Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hadi hyrlısı cnm ha<kkında bak ne guzel aşmıssın o sorunu allahım anlatamayıpta yıllarca cekenlere sabır versn:Saruboceq: evhancım hadi hayırlı haberini bekliyoruz bide ben bişi dicem ben yuöurtlama gününe inanmıoyorum ya

enhan adet tarihinin ilk gününü ve adet döngüsünü tekrar yaz canım bide ben hesaplayayım hangi günle yumurtluyon
bugün tam olarak öğrendim de

aaa neden kii sen ver son adet tarihini ilk gününü ve adet döngünü sanada hesplayım

reyyann valla çok güzel bi başarı kendi başına mı yendin tedavi falan var mı vajinusmusta

kendi kendimin doktoru oldum,evlenmeden önce ne kadar kitap okusam da yaşayınca biliyormuş insan.aylarca yapmaya çalıştık olmadı,hergün ağladım bliyormusun hergün,anlatamdım da kimseye,aylar geçti çünkü anneme desem üzülecekler,ne yapabilecekler ki hem,en sonun da amaaan dedik olmazsa olmasın ne yapalım, ne zaman ki böyle dedik bi baktım zevk almaya başlıyorum onu oralarda hissetmekten,meğer ''tamam bu gece yapıyoruz şimdi olacak bu iş'' diye düşünmemizden dolayı ben kendimi bırakamamışm.yavaş yavaş derken oluverdi gitti,kan da görmedi zaten,doktora gittik herşey normal siz devam edin dedi.ve elhamdülillah şimdi de bebek istiyoruz...nerelerden nerelere işte...şükürler olsun.rabbim bu durumda olanlara şifa versin

banim kaynanamında 9 yıl çocuğu olmamış bu tür şeyleri çok şükür maşallah normal karşılıyor benim düşük olunca beni teselli etti normalde çok sert bi kadın ve şimdiye kadar daha bi kere niye çocuk yok demedi tabbiii kendi yaşamış olunca

cnm o zaman bende sormak istiyorum normalde en son adet tarhim 12 mayıstı ama 26sında ara kanama oldu tekrar normalde düzensiz değpildir simdide 21inde oldu bnm ne zaman

amin canım yaa benimde sıkıntım çalışmadan sonra 1 gün ağrı çekiyorum alt tarfı çatlıyo hep
kızlar sizded var mı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa demi,inşaallah hiç korunmadık da biz.rabbim hayırlısıyla verir inşaallah hepimize

yaa çeken biliyor işte.kıymetini de öyle...şimdi kimse ses edemiyor,biliyor bu konularda hassas olduğumu,sonuçta mahrem konular,varmı yokmu korunmayın sakın falan filan çok derler etraftan.sanane işte belki vardır bi sıkıntısı bi düşüncesi,hayat onların hayatı ama duramıyolar ki:)

merhaba arkadaşlar sizin günleriniz hep böle dolu dolu mu geçiyo ne güzel ya ama ben sadece akşamları girebilcem uzaktan takip ederim artık okuyorum okuyorm bitmio..inanın şimdiden sadece sizin yazdıklarınızı okumakla bile kendimi ii hissediyorm sohbetiniz ne güzel Allah muhabbetimizi artırsın inş..

cnm o zaman bende sormak istiyorum normalde en son adet tarhim 12 mayıstı ama 26sında ara kanama oldu tekrar normalde düzensiz değpildir simdide 21inde oldu bnm ne zaman

canım adet döngün 26 gün mü normalde?
eğer öyleyse 29 haziran 3 temmuz arası yumrtlama tarihin

amin canım yaa benimde sıkıntım çalışmadan sonra 1 gün ağrı çekiyorum alt tarfı çatlıyo hep
kızlar sizded var mı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bilme ki ilk defa duydum senden
canım yumutlama 24 ve 28 arası sen bugünden başla

bide benimkini hesaplasan canım yaa ben çok anlamıyorum sana zahmet.en son 14 haziranda oldum 6 gün sürdü

tamam canım inşallah güzel haberler verirsin bize kendine dikkat et ama mide bulantısı çok iyi unutma canım bebeğinin sağlığı için dayan sende olumunekankayizsmile

kızlar merhaba maaşallah topik almış başını yürümüş sohbetlerinizi okurken keyiflendim valla.Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim

insanın kendini ifade etme yeteneği bile gelişiyor canım

çok sevndm cnm ya ne olur bizim içinde cokkkkk dua et ltfff:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…