Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ınŞallah canım ya hayırlı haberlerını alırız sanada hayırlı cumalar olsun Şımdıden aŞk dolu kalın ıyı geceler

kızlar bende giidyorum uykum geldi ahhh ahhh ben bugün uykuya hiç doyamadımmm:))
hayırıdr inşallah.
kızlar bide şöle bişi var biliyorsunuzdur belki ama ben bilmeyenler için sölüyorum
hamile olsakta gene belirtilere aldanmayalım vücudumuz her ay adet görmeye alıştığı için hamile olsakta o şekilde belirti verir.bunuda unutmayalım.

Efnancım napıyon ya sesİn Çıkmadı

listed yapmaya uğraşıyoduk kocişle ama olmadı ama çokk güzel bi liste yapalım sende yap bende hangisi güzel olursa onu devam ettirelim ne dersin iki liste yapalım bence hem 4444 salatı tefriciye hemde 41 yasin nersin?

kızlar bende giidyorum uykum geldi ahhh ahhh ben bugün uykuya hiç doyamadımmm:))
hayırıdr inşallah.
kızlar bide şöle bişi var biliyorsunuzdur belki ama ben bilmeyenler için sölüyorum
hamile olsakta gene belirtilere aldanmayalım vücudumuz her ay adet görmeye alıştığı için hamile olsakta o şekilde belirti verir.bunuda unutmayalım.

evet canım ama adetten farklı gaz sıkıntısı
uyku hali
midede yanma
olmuştu bende düşürdüğüm bebeğimde

Eklentiler

• $mumsema.jpg
    $mumsema.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Tamam canım benım kocıŞte geldı Şımdı ,programcı kocıŞe sÖyeyeyım yapsın bıŞeyler bı faydası dokunsun demı bu arad nasıl olsun bu bızım lıste gıbımı olsun bı Örnek versene

tamam canım benim kocişte geldi şimdi ,programcı kocişe söyeyeyim yapsin bişeyler bi faydası dokunsun demi bu arad nasıl olsun bu bizim liste gibimi olsun bi örnek versene

evet canım ama bence başnda kocaman besmele olsun ışıl parlayan bak senin kociş anlar bundan
besmele2381px.gif

Son düzenleme:
SÜper canımda bana daha net bır Örnek var hadı baŞında bÖyle bıŞey olsun sonra ne olcak boŞmu bırakalım okuyan kımlerse onun adınımı yazalım nasıl yapalım

iiçim parçalandı bihtere behlüle sinir oldum herkesi mahvetti ama ya gercek hayattanmış gibi parçalandım ben resmen zaten uuyku probelmim war bnm bu gece hiç yatamam

41 YASıN-ı ŞERıF ıÇıN

besmele2381px.gif

EVHAN---------------------------------------------?:nazar:
EFNAN---------------------------------------------?:nazar:
MELıSAX-------------------------------------------?:nazar:
LıTTLE ANGEL-------------------------------------?:nazar:

MASUM_PıSı06---------------------------------?:nazar:

EVHAN BUNUN GıBı AMA BAŞINDA BESMELEMıZ OLSUN BıDE KURAN I KERıME BAŞLAMADAN ÖNCE OKUNAN DUA OLSUN DıYORUM SEN NE DERSıN??

Son düzenleme:
süper canımda bana daha net bir örnek var hadi başında böyle bişey olsun sonra ne olcak boşmu bırakalım okuyan kimlerse onun adınımı yazalım nasıl yapalım

okumak isteyenlerin adını yazalım herkes kaç adet okursa o kadar yazıp yazıp güncelleyelim canım

iiçim parçalandı bihtere behlüle sinir oldum herkesi mahvetti ama ya gercek hayattanmış gibi parçalandım ben resmen zaten uuyku probelmim war bnm bu gece hiç yatamam

boşver yaa ama bende bayaaa bayaa gözlerim doldu allahtan eşim yanımda yoktu yoksa çok kızardı bana

41 yasin için

http://img451.imageshack.us/img451/36[color="black"]38/besmele2381px.gif

evhan---------------------------------------------?:nazar:
efnan---------------------------------------------?:nazar:
melisax-------------------------------------------?:nazar:
little angel-------------------------------------?:nazar:
[/color]
evhan bunun gibi ama başında besmelemiz olsun bide kuran ı kerime başlamadan önce okunan dua olsun diyorum sen ne dersin??

süper olur derim benden bi isteğin var yapayım bende bide 41 yasin olunca ne oluyo bak onu ben bilmiyorum canım ya

X