Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar herkese ben geldimmmm.
canım inşallah hamişsindirrr.dileğim bu...
hoş geldinnn bebiş uyudu sende geldin dimi
yasinmi okuyodun allah kabul etsin cnm benim,bende dünden beri eşime ayetel kürsi yi öğretiyorum..kızımda zaten kuran kursuna başladı sabahları gidiyo,bende işte en son yasinimi mezarlığa gittiğimde annemin başında okumuştum.bugün perşembe aslında bende okusam iyi olur ölmüşlerimiz için...:gitme:
CANIM ŞİMDİDEN ALLAH KABULETSİN :Saruboceq: HEPİMİZ İÇİNDE OKU CANIM YA :Saruboceq:
okurum cnm allahım kabul eder inş.
ALLAH KABUL ETSİN CANIM :Saruboceq:
h.buldum canım. Hayır uyumadı.:).film izledi benle birlikte bide ağladıki sormayın hüngür hüngür filmden dolayı..:)
melisax okudysan Allah kabul etsin canım sizle sohbete başlamadan önce bi topikte okuyoduk 500 yasin bayaa kız vardı okuyan ne yaptılar bi bilgim yok
her cuma duası yapılıyo ama 500 yasini yetiştiremedk tabii kandildede 41 fetih süresi okundu ben 5 almıştım aslında sizede tavsiye ederim okumak isterseniz özelliklede bebiş isteyenlere çok dua ediliyo sadece okuyana değil tüm isteyenlere
melisax okudysan allah kabul etsin canım sizle sohbete başlamadan önce bi topikte okuyoduk 500 yasin bayaa kız vardı okuyan ne yaptılar bi bilgim yok
her cuma duası yapılıyo ama 500 yasini yetiştiremedk tabii kandildede 41 fetih süresi okundu ben 5 almıştım aslında sizede tavsiye ederim okumak isterseniz özelliklede bebiş isteyenlere çok dua ediliyo sadece okuyana değil tüm isteyenlere
canım meraba bu arada tanışmışmıydık bilmiyorum ama merak ettim şimdi senin bi bebişinmi var ne kadarlık peki
canım bunu bizim topiktede yapalımmı ya bence mutlaka yapalım çok duygulandım çünkü
ya sabahtır bende gaz oluşyo kasıklarımda ağrı oluşyo anlayamadım.bir uyku hali sormayın bugün yataktan kalkasım gelmedi.göğüslerim hassaslaştı. .benim gibi olanlar varmııı
tşk ederim hepinize cümlemize nasip etsin 1 haftadır kasıklarım ağrıyo belimde ağrı var bi de göğüslerim acıyo hepsi bu bilmiyorum belki adet olacam ondanda olabilir hayırlısı
h.buldum canım. hayır uyumadı.:).film izledi benle birlikte bide ağladıki sormayın hüngür hüngür filmden dolayı..:)
çok iyi olur tatlım ya ama nasıl oluyo ogün 5oo yasini senin adınamı okuyolar yoksa ..:uhm:
yapalım valla ne iyi olur ama sayıyı 500 tutunca uzun oluyo 41 yasin olabilir meselacanım bunu bizim topiktede yapalımmı ya bence mutlaka yapalım çok duygulandım çünkü
yapalım cnm ya vallahi ne güzel olur hemde,ben varım arkadaşım okeyy,vallahi her hafta okuruz,normalde okicam diyorum birazdan bişe oluyo okuyamıyorum ama böyle kural lı olursa okuruz hep beraber ne güzel vallahi sevap kazanırız,sayemizde belkide anne adaylarımız çoğalıcak.olumunekankayizsmile
ahanda 9 ay sonra bebişin haberci bunlar nezman adet olucan ne zamandır var bu belirtiler
hayırlısı ama adet belirtileri 1 haftadan başlamamz bence seninde bebk geliyo
canım yaa kıyamam izletme ay o zaman bebişine yazık daha o miniciktir
yok canım gelmiş geçmiş herkese ve bebk isteyen herkese içinde banada tabii haberiniz yok ama sizede
yapalım valla ne iyi olur ama sayıyı 500 tutunca uzun oluyo 41 yasin olabilir mesela
bide salat ı tefriciye varya 4444 tane oda olabilir
aynı hamişle listesi gibi onada liste yapalım ne dersiniz
hatta isterseniz bizim yasinleride o kızların yasinlerine ekleriz hepbirden daha çok okumuş oluruz tercih sizin bana hepsi uyar