Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar size adım adım yumurtlama tarihinizi nasıl bulcanızı anlatıyorum şimdiye kadar bana çok karmaşık geliyodu ama çok basitmiş
mesela son adet tarihiniz 1 temmuz
beklenen adet tarihiniz 27 temmuz
adet döngünüz ise budumda 26 gün oluyo
27 den 14 çıkartın=13
13 temmuz yumurtlama tarihiniz
ve gebe kalma sanşınız bu tarihten en fazla 5 gün önce başlıyo
yani8 ve 13 temmuz arası

başka örnek
1 temmuz adet tarihinizin ilk günü
31 temmuz beklenen adet tarihiniz olsun
yani adet döngünüz 30 gün
31 den 14 çıkart=17 temmuz
yani en verimli günler 12 ve 17 temmuz arası

verdiğim örnekler 30 ve 26 günlük döngü içindi ama mantık aynı yani sizin için önemli olan beklenen adet tarihinizde 14 ü çıkartmak ve çıkan tarihle beraber önceki 4 gün

harikasın cnm seni yordum helal et hakkını

helal olsun canım

Ben dÜn bİ sayfaya gİrdİmde burasımı bİlmİyorum

evet canım test yaptın mı?? sonuç ne çatlıcam dünden beri merak
tan

sağol canımm,e günü gelmiş desene:)bide bişey sorcam yumurtlama günlerinde, sperm kalitesi de önemli ya hergün mü girmek iyi yoksa kalite için iki güne bir mi

reyyanncım misafirler beğendimi ikramları nasıl oldu hangi kurabiyeyi yaptın canım

sağol canımm,e günü gelmiş desene:)bide bişey sorcam yumurtlama günlerinde, sperm kalitesi de önemli ya hergün mü girmek iyi yoksa kalite için iki güne bir mi

sperm kalitesi için en az iki gün canım
bilmem farkında mısınız erkekler sperm analizi yaptıracakları gün en az 3 gün boşalmamış olmalılar
ben neden iki gün dedim sana bak anlatıyorum
senin yumurtan 24 saat ölmeden vücutta kalıyo
eşinin spermi ise 48 saat ölmeden senin vücudunda kalıyo
eğer sen iki günde bir yaparsan eşinin spermi vücudundan hiç eksik kalmıyo ve sende yumurtladığın an yumurtanı döllüyo
anladın mı?

caaaaaaanııııııııımmmm çoooookk sevindim benim bebişimin kalbi çok yavaş atıyordu ilk duyduğumda sonrada durdu zaten :gitme: allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :Saruboceq:

kızlar yaa sayfalar hep beniim yazılarımla dolup taşıyo birazz okumayın hep yazın yazın birazda

sbr düşük sebebini araştırmışmıydın canım neden oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…