Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya daha İnŞallah en yakın zamanda allahın İznİyle olur canım ya daha doĞrusu İsteyen herkese versİn canım bu arada ne olur olumlu olumsuz cevabı bİldİr olurmu sonra Çok merak edİyoruz
tmm olur en kısa zamanda nasip eder inş rabbim hepimize..bu arada belim çook ağrıyo bu hastalanacağımın belirtisi olabilir mi?sonucu paylaşıcam arkadaşm inş güzel haber vererimsositososito
AŞk-ı memnu fİnal bÖlÜmÜnÜ İzlemekteyİm.....
slm kızlar ben geldim nasılsınız
merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada benimde yarın adet günüm 1 haftadır kasıklarım belim çok ağrıyor göğüslerim acıyo acaba var mı bişey:)
merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada benimde yarın adet günüm 1 haftadır kasıklarım belim çok ağrıyor göğüslerim acıyo acaba var mı bişey:)
hşgeldin canım inş güzel haberler verirsin bize:ecrin_bebek:
hümeyracım sen kaç yaşındasın hangi ildesin çocuk varmı paylaşsana biraz
Canım bende 27 yaŞındayım yok canım ya bebek 14 aylık evlİyİm geÇen sene eylÜl ayında 6 haftalık bebeĞİmİ dÜŞtÜ kÜrtaj oldum bende bu ay denemeye baŞladık bakalım hayırlısı canım ya allahım tÜm İsteyenlere versİn İnŞallah hayırlısıysa kucaĞımıza almayıda