Mrb kızlar nasılsınız
Mrb kızlar nasılsınız
hoş geldin umarım sende hamişsin belirtiler var mı şimdiden ve varsa nezamandan beri
sabahları uyandığımda iğrenç bir mide bulantısı ve aşırı uykusuzluk var 24 saat hiç uyanmadan uyuyabilirim...
birde bende ilginç bir gelişme var kızlar ben 12 yaşımdan beri adet görüyorum her adetimden 1 hafta önce mutlaka hiçbir ay aksamadan göğüslerim sızlarda hiç elleyemezdim hatta evlendikten sonrada oluyordu arkadaşlar hamilemisin diyolardı bende yok o bende hep oluyo diyodum bu ay hiçç göğsüm sızlamadı şuan sızı falan yok yarın adet günüm uclarında hafif koyulaşma oldu çok hafif...çok aşırı gazım varr bu kadarr
harikasın cnm seni yordum helal et hakkını
Ben dÜn bİ sayfaya gİrdİmde burasımı bİlmİyorum
hoş geldin umarım sende hamişsin belirtiler var mı şimdiden ve varsa nezamandan beri
sabahları uyandığımda iğrenç bir mide bulantısı ve aşırı uykusuzluk var 24 saat hiç uyanmadan uyuyabilirim...
birde bende ilginç bir gelişme var kızlar ben 12 yaşımdan beri adet görüyorum her adetimden 1 hafta önce mutlaka hiçbir ay aksamadan göğüslerim sızlarda hiç elleyemezdim hatta evlendikten sonrada oluyordu arkadaşlar hamilemisin diyolardı bende yok o bende hep oluyo diyodum bu ay hiçç göğsüm sızlamadı şuan sızı falan yok yarın adet günüm uclarında hafif koyulaşma oldu çok hafif...çok aşırı gazım varr bu kadarr
amannnnn valla sende hamişsin efnan dediydi dersin
ama ben sabredemem yarın bişey olmazsa hemen test yapcamm kızlarr...
ama ben sabredemem yarın bişey olmazsa hemen test yapcamm kızlarr...
sağol canımm,e günü gelmiş desene:)bide bişey sorcam yumurtlama günlerinde, sperm kalitesi de önemli ya hergün mü girmek iyi yoksa kalite için iki güne bir mi
helal olsun canım
evet canım test yaptın mı?? sonuç ne çatlıcam dünden beri merak
tan
iinşş canım yaaa öyledirr bugün birkaç arkadaşla konuştum bu yıl düşük yapan çok olmuş allahh korusunnn hepimiziii...amannnnn valla sende hamişsin efnan dediydi dersin
sağol canımm,e günü gelmiş desene:)bide bişey sorcam yumurtlama günlerinde, sperm kalitesi de önemli ya hergün mü girmek iyi yoksa kalite için iki güne bir mi
helal olsun canım
evet canım test yaptın mı?? sonuç ne çatlıcam dünden beri merak
tan
iinşş canım yaaa öyledirr bugün birkaç arkadaşla konuştum bu yıl düşük yapan çok olmuş allahh korusunnn hepimiziii...
evet canım düşük yapanlar hat safhayı aştı hatta tesadüfe bakki burada sohbet ettiğimiz bi çok kişi düşük yapmış
topiğin adı düşük yapanlar olsa bu kadar kişi toplanamazdık heralde
çok iyibeslenmeli ve düzenli uyku stressiz hayat şart
reyyanncım misafirler beğendimi ikramları nasıl oldu hangi kurabiyeyi yaptın canım
kızlar merhaba maaşallah topik almış başını yürümüş sohbetlerinizi okurken keyiflendim valla.Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiiiçok sevindim tabi haber vereyim dedim
caaaaaaanııııııııımmmm çoooookk sevindim benim bebişimin kalbi çok yavaş atıyordu ilk duyduğumda sonrada durdu zaten :gitme: allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizlerede sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :Saruboceq: