Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Yok canım ya daha ınŞallah en yakın zamanda allahın ıznıyle olur canım ya daha doĞrusu ısteyen herkese versın canım bu arada ne olur olumlu olumsuz cevabı bıldır olurmu sonra Çok merak edıyoruz

Yok canım ya daha İnŞallah en yakın zamanda allahın İznİyle olur canım ya daha doĞrusu İsteyen herkese versİn canım bu arada ne olur olumlu olumsuz cevabı bİldİr olurmu sonra Çok merak edİyoruz

tmm olur en kısa zamanda nasip eder inş rabbim hepimize..bu arada belim çook ağrıyo bu hastalanacağımın belirtisi olabilir mi?sonucu paylaşıcam arkadaşm inş güzel haber vererimsositososito

tmm olur en kısa zamanda nasip eder inş rabbim hepimize..bu arada belim çook ağrıyo bu hastalanacağımın belirtisi olabilir mi?sonucu paylaşıcam arkadaşm inş güzel haber vererimsositososito

olabilir canım ama buay olmazsa üzülme olurmu olmazsa çalışmalara tam gaz güzelim

merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada benimde yarın adet günüm 1 haftadır kasıklarım belim çok ağrıyor göğüslerim acıyo acaba var mı bişey:)

merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada benimde yarın adet günüm 1 haftadır kasıklarım belim çok ağrıyor göğüslerim acıyo acaba var mı bişey:)

canım hoşgeldin aramıza inşallah iyi haberlerini alırız yarın senide listemize eklememizi ister misin canım

hümeyracım sen kaç yaşındasın hangi ildesin çocuk varmı paylaşsana biraz

canım ben 27 yaşındayım temmuzda evleneli iki yıl olacak 1 yıllık anasınıfı öğretmeniyim 1 martta kürtaj oldum bebeğim 10 haftalıktı kalp atışlarını alamadık bize veda etti inş annesini cennetin kapısında bekliyodur

Canım bende 27 yaŞındayım yok canım ya bebek 14 aylık evlıyım geÇen sene eylÜl ayında 6 haftalık bebeĞımı dÜŞtÜ kÜrtaj oldum bende bu ay denemeye baŞladık bakalım hayırlısı canım ya allahım tÜm ısteyenlere versın ınŞallah hayırlısıysa kucaĞımıza almayıda

inş canım dizi başladı sonra devam edelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…