Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

haklısın vallah sabır konusunda öyleyim benim yerimde taş olsa çatlardı vallaha
ama test bozuk olsa C çizgisi hiç çıkmaz C çizgisi testin bozuk olmadığını gösteriyor zaten
aman neyse ya hayırlısı olsun mecbur yarına kadar dayanmalıyım en iyisi aslında bu sabah gitmek istedimde kan aldırmaya baktım kasıklarım ağrıyor bigün daha bekleyeyim adet olurum falan bide boşuna gitmeyeyim diye düşündüm zaten ateşimide sürekli ölçüyorum evde yüksek falan değil iki gün önce her ölçtüğümde 36.6 idi dün akşam 36 bu sabah yine 36 ümitleniyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum açıkcası

aaa bak demin okudum defesende benim durumumdaymış adeti gelmemiş henüz oda benim gibi hapı yeni bırakmış korunmasız ilk ayı o yüzden adeti şaşar diye düşünüyor demekki oda benim gibi çok sabırlı biri :)))
inşallah oda bende hamileyizdir
öbür kaçaklardan hala haber yok sinir ettiler vallaha

aayy yok canım valla dün kızlar kızmışlar ama haklılarda insan bi haber verir demi ama bizde meraktayız
canım dr adetinde düzensizlik olur demiş miydi hapı bırakınca

olmadı gönül (
2 yıl dahada olmayacakmış (

Mehtap canım inş hamilesindir be arkadaşım...

ben en son kışın gitmiştim doktora smear falan aldırmaya rutin kontrol yani hiç bi sorun yoktu tabi d.k. hapından öte bi sorun olmaz tertemizdi bitek rahim ağzımda yara var 2cm çapında gerçe bi belirtisi yok yaranın ona şaşırmıştı biraz doktor normalinde ilişki sırasında sancı yaparmış yada sonra hafif kan gelirmiş hiç olmadı çok şükür
sonra dedim yaza doğru hamile kalmayı planlıyorum yap tabi dedi herşey zamanında güzel yeni evliyken yapma diyordu zaten şimdi yaşında geçiyor tama zamanı doğum yap sonra yarayı yakalım dedi
bende eskiden hormon sorunu vardı zaten o yüzden d.k. hapına başlamıştım ve dedim hapı bırakınca adetim kesilir korkuyorum diye falan korkma öyle bişe olursa çaresini buluruz başka türlü yöntemler var falan dedi bakalım zaten yarın kan aldırcam onun sonucuna göre kesinlikle kendi doktoruma gidecem biran önce (eğer adet olmazsam tabi, ve inşallah olmam)

canım bak doktorda bişey olmaz demiş hemen umutsuzluğa düşme hem senin bu dk hapından sonra ilk deneme değilmiydi eğer öyleyse zaten kaygılanman için çok erken olmadı dr la konuşursun tekrar için rahat eder en azından

evet canım haklısın ilk denemem üzülmeye gerek yok tabiki
demin wc deydim yine baktım bişe yok ama 3 gündür fena gaz var karnımda üstelik söylemesi ayıp kabızda olmuşum resmen rahimde basınc var sanki neyse yarın belli olacak herşey

hoşgeldin canım

mehtapcım valla bence hamile olma ihtimalin yüksek arkadaşım çünkü kabızlık vegaz hamilelik belirtileri arasında

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce
gülümse Sonra gül Kahkaha at
Ve hatta, Ve hatta...

Katıla katıla Gül korkma
Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek
Gökkuşağı gibi aynen renk renk
Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır...
Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…