listeye ekleyelim atıyorum yarın 5 okudum ekleyelim ve her cumada bizde duasını okuyalım

canım bende tam öyle diyodum hafta içi okuruz cumada içinde sonra duasını yaparız cuma günü

AYSENA

ben dün yazdırmıştım 30 hazıranda gelmesi lazım adetim gelmesse hamileyim.ama göğüslerim bugün daha belirgin hassaslaştı.bilmiyorum artık hayırlısı.dünden buyanada gaz oluştu ama ben havalar serinya acaba soğuktan üşüttümmüki diye düşünüyorum hep .bilemiyorum.[/QUOTE]

EVET CANIM SENİ BEN EKLEDİM DÜNE KADAR LİSTE BENDEYDİ ÇÜNKÜ BUGÜN BAŞLADI EVHEN O YÜZDEN ONUN HABERİ YOK

EVHAN BEN DÜN EKLEDİM YANİ 347 DE DEVAR 454 TEDE VAR CANIM AYSENA

bana uyar yarın başlayalım o zaman.herkese uyuyorsa malum hem üç aylar hemde cuma. cuma selasıyla ezan arası çok sevapmış hemde edilen dua kabul oluyomuş die duymuştum

bana uyar yarın başlayalım o zaman.herkese uyuyorsa malum hem üç aylar hemde cuma. cuma selasıyla ezan arası çok sevapmış hemde edilen dua kabul oluyomuş die duymuştum

gerçektenmi cnm ya bak bunu ilk defa duydum,ahanda yarın ben başliyim ozaman o vakit kuran okumayakaydirigubbakcemile3

Tamam efnancım saol ya farketmedım herhalde bendekı ajanda da yok da ondan yanı

gerçektenmi cnm ya bak bunu ilk defa duydum,ahanda yarın ben başliyim ozaman o vakit kuran okumayakaydirigubbakcemile3
evet canım ilahiyat mezunu bi arkadaşım var o söyledi bana.yasini o zamanda 18 defa okuyunca oluyomuş dedi.o okudu çıktığı çocuğu babası kabul etmiodu.sonra kabul etti aileler bile tanıştı yani.

veririm tabi. Ama ssk da yaptıracağım için 14.30da sonuç alınıo.alır almaz olumlu olumsuz yazarım.dua edin.hiç umudum yok ama belki bi mucizede benim için gerçekleşir

dualarımız seninle canım inşallah müjdeli haberi alıp bize iletir bizde hala çekeriz inşallah

inş kıslar ben çıkayım kociş başımın etini yiyo da.herkese ii geceler.hayırlı cumalar.inş ii haberler veririrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…