Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ay uykummu geliya nedir yaww,herkez uyuyoo,bende daha ders çalışıcam bulaşıkları makineye dizicemm,erkenden kalkıp çocukları kursa yollicam,babalarıyla biraz ders çalıştılar uyudular hemen,zaten havalarda kötü sıkıntı basıyo resmen bana kış geri geldi sanki hiç sevmiyorum kışı ben yaaa.

ya sabahtır bende gaz oluşyo kasıklarımda ağrı oluşyo anlayamadım.bir uyku hali sormayın bugün yataktan kalkasım gelmedi.göğüslerim hassaslaştı. .benim gibi olanlar varmııı

tşk ederim hepinize cümlemize nasip etsin 1 haftadır kasıklarım ağrıyo belimde ağrı var bi de göğüslerim acıyo hepsi bu bilmiyorum belki adet olacam ondanda olabilir hayırlısı

Asucum sende lıstedesın artık lıste 454 de ınŞallah yarın hamıleler bÖlÜmÜne eklerız senı ama yarın test yapınca mutlaka haber ver ok meraktan Çatlatma bızı

cnlarım ben çıkıyorum artık hepinize iii ve aşk dolu geceler diliyorum benim gibi öpüldünüzzz.yarına görüşmek dileğiyle...

CANIM ŞİMDİDEN ALLAH KABULETSİN :Saruboceq: HEPİMİZ İÇİNDE OKU CANIM YA :Saruboceq:

okurum cnm allahım kabul eder inş.

ALLAH KABUL ETSİN CANIM :Saruboceq:

melisax okudysan Allah kabul etsin canım sizle sohbete başlamadan önce bi topikte okuyoduk 500 yasin bayaa kız vardı okuyan ne yaptılar bi bilgim yok
her cuma duası yapılıyo ama 500 yasini yetiştiremedk tabii kandildede 41 fetih süresi okundu ben 5 almıştım aslında sizede tavsiye ederim okumak isterseniz özelliklede bebiş isteyenlere çok dua ediliyo sadece okuyana değil tüm isteyenlere

h.buldum canım. Hayır uyumadı.:).film izledi benle birlikte bide ağladıki sormayın hüngür hüngür filmden dolayı..:)

canım meraba bu arada tanışmışmıydık bilmiyorum ama merak ettim şimdi senin bi bebişinmi var ne kadarlık peki

çok iyi olur tatlım ya ama nasıl oluyo ogün 5oo yasini senin adınamı okuyolar yoksa ..:uhm:

canım bunu bizim topiktede yapalımmı ya bence mutlaka yapalım çok duygulandım çünkü

canım meraba bu arada tanışmışmıydık bilmiyorum ama merak ettim şimdi senin bi bebişinmi var ne kadarlık peki

dün gelmiştim ilk defa buraya.yeniyim anlıycan.evet benim 6 yaşında bir kızım var hatta bir hafta sonra 7 olyo .7.5 senelik evliyim.79 luyum.ikinci bebeğimizi istiyoruz eşimle artık zamanı diye düşündük.ilk korunmasız ayım benim.sanki ilk bebek bekliyomuşum gibi heyecanla bekliyorum.:)

canım bunu bizim topiktede yapalımmı ya bence mutlaka yapalım çok duygulandım çünkü

yapalım cnm ya vallahi ne güzel olur hemde,ben varım arkadaşım okeyy,vallahi her hafta okuruz,normalde okicam diyorum birazdan bişe oluyo okuyamıyorum ama böyle kural lı olursa okuruz hep beraber ne güzel vallahi sevap kazanırız,sayemizde belkide anne adaylarımız çoğalıcak.olumunekankayizsmile

Ayyyyy ne gÜzel canım ya allah gÖnlÜne gÖre versın ınŞallah tez zamanda hamıŞ haberını alırız canım beklenen adet tarın ne pekı lısteye ekleyeyım senıde

ya sabahtır bende gaz oluşyo kasıklarımda ağrı oluşyo anlayamadım.bir uyku hali sormayın bugün yataktan kalkasım gelmedi.göğüslerim hassaslaştı. .benim gibi olanlar varmııı

ahanda 9 ay sonra bebişin haberci bunlar nezman adet olucan ne zamandır var bu belirtiler

tşk ederim hepinize cümlemize nasip etsin 1 haftadır kasıklarım ağrıyo belimde ağrı var bi de göğüslerim acıyo hepsi bu bilmiyorum belki adet olacam ondanda olabilir hayırlısı

hayırlısı ama adet belirtileri 1 haftadan başlamamz bence seninde bebk geliyo

h.buldum canım. hayır uyumadı.:).film izledi benle birlikte bide ağladıki sormayın hüngür hüngür filmden dolayı..:)

canım yaa kıyamam izletme ay o zaman bebişine yazık daha o miniciktir

çok iyi olur tatlım ya ama nasıl oluyo ogün 5oo yasini senin adınamı okuyolar yoksa ..:uhm:

yok canım gelmiş geçmiş herkese ve bebk isteyen herkese içinde banada tabii haberiniz yok ama sizede

yapalım valla ne iyi olur ama sayıyı 500 tutunca uzun oluyo 41 yasin olabilir mesela
bide salat ı tefriciye varya 4444 tane oda olabilir
aynı hamişle listesi gibi onada liste yapalım ne dersiniz
hatta isterseniz bizim yasinleride o kızların yasinlerine ekleriz hepbirden daha çok okumuş oluruz tercih sizin bana hepsi uyar

bencede canım ya biara topluca konuşup bi gün belirleyelim yoksa dediğin gibi gerçekten erteleniyo

vallaha hiç farketmez canım yapalımda ne olur bunu yapalım ama sen konuyu aç kızlara bi ara toplandığımızda olurmu biran önce başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…